De Fiat Ducato: uw professionele partner met het hoogste laadvermogen

Deze efficiënte en duurzame bestelwagen heeft bijvoorbeeld de meest uitgebreide voorwiel aangedreven modelreeks die er bestaat. U kunt uw nieuwe Fiat Ducato bestelwagen geheel afstemmen op uw persoonlijke behoeften. Van carrosserie, krachtbron, mechaniek, personenvervoer, chassis voor op- en ombouw, met maar liefst 8 verschillende afmetingen (m3), vier verschillende lengtes en drie hoogtes. 

Voor de chassis/cabines heeft u de keuze uit zes verschillende lengtes. De kracht van de Fiat Ducato bestelwagen, waarvan er al meer dan 2,6 miljoen wereldwijd zijn verkocht, is zijn design, functionaliteit, efficiency en robuustheid.

Fiat Ducato - Fiat pro days kortingen

Nu tijdelijk

Fiat Ducato vanaf €25.300,- tijdens de Fiat Pro Days

Ontdek de voordelen van de Fiat Pro Days en geniet van de laagste prijzen op Fiat Professional bedrijfswagens. Tijdens deze dagen biedt Truckland aantrekkelijke kortingen op bedrijfswagens, op zowel voorraad als nieuwe bestellingen.

Deze actie loopt tot en met 30 april 2024, dus maak nu gebruik van deze actie en rij in 2024 nog weg in een nieuwe bedrijfswagen!

De nieuwe Fiat Ducato

De prijs voor de nieuwe Fiat Ducato is al vanaf € 22.450,-
Netto catalogus excl btw en BPM

Ontdek het zelf

Ervaar zelf hoe de Fiat Ducato rijdt! Maak vrijblijvend een proefrit op een van onze Truckland vestigingen.

Uit voorraad leverbaar

Bekijk de actuele voorraad van zowel nieuwe Fiat Ducato modellen als occasions. Truckland krijgt bijna elke dag nieuwe voorraad binnen. 

Fiat eDucato

100% elektrisch

Fiat e-Ducato

De Ducato is ook  leverbaar in een 100%  elektrische variant!

 • Leverbaar in alle varianten met dezelfde laadvolumes, van 10m3 tot 17m3
 • Laadvermogen tot 1.950 kg.
 • De e-Ducato biedt een keuze aan 2 accupakketen, met een range van 220 tot 360 km (NEDC-cyclus).
 • Maximaal vermogen van 90 kW en een maximumkoppel van 280 Nm.
Fiat ducato

De eerste lichte bedrijfswagen die autonoom rijdt

Dankzij zijn volledig vernieuwde elektrische architectuur, beschikt de nieuwe Ducato standaard over een reeks veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie. Daartoe behoren ook een aantal innovatieve rijsassistentiesystemen die level 2 autonoom rijden mogelijk maken.

Deze zogeheten ADAS-systemen waken op de achtergrond over de veiligheid en grijpen in wanneer het nodig is, zodat u ontspannen achter het stuur zit. De standaard elektrische stuurbekrachtiging draagt verder bij aan het hoge werkcomfort aan boord van de nieuwe Ducato.

Fiat Ducato chassis cabine prijzenlijst

Prijslijst Fiat Ducato Chassis Cabine

Download de gratis prijslijst van de Fiat Ducato Chassis Cabine geldig vanaf 1 juni 2022. 

Fiat Ducato prijzenlijst

Prijslijst Fiat Ducato

Download de gratis prijslijst van de Fiat Ducato geldig vanaf 1 juni 2022. 

Fiat Ducato varianten

Adaptive cruise control

De Adaptive Cruise Control zorgt voor een constante snelheid en houdt automatisch afstand van het voorgaande voertuig. Vanaf 30km/u wordt de adeptive cruise controle ingeschakeld tot de maximale snelheid van de Ducato. Als de Ducato is uitgerust met Traffic Sign Recongnition schakelt het systeem over op Intelligent Adaptive Cruise Control. De bestuurder ontvangt snelheidslimieten die gedetecteerd worden om veiliger te kunnen rijden.

File assistentie

Met de File assistentie kan de nieuwe Ducato zelf bij veel verkeer, zoals een file, in het midden van de rijstrook blijven. Ook voertuigen die naast de Ducato rijden worden in de gaten gehouden waardoor het voertuig zijn zijwaartse beweging aanpast waardoor ongelukken worden voorkomen. Als de Ducato tijdens een file tot stilstand komt, schakelt het voertuig terug naar de ingestelde snelheid als het verkeer weer op gang komt. Deze optie is alleen beschikbaar in het CO-DRIVER pack.

Lane centring

Nieuw in de Ducato is Lane Centring: autonoom bijsturen tijdens het rijden. Het zorgt ervoor dat het voertuig in het midden van de rijvak blijft rijden zonder in te grijpen. Dit wordt gedaan door het signaleren van de wegmarkering van het rijvak. De optie is alleen beschikbaar in het CO-DRIVER pack.

Digitale binnenspiegel

Met de digitale binnenspiegel wordt de achteruitkijkspiegel vervangen voor een 9 inch display. Tijdens het rijden en parkeren heeft u een uitstekend zicht op de weg achter het voertuig. Dit komt door de breedhoekcamera en de hoge resolutie display.

Cross wind assist

De cross wind assist stabiliseert sterke windvlagen door te remmen vanaf snelheden van 65 km/u of hoger. Hierdoor blijft de Ducato stabiel op de baan en biedt het extra comfort.

Trailer stability control system

Het trailer stability control system zorgt ervoor dat een slingerende trailer wordt gecorrifgeert. Dit gebeurt door een combinatie van torwuevermindering en remmen op de wielen.

Nieuwe Fiat Ducato: de eerste lichte en autonome bedrijfswagen

De nieuwe Ducato presenteert de nieuwe standaard voor autonoom rijden in licht vervoer. Bij bepaalde situaties op de weg kan de nieuwe Ducato zelf de snelheid aanpassen, in dezelfde rijstrook blijven en op tijd remmen. Zo voorkomt u ongelukken en beidt het extra comfort.

De nieuwe multijet3 motoren heeft een lager brandstofverbruik en stoot minder CO2 uit. Doordat de nieuwe motoren zijn ontwikkeld voor lichte bestelwagens, zijn ze veel zuiniger, schoner en efficiënter.

Met de ruim 17m3 laadruimte en een laadvermogen tot 2,2 ton bent u zeker van maximale laadefficientie. De nieuwe Fiat Ducato biedt 10.000 opties om te personaliseren waardoor er altijd een Ducato past bij uw organisatie.

Fiat Ducato dubbel cabine
Fiat Ducato media
Fiat Ducato voorkant

Elektrische stuurbekrachtiging

De vernieuwde elektrische stuurbekrachtiging past de stuurinspanning aan op de snelheid van de Ducato. Door de stroomtoevoertechnologie kunt u beter sturen en wordt autorijden een feestje. Het hydraulische systeem is compleet vervangen en inparkeren wordt een stuk eenvoudiger. Hierdoor bespaart u nog eens extra brandstof en verminderd u de CO2-uitstoot.

Keyless entry & Go

Met Keyless Entry kunt u eenvoudig de nieuwe Ducato openen zonder de sleutels te gebruiken. De Keyless Go zorgt ervoor dat u de Ducato kunt starten en uitschakelen zonder gebruik van de sleutel. Aanvullend kunt u specifieke opdrachten doorgeven om met een draaiende motor deuren te openen en te sluiten.

Eat & work zitbank

De Eat & Work zitbank is voorzien van bekerhouders, opbergschotten en een klaptafel. Daarmee is de Ducato optimaal ingericht voor zowel de bestuurder als de passagier. De zitbank kunt u draaien en de klaptafel gebruiken voor extra spullen.

Elektrische parkeerrem

De vernieuwde elektrische parkeerrem kan de bestuurder activeren via een aparte schakelaar op het dashboard. Het zet een specifieke clustersetting aan wat zorgt voor meer comfort tijdens het remmen.

Full-Led koplampen

De nieuwe full-led koplampen zijn uit een nieuwe DRL led 'ray of light' samengesteld. Het swipe-effect, de led draai-indicator en een hoge en een lage led-koplamp zorgen voor een evolutionair gevoel. De nieuwe standaard voor maximale zichtbaarheid.

Draadloze telefoonlader

De draadloze telefoonlader heeft een verbeterde verbinding met uw smartphone. Het verhoogd de comfort doordat u de smartphone veilig op het dashboard kan opladen en installeren.

Fiat ducato landscape

Bij de ontwikkeling van de Fiat Ducato bestelwagen stond dynamiek, veiligheid, kwaliteit en robuuste kracht centraal. Het state-of-the-art design van deze lichte Fiat bedrijfswagen ziet u onder andere terug in het gebruik van twee kleuren voor grille en onderbumper, de nieuwe 16" velgen, de nieuwe LED koplampen en de vierdelige voorbumper. Het voordeel van deze losse onderdelen is dat, in geval van schade, de beschadigde onderdelen afzonderlijk vervangen kunnen worden en u hoge reparatiekosten vermijdt. Wel zo voordelig.

Voor het interieur van de Fiat Ducato bestelwagen kunt u kiezen uit drie stijlen: Classic, Tecno en Lounge. Elke stijl heeft een toenemende verfijning en elegantie. Comfort ervaart u door bijvoorbeeld de nieuwe stoelen en de centraal geplaatste bekerhouder. De nieuwe Fiat Ducato heeft ook als eerste in haar segment de Multifunctionele Tablet Houder als extra uitrustingsmogelijkheid (beschikbaar op alle versies), centraal op het dashboard voor u smartphone, tablet of gewoon een schrijfblok.

De Fiat Ducato staat voor efficiency en kostenbesparing.

Bij de ontwikkeling van deze Fiat Ducato bestelwagen is weer een stap verder gezet op het gebied van efficiency en exploitatiekosten. Deze nieuwe generatie bedrijfswagen spreekt meer dan ooit de mondiale markt aan. De robuuste kracht en de betrouwbaarheid van de Fiat Ducato is nog sterker en beter geworden dankzij de versterkingen aan chassis en hang-en sluitwerk. De speciale achterwielophanging bestaat uit composietmateriaal, dit zorgt voor gewichtsvermindering. Het remcomfort is ook verder geoptimaliseerd. Tevens zijn er meerdere verbeteringen ter verlenging van de levensduur van ophanging en koppeling doorgevoerd.

Kortom, deze bestelwagen staat voor optimale prestaties, maximale flexibiliteit, een hoge laadvermogen en grote efficiency. Door deze nieuwe verbeteringen is zelfs de toekomstige restwaarde nog competitiever dan voorheen.

Fiat Ducato chassis

Fiat Ducato dubbele cabine en chassisversies

De nieuwe chassis-cabineversies van de Ducato blinken uit in veelzijdigheid, het aantal opbouwmogelijkheden is nagenoeg onbeperkt. Tevens is het motoren aanbod afgestemd diverse inzetdoelen. Ook bij de chassisversies en dubbele cabine kunt u rekenen op geavanceerde technologie, met een laag brandstofverbruik en geringe emissies.

Bent u regelmatig op pad met een complete werkploeg? En wilt u toch de beschikking over uw gereedschap en materiaal? Dan biedt de Fiat Ducato bestelwagen met dubbele cabine voor u de uitkomst. U kunt kiezen uit chassisversies met zowel enkele als dubbele cabine, platformchassisvarianten met cabine en chassisschutbordversies. De Fiat Ducato dubbele cabine is leverbaar in drie wielbasisvarianten (3.000 mm, 3.450 mm en 4.035 mm) en vijf voertuiglengtes.

Uitmuntende specificaties

Er zijn zoveel mogelijkheden met de Ducato. Hieronder leest u de specificaties van de bestelwagen. Download de brochure voor meer specificaties of neem direct contact op met ons, u krijgt dan meteen professioneel antwoord:

 • Vier wielbasis varianten
 • Vijf voertuiglengtes
 • Beste cijfers qua totaalgewicht (tot 4.6 ton) in deze categorie met enkellucht wielen
 • Twee voertuigvarianten, Ducato en Ducato Maxi met versterkte wielophanging en 16” wielen
 • Drie inwendige hoogste
 • De laagste emissies en verbruikscijfers in zijn segment
 • Acht laadruimtevolumes van 8 tot 17 m3
 • GVW van 2800 tot 4250 kg
 • tot 5.8l/100km en 158g/km CO2 in de NEDC cyclus (MultiJet II motoren met 115-180pk) 

Hightech techniek in uw nieuwe Fiat Ducato bestelwagen

De Fiat Ducato bestelwagen staat ook zijn mannetje als het gaat om veiligheid en bestuurdersassistentie. Zo hebben alle Fiat Ducato bestelwagens standaard elektronische stabiliteit controle (ESC) aan boord. Dit systeem wordt nog versterkt door een rollover mitigation system, zodat het comfort toeneemt en de lading beschermd wordt, in combinatie met de ladingdetectie (LAC systeem), Hill Holder, anti-slip (ASR) systeem en de elektronische remassistent (EBA).

Voor extra ondersteuning kunt u tevens kiezen uit andere systemen zoals Traction+ (compleet met Hill Descent Controle systeem), Lane Departure Warning Systeem en een systeem dat verkeersborden herkent.
 
Naast deze ontwikkelingen voor het verhogen van uw veiligheid is er ook nieuws te delen op het gebied van Infotainment. Met de Bluetooth technologie is het mogelijk muziek in alle gangbare multimedia-formaten te beluisteren. Het Uconnect™ Radio-systeem met cd-speler kan worden bediend vanaf het stuurwiel of via het 5-inch kleuren-touchscreen. Optioneel kunt u op dit screen ook de beelden van de achteruitrijcamera weergegeven worden. 

Meer informatie over de Fiat Ducato bestelwagen?

Wilt u meer informatie over de Fiat Ducato bestelwagen of een van de andere bestelauto's van Fiat? Als Fiat Professional dealer adviseren wij u graag. Neem dan contact op met één van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in. Bent u op zoek naar een Fiat Ducato occasion? We hebben regelmatig jong gebruikte Fiat Ducato's in onze vestigingen. 

Meer informatie over de Fiat Ducato

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Fiat Fiorino
Fiat Doblo
Fiat Scudo
Fiat eDucato
Fiat eScudo
Naar boven