Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Fiat Talento

Helemaal nieuw in het assortiment van Fiat Professional is de Fiat Talento. Met de toevoeging van de Talento aan het bedrijfswagengamma is Fiat in staat om voor elke klantwens een wagen te bieden. Van gesloten bestelbus met een dubbele cabine of een platformchassis. Of toch liever een personenwagen? Alles is mogelijk met de nieuwe Fiat Talento.

De nieuwe Fiat Talento

De nieuwe Talento bestelwagen staat nu in de showroom bij Truckland. Wilt u niets missen van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe Fiat Talento, vul dan onderstaand formulier in. De naam past natuurlijk geheel in de traditie van Fiat Professional, want ook deze bedrijfswagen verwijst naar een oude munteenheid. Maar de Talento mag u zeker ook vrij vertalen naar een bestelwagen met talent! De Fiat Talento is verkrijgbaar vanaf € 18.250,-.

Specificaties Fiat Talento

De Talento is goed geproportioneerd en daardoor zeer wendbaar. De horizontale lijnen aan de front zorgen ervoor dat iedereen hem meteen herkent als een Fiat Professional. De grote praktische voorruit en korte motorkap geeft de Fiat Talento bestelwagen een imposant vooraanzicht. De nieuwe robuuste Talento herkent u verder aan:

  • Zijn royale laadvermogen
  • Compacte buitenafmetingen
  • Korte motorkap
  • Wendbaarheid
  • Betrouwbare en krachtige motor
  • Slimme turbo en twin-turbo dieselmotoren
  • Vermogen tot maximaal 145 pk


Binnen het assortiment van Fiat Professional valt de Talento tussen de Doblò Cargo en Ducato. Deze nieuwste Fiat Professional bestelwagen richt zich echt op uw wensen en behoeften. Truckland helpt u graag bij het samenstellen van de perfecte Fiat Talento of een van de andere Fiat modellen.


KLIK HIER VOOR DE BROCHURE VAN DE FIAT TALENTO

IMG Fiat Talento bestelwagen
Fiat Talento preview
fiat talento 4
IMG talento 3

Meer informatie over de Fiat Talento:

Bekijk de brochure van de Fiat Talento. Wilt u meer informatie over de Fiat Talento? Contacteer dan één van onze Truckland vestigingen of gebruik het onderstaande contactformulier. Ook voor occasion modellen kunt u bij ons terecht. Regelmatig hebben we diverse Fiat Talento occasions op voorraad. 

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services