Flexible onderhouds contracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor iedere transport

Truckland Zero

Duurzaamheid staat met stip op nummer 1 voor ondernemers die kiezen voor elektrische bedrijfswagens. Emissievrij, schoon, stil en groen transport. Een sterk pluspunt. Kiezen voor een elektrische bedrijfswagen heeft nog meer voordelen. Voor de chauffeur rijcomfort en direct vermogen. Voor de ondernemer lagere onderhouds- en brandstofkosten. Investeren in elektrische bedrijfswagens is een slimme zet met oog op uw en de toekomst.

Bekijk uw mogelijkheden op het gebied van elektrisch rijden:

Truckland Zero

Elektrische bestelwagens

E-bestelwagens E-bestelwagens

Elektrische vrachtwagens

E-vrachtwagens E-vrachtwagens

Truckland Zero

Hét kenniscentrum voor elektrisch rijden

Maatwerk totaaloplossingen voor elektrische bedrijfswagens

Opgeleide monteurs voor elektrische trucks en bestelwagens

Deskundig en professioneel onderhoud van uw elektrisch voertuig

Verschillende financierings mogelijkheden

Truckland Zero: dé specialist in elektrische bedrijfswagens

Bij Truckland kijken we altijd naar innovatieve mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Sinds 2008 leveren we al elektrische bedrijfswagens. Al deze expertise is gebundeld onder het label Truckland Zero. Welke vragen u ook heeft, Truckland Zero is uw kennispartner op het gebied van elektrische bedrijfswagens.

Overweegt u de mogelijkheden voor elektrisch rijden? We denken graag me u mee. Neem vrijblijvend contact op met Truckland Zero.

Door onze ruime ervaring bij het op maat maken en de verkoop van elektrische bestelwagens en elektrische vrachtwagens bieden we u een totaaloplossing op maat. Van berekening van actieradius, accu capaciteit, op maat realiseren van de aandrijflijn tot en met de aftersales zoals het onderhoud. Ook het financieren van uw elektrische wagenpark regelt u indien gewenst bij Truckland Lease.

Wij feliciteren

GSA Facilities met de nieuwe Maxus EV80 GSA Facilities
Met trots geleverd

Truckland Zero Nieuws

Maxus Albert Heijn

2x 100% elektrische Maxus voor Albert Heijn

Onlangs mocht Truckland Zero 2 nieuwe 100% elektrische Maxus bestelauto's afleveren aan Albert Heijn.
De voertuigen zullen worden ingezet voor het duurzaam leveren van boodschappen via de bezorgservice. Lees meer...

Peter Appel Hybride

2 DAF Hybrides voor Peter Appel Transport

19/12/2019 - Vorige week zijn de eerste van de twee hybride DAF trucks geleverd aan Peter Appel Transport, in het kader van de proeftuin voor het elektrisch bevoorraden van Albert Heijn supermakten in de binnensteden. De chauffeurs die aan de proef meedoen hebben instructie gehad en vanaf donderdag 8 januari 2020 rijdt de eerste hybride truck daadwerkelijk vanuit het distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam. Lees meer...

Gemeente Rotterdam Elektrisch

Truckland, EMOSS en GeesinkNorba leveren 100% elektrische vuilniswagen aan de Gemeente Rotterdam

29/05/2019 - Vandaag introduceert wethouder Bonte (Duurzaamheid, luchtkwaliteit en energietransitie) de eerste 100% elektrische vuilniswagen in Rotterdam. Dit voertuig wagen heeft geen uitstoot en is bovendien een stuk stiller. Dat is goed nieuws voor alle Rotterdammers! De nieuwe vuilniswagen is beter voor het milieu, de luchtkwaliteit en daarmee ook voor de eigen gezondheid. Lees meer...

Simon Loos Elektrisch

DAF helpt Albert Heijn bij elektrificatie van het transport

14/02/2019 - DAF Trucks gaat Albert Heijn (Ahold) helpen om supermarkten elektrisch te bevoorraden. Vandaag werden de eerste elektrische trucks overhandigd aan Albert Heijns transporteurs Simon Loos en Peter Appel Transport. Het gaat om een langlopende praktijktest waarbij niet alleen drie volledig elektrische trucks worden ingezet, maar ook twee plug-in hybride trekkers. Dat laatste is een Europese primeur. Lees meer...

Ervaring klanten over Truckland Zero

‘’Mede door Truckland Zero gaat Rotterdam zijn doel realiseren; een volledig emissievrij wagenpark in 2030. Al in 2019 heeft Truckland een volledig elektrische Emoss huisvuilwagen geleverd, die boven verwachting en probleemloos presteert.’’

Paul van Emmerik

Manager Sustainable Fleetcare - Gemeente Rotterdam Stadsbeheer

Gemeente Rotterdam

Partners van Truckland

Truckland werkt nauw samen met verschillende partners om alle wensen van de klant te realiseren. Er wordt hrd gewerkt om maatwerk te leveren zodat het voertuig geheel naar wens kan worden afgeleverd aan de klant.  

E-Truck Europe
Emoss
Hytruck
Ginaf Durable

Meer weten over elektrische bedrijfswagens?

Meer weten? Lees onze FAQ over elektrische bedrijfswagens, neem direct contact met ons op via 088 - 5 807 807 of via het onderstaande contactformulier. We denken graag met u mee.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services