De Fiat E-Scudo heeft een actieradius tot 330 kilometer.

De E-Scudo is sinds kort verkrijgbaar bij Truckland! Dit is niet zomaar een bestelwagen. De E-Scudo heeft de beste actieradius in zijn klasse, tot 330 km in de WLTP-cyclus. Dit is ideaal voor als u in de stad werkt. De E-Scudo heeft exact hetzelfde laadvermogen en -volume als de dieselversie. Namelijk een laadvermogen tot meer dan 1 ton en een trekvermogen van 1 ton. Perfect voor het vervoeren van grote goederen. De hele Scudo line up is verkrijgbaar in zowel een 100% elektrische uitvoering als in een dieselversie. Dit zijn bestelwagens met platformcabine-, dubbele cabine of een gesloten bestelwagen. Bij de combiversie zijn er maar liefst 9 zitplaatsen. 

Een pluspunt is dat de E-Scudo twee batterijgroottes heeft van 50 en 75 kWh. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten tijdens het opladen van de E-Scudo. In slechts 45 minuten is de grotere batterij tot 80% opgeladen. De wisselstroom AC laadcapaciteit (Alternate Current) is tot 11 kW en gelijkstroom DC (Direct Current) tot 100 kW. 

Offerte Fiat E-Scudo

De prijs voor de nieuwe Fiat Scudo begint al vanaf €33.645,-
Netto catalogus excl btw.

Prijslijst Fiat E-Scudo

Download de actuele prijslijst van de Fiat eScudo met (onvermijdelijke) kostenoverzicht, consumentenprijzen, opties, financiering en leasing van de eScudo. 

Voorraad Fiat E-Scudo

eScudo kopen? Bekijk en vergelijk de actuele voorraad met prijzen en specificaties van de Fiat eScudo. 

Specificaties Fiat E-Scudo

  • Accupakket
  • Range WLTP gecombineerd
  • 50 kWh
  • 230 km
  • 75 kWh
  • 330 km

Meer informatie over de nieuwe e-Scudo?

Schrijf u dan in via het onderstaande formulier en wij houden u op de hoogte!

Contact over de Fiat e-Scudo

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Fiat Doblo
Fiat Ducato
Fiat Scudo
Fiat eDucato
Fiat eScudo
Naar boven