De Fiat Doblò: een nieuw concept van ruimte!

Fiat Professional heeft in 2022 de nieuwe Doblò en E-Doblò geïntroduceerd. Dit is de vijfde generatie van het succesvolle model. De vernieuwde Doblò is verkrijgbaar in vier aandrijflijnen: twee diesel versies, een benzinemotor en een elektrische aandrijving. Het is voor het eerst dat de Fiat Doblò nu ook verkrijgbaar is in een volledig elektrische versie: de Fiat E-Doblò! Met de lancering van de elektrische bedrijfwagens wil Fiat zijn doelstelling behalen om vanaf 2024 volledig elektrisch te opereren en vanaf 2027 een volledig elektrisch assortiment te hebben. Na de Fiat E-Ducato en de Fiat E-Scudo is de nieuwe E-Doblò Fiat's derde elkektrische bestelwagen.

Fiat Doblo - Fiat pro days kortingen

Nu tijdelijk

Fiat Doblò vanaf €17.195,- tijdens de Fiat Pro Days

Ontdek de voordelen van de Fiat Pro Days en geniet van de laagste prijzen op Fiat Professional bedrijfswagens. Tijdens deze dagen biedt Truckland aantrekkelijke kortingen op bedrijfswagens, op zowel voorraad als nieuwe bestellingen.

Deze actie loopt tot en met 30 juni 2024, dus maak nu gebruik van deze actie en rij in 2024 nog weg in een nieuwe bedrijfswagen!

De nieuwe Fiat Doblò

Al vanaf € 19.900,-
Netto catalogus excl btw en BPM

Prijslijst Fiat Doblò

Bekijk de actuele prijslijst uit 2022 van de nieuwe Fiat Doblo en Fiat E-Doblo. 

Het aandrijflijnaanbod van de nieuwe Fiat Doblò

Fiat e-doblo 2022

100% Elektrische aandrijving

Fiat E-Doblò

De nieuwe Fiat E-Doblò heeft een accupakket van 50 kWh met een elektromotor van 100kW en een actieradius, ook wel rijbereik, van meer dan 280 km (WLTP). 

Fiat doblo dieselmotor

Diesel aandrijving

Fiat Doblò

De Fiat Doblò is in twee dieselversies verkrijgbaar: een 1,5 liter van 100 PK met handgeschakelde transmissie en een 1,5 liter van 130 PK met zowel een handgeschakelde- als 8-traps automatische transmissie.

Fiat Doblo benzinemotor

Benzinemotor

Fiat Doblò

Tot slot is de Fiat Doblò ook in een 1.2 benzinemotor met 110 PK verkrijgbaar. De nieuwe Doblò is efficient ingericht, biedt veelzijdigheid en is uitgerust met nieuwe actieve veiligheidssystemen. 

De nieuwe Fiat Doblo: voor professioneel gebruik

 • De nieuwe Fiat Doblò van 2022 heeft een groot aandrijflijnaanbod naar ieders behoefte;
 • Fiat heeft de snelle ontwikkeling van zijn volledig elektrische productaanbod voortgezet en lanceert de nieuwe E-Doblò met 100% elektrische aandrijving;
 • De nieuwe Doblo en E-Doblo zijn verkrijgbaar in twee lengtes en drie verschillende configuraties (VAN, Crew Cab, Combi);
 • De Doblò is de ideale auto voor professioneel gebruik dankzij zijn ruimtelijkheid en veelzijdigheid;
 • De Doblò is het perfecte hulpmiddel voor de stad door zijn wendbaarheid en innovatieve oplossingen;
 • De Doblò biedt 17 veiligheidsvoorzieningen en ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) om het dagelijks rijden te verbeteren.

Doblò uit voorraad leverbaar

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruike Fiat Doblò? Truckland heeft altijd bestelwagens op voorraad. Neem contact met ons op wanneer de bestelwagen die u zoekt er niet tussenstaat. Truckland ontvangt bijna dagelijks nieuwe voorraad. 

Nieuwe Fiat Doblo 2022 interieur

De magische eigenschappen van de nieuwe Fiat Doblò

Naast de ruime keuze uit het aandrijflijnaanbod - elekrisch, dieselmotor of benzinemotor - heeft u de keuze uit twee lengtes en drie verschillende configuraties (VAN, Crew Cab en Combi). Fiat heeft rekening gehouden met het comfort, omdat professionals het voertuig ongeveer zo'n acht uur per dag gebruiken. Hierdoor is het belangrijk dat de Fiat Doblo een stressvrije werkervaring biedt. Denk hierbij aan geluidsisolatie en ophanging, zodat de hobbels en trillingen verminderd worden. De magische eigenschappen van de Doblo zit hem vernamelijk in duurzaamheid en veiligheid. Dit maakt de nieuwe Fiat Doblo een nog betrouwbaardere werkpartner. 

Fiat Doblo bestelwagen werkruimte 2022

De veelzijdigheid en efficiëntie van de nieuwe Fiat Doblò

De nieuwe Fiat Doblò is veelzijdig en efficient ingericht. Het toegenome laadvolume is namelijk 0,5 m3. Dit biedt de mogelijkheid om grote voorwerpen als ladders en buizen tot 3,4 meter in te laden. Daarnaast is het mogelijk om nog meer ruimte te creëren in de nieuwe Fiat Doblò, doordat spullen nu ook opgebergt kunnen worden onder de passagiersstoel. Dit is uitermate geschikt voor kwetsbare voorwerpen. Mocht u de Fiat Doblò willen gebruiken om in te werken, dan helpt de roterende dienbladtafel u om de auto te veranderen in een mobiel kantoor. 

De specificaties van de nieuwe Fiat (E)Doblò

 • Elektrische aandrijving
 • Diesel aandrijving
 • Diesel aandrijving
 • Benzinemotor
 • 100 kW elektromotor, 50 kWh-batterij en 280 km autonomie (WLTP)
 • 1,5 liter van 100 PK met handgeschakelde transmissie
 • 1,5 liter van 130 PK met zowel een handgeschakelde- als automatische transmissie
 • 1.2 benzinemotor in 110 PK
Fiat e-doblo elektrische bedrijfswagen

Nu te bestellen

Fiat E-Doblò met actieradius tot 280 kilometer

De nieuwe Fiat E-Doblò heeft een 100 kW elektromotor, een 50 kWh-batterij die meer dan 280 km autonomie mogelijk maakt (WLTP). De E-Doblò heeft ook een nieuwe motor, waardoor de bestelwagen een topsnelheid haalt van 130 km per uur. De emissievrije versie geeft u een unieke flexibiliteit. Dankzij de "Quick Charge Mode" laadt de E-Doblò tot wel 80% van de batterij op in slechts 30 minuten.

Meer informatie over de Fiat Doblò bestelwagen?

Wilt u meer informatie over de Fiat Doblò bestelwagen of een van de andere bestelauto's van Fiat? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in. Bent u op zoek naar een gebruikte Fiat Doblo? We hebben regelmatig occasions in onze vestigingen. 

Meer informatie over de Fiat (E)Doblò

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Fiat Fiorino
Fiat Ducato
Fiat Scudo
Fiat eDucato
Fiat eScudo
Naar boven