truckland lease

Bedrijfswagen leasen? Kies voor Truckland Lease

Truckland Lease is een intensieve samenwerking tussen Truckland en De Lage Landen. Truckland Lease is uw ideale lease partner met zowel automotive expertise als gedegen kennis van kredieten en financieringen. Met Truckland Lease regelt u dus ook uw financiering in house bij Truckland. Alles onder één vlag, wel zo makkelijk en bovendien met mooie voordelen: 

  • Aantrekkelijk tarief
  • One-stop-shop inclusief financiering
  • Eén bekend contactpersoon
  • Full-service dienstverlening 
  • Uw specifieke situatie is onderdeel van ons voorstel

Bestelwagen of vrachtwagen leasen?

Truckland Lease biedt twee vormen aan voor het leasen van uw bedrijfswagen: financial lease en operational lease. Hierdoor kunt u eenvoudiger en tegen aantrekkelijke voorwaarden gebruik kunt maken van nieuw of gebruikt materieel.

Financial Lease

Bij deze vorm van financiering bent u als klant juridisch eigenaar van het gekochte materieel. Daarmee draagt u ook de risico’s zoals de restwaarde aan het einde van de termijn. Het object komt ook bij u op de balans te staan.

Operational Lease

Bij operational lease is Truckland Lease de juridisch eigenaar van het materieel en draagt daarbij ook alle risico’s. Het object staat niet op uw balans. Het contract dat u samen met Truckland Lease aan gaat is korter dan de economische levensduur van het object. U betaalt als het ware voor het gebruik van het materiaal en niet voor het bezit ervan.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn biedt Truckland Lease een breed pakket met aanvullende diensten. Voorbeelden hiervan zijn: reparatie en onderhoudscontracten, banden, verzekeringen, HSB (houderschapsbelasting), Eurovignet en het eventueel financieren van gebruikt materieel.

Naast onze eigen lease tak kunt u ook gebruik maken van PACCAR Financial, de huisfinancier van DAF.

Maar wij helpen u ook met financiering via andere lease maatschappijen, want wij zoeken voor u de financiering die het beste bij u past. 

truckland lease

Privacyverklaring van Truckland Lease B.V.

Beschrijving van de verklaring 
In de privacyverklaring van Truckland Lease B.V. worden de normen beschreven die Truckland Lease B.V. hanteert voor de verzameling en verwerking van persoonsgegevens van natuurlijke personen, inclusief maar niet beperkt tot haar klanten, partners, dealers, leveranciers en overige derden.

Klik hier om naar de volledige privacyverklaring van Truckland Lease B.V. te gaan.
 
Voor vragen over dit document kunt u contact opnemen op het e-mailadres privacyoffice@trucklandlease.com

Meer weten over Truckland Lease?

Wilt u meer informatie over het leasen van een truck of bedrijfswagen? We zijn bereikbaar via het onderstaande reactieformulier. 

Naar boven