truckland zero logo

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid staat met stip op nummer 1 voor ondernemers die kiezen voor elektrische bedrijfswagens. Emissievrij, schoon, stil en groen transport. Een sterk pluspunt. Kiezen voor een elektrische bedrijfswagen heeft nog meer voordelen. Voor de chauffeur rijcomfort en direct vermogen. Voor de ondernemer lagere onderhouds- en brandstofkosten. Investeren in elektrische bestelwagens is een slimme zet met oog op u en de toekomst.

Elektrische bestelwagens
Elektrische bestelwagens
Elektrische trucks
Elektrische trucks
truckland zero laadpaal

Truckland Zero

  •  Hét kenniscentrum voor elektrisch rijden
  •  Maatwerk totaaloplossingen voor elektrische bedrijfswagens
  •  Opgeleide monteurs voor elektrische trucks en bestelwagens
  •  Deskundig en professioneel onderhoud van uw elektrisch voertuig
  •  Verschillende financieringsmogelijkheden

Dé specialist in elektrische bedrijfswagens

Bij Truckland kijken we altijd naar innovatieve mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Sinds 2008 leveren we al elektrische bedrijfswagens. Al deze expertise is gebundeld onder het label Truckland Zero. Welke vragen u ook heeft, Truckland Zero is uw kennispartner op het gebied van elektrische bedrijfswagens.

Overweegt u de mogelijkheden voor elektrisch rijden? We denken graag me u mee. Neem vrijblijvend contact op met Truckland Zero.

Door onze ruime ervaring bij het op maat maken en de verkoop van elektrische bestelwagens en elektrische vrachtwagens bieden we u een totaaloplossing op maat. Van berekening van actieradius, accu capaciteit, op maat realiseren van de aandrijflijn tot en met de aftersales zoals het onderhoud. Ook het financieren van uw elektrische wagenpark regelt u indien gewenst bij Truckland Lease.

Rotterdam elektrisch

Ervaringen van klanten met Truckland Zero

‘’Mede door Truckland Zero gaat Rotterdam zijn doel realiseren; een volledig emissievrij wagenpark in 2030. Al in 2019 heeft Truckland een volledig elektrische Emoss huisvuilwagen geleverd, die boven verwachting en probleemloos presteert.’’

Paul van Emmerik

Manager Sustainable Fleetcare - Gemeente Rotterdam Stadsbeheer

Meer weten over elektrische bedrijfswagens?

Truckland Zero adviseert u graag over de mogelijkheden bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen op maat. Neem contact met ons op via onderstaand reactieformulier.

Duurzaam ondernemen
Vlaggen

Ontdek Truckland

Wilt u meer weten over Truckland? Over onze geschiedenis, onze merken, wat wij bij Truckland belangrijk vinden?

Monteur compliment

Werken bij Truckland

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Benieuwd naar onze vacatures?  Kijk dan snel naar onze nieuwe werkenbijtruckland website.

Naar boven