Kopen van een bestelauto

Het kopen van een nieuwe bestelauto gaat niet over één dag ijs. U wilt  een doordachte beslissing nemen met het oog op de toekomst. Truckland adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. Hoe? Door grondig te inventariseren waar uw wensen en behoeften liggen op het gebied van:

 • Uw bedrijf: Wat verkoopt u of welke dienst levert u? Waar rijdt u? Wat moet er in de bestelbus passen? Gereedschap, personen, pakketten?
   
 • Beheer: Wilt u de bedrijfswagen leasen of kopen?  Wat is het brandstofverbruik?
   
 • Nazorg: Welke mate van service en onderhoud wenst u? Denk aan vervangend vervoer, onderhoudscontracten, 24 uurs service, fleet management etc.

Al uw wensen bij elkaar opgeteld levert u een deskundig advies op welke bestelauto past bij uw situatie.

FIAT PROFESSIONAL
FIAT PROFESSIONAL

Truckland heeft als erkende Fiat Professional dealer een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden.

IVECO DAILY
IVECO DAILY

Nieuwe Daily: het slimme voertuig dat de business van de klant toekomstbestendig maakt.

MAXUS
MAXUS

De eerste Maxus bedrijfswagen kwam in 2004 voor het eerst op de markt. Sindsdien wordt het merk alleen maar populairder.

Vind uw nieuwe bestelwagen bij Truckland

Of u nu op zoek bent naar een bestelauto in het lichte op zwaardere segment, Truckland dekt het hele segment, inclusief 100% elektrische bestelwagens. Als Fiat Professional Dealer kunt u bij ons terecht voor Fiat bestelauto's. Daarnaast hebben we tevens IVECO bestelwagens, elektrische bestelwagens van Maxus en bieden wij Volkswagen Service. Ook voor gebruikte bedrijfswagens bent u bij Truckland aan het juiste adres. In onze vestigingen hebben we regelmatig diverse gebruikte Fiat bestelauto's op voorraad. 

Dienstenpakket

Truckland levert een compleet dienstenpakket met betrekking tot bestelwagens. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld service & onderhoud, onderdelen, schadeherstel en 24 uurs service. Lees meer over het full-service dienstenpakket voor bedrijfswagens waarmee Truckland een bijdrage levert aan het rendement van uw onderneming. Kenmerkend aan de diensten van Truckland zijn onder ander:
 • Expert in bedrijfswagens
 • Expert in elektrische aandrijving
 • Klantgerichte service
 • 24-uurs servicedienst
 • Meedenken in oplossingen
 • Rendement optimaliseren
 • Multi-brand filosofie
Voorraad Fiat Professional

Inrichting op maat van uw nieuwe bestelbus

Het kopen van een nieuwe bestelwagen is een zakelijke overweging. Wij weten als geen ander dat ook vaak uw ziel en zaligheid in de bestelwagen zit. Bij Truckland kunt u ook terecht voor de inrichting van uw bestelbus: vloeren, wanden, kasten etc, het opbouwen van een imperial, ladderrollen of een laadbak. Ook voor carrosserie aanpassingen is Truckland de specialist.

Fiat Ducato met bak
Iveco Daily BE combi met kraan

Over Truckland

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijf- en bestelwagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelwagens, trucks of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerken van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit. Wij leveren bestelwagens van de merken FiatIVECO en Maxus

Fiat e-scudo elektrische bedrijfswagen

Nu te bestellen

Fiat e-Scudo met actieradius tot 330 kilometer

Bent u werkzaam in de stad? Dan is de actieradius tot 330 km in de WLTP-cyclus ideaal. De eScudo heeft hetzelfde laadvermogen en volume als de dieselversie. Dit betekent een laadvermogen tot meer dan 1 ton en het trekvermogen van 1 ton. De gehele Scudo line up is verkrijgbaar als elektrische optie, bestaand uit: gesloten bestelwagens, platformcabines en dubbele cabines.

De emissievrije versie heeft een unieke flexibiliteit door de twee batterijgroottes van 50 en 75 kWh. Binnen slechts 45 minuten is de grotere batterij tot 80% opgeladen. De AC-laadcapaciteit is tot 11kW en tot 100 kW in DC. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten tot de auto vol geladen is.

Meer weten over de aanschaf van een bedrijfswagen?

Vraag vrijblijvend advies aan voor meer informatie over bedrijfsauto's. U treft in Truckland een betrouwbare bestelauto partner, die afspraken nakomt en snel en adequaat handelt.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via 088 - 5 807 807 of vul het reactieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen over bestelwagens

Naar boven