Fiat Professional logo

Truckland is Fiat Professional dealer

Benieuwd naar ons aanbod aan Fiat bestelwagens? Truckland heeft als erkende Fiat Professional dealer een uitgebreid assortiment aan bestelwagens, bedrijfswagen en bedrijfsbusjes. Met de ruime mogelijkheden bij Truckland vindt u altijd de Fiat bestelwagen die past bij uw mobiliteitsvraag en transportbehoeften.

Truckland adviseert u als Fiat Professional dealer graag over de brede mogelijkheden van de Fiat bedrijfswagens zodat u lage bedrijfskosten kunt combineren met een maximaal rendement.

Profiteer nu van Fiat Pro Days!

FIAT PRO DAYS bij Truckland

Profiteer tot en met 30 juni van aantrekkelijke kortingen tijdens de FIAT PRO DAYS. Met tijdelijk voordeel tot €4.500.

Als u nu overstapt, rijd u bovendien nog BPM vrij! Bezoek ons tijdens de Fiat Pro Days of ontdek onze Fiat bedrijfswagens online.

Bekijk hier de actie!

Fiat bedrijfswagens

De bedrijfswagens van Fiat Professional worden in totaal in 8 fabrieken gefabriceerd, verspreid over de wereld. Het merk Fiat Professional bestaat al sinds het jaar 1903. Deze ruim honderd jaar ervaring van Fiat in de bedrijfswagensector heeft geleid tot een leidende rol in de branche.

Als Fiat Professional dealer zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van Fiat bedrijfswagen. U kunt rekenen op veel kennis en ervaring van alle mogelijkheden binnen het Fiat bedrijfswagen assortiment. Bij ons kunt u terecht voor uitgebreide informatie omtrent de Fiat Fiorino, Doblo, Scudo, Talento en Ducato bestel- en bedrijfswagens.

Fiat Doblo
Fiat Doblo

Bespaar op uw verbruik en onderhoud met de nieuwe Doblo. 

Fiat Scudo
Fiat Scudo

De Fiat Scudo is terug!

Fiat Ducato
Fiat Ducato

Design, functionaliteit, efficiency en robuustheid

Fiat e-Ducato
Fiat e-Ducato

De nieuwe 100% elektrische Fiat Ducato!

Fiat Professional Service.

Truckland biedt als Fiat Professional dealer een breed pakket aan voor service en onderhoud.

Voordelen van Truckland Service:

  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
  • Gebruik van beste prijs/kwaliteit in onderdelen
  • Uitgebreide technische informatie ter beschikking
  • Voor elk merk speciale diagnoseapparatuur aanwezig
  • Flexibele openingstijden

Truckland, specialist in bedrijfsmobiliteit & Fiat Professional dealer

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelautotruck of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerken van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit.

Voorraad Fiat Professional

Meer weten over Fiat Professional?

Wilt u meer informatie over de bestelwagens van Fiat Professional? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door middel van het onderstaande reactieformulier. 
 

Contact over Fiat bestelwagens

Subtitel

Heading met kleur verschil.

Naar boven