Fiat Professional logo

Extra voordeel en direct leverbaar bij Truckland

Bent u op zoek naar een veelzijdige bedrijfswagen die past bij de specifieke behoeften van uw bedrijf? Dan is de Fiat Ducato Easy Pro wellicht iets voor u! Als officiële dealer van Fiat Professional biedt Truckland deze bedrijfswagen nu aan voor een zonnige zomerprijs vanaf €25.540,-*. Maar wees er snel bij, want we hebben slechts een beperkt aantal direct op voorraad. Neem direct contact met ons op en profiteer van dit mooie aanbod!

*Excl. afleveringskosten. Vraag naar de voorwaarde.

Fiat Ducato Easy Pro ondernemer

Betrouwbaarheid en efficiëntie voor uw onderneming

Of u nu werkzaam bent in de bouwsector, koeriersdienst of verhuisbedrijf; de Fiat Ducato Easy Pro is zeer geschikt voor verschillende ondernemingen en bedrijfstakken. Dankzij de verschillende lengte- en hoogtematen (L2H2 en L3H2), kan deze bedrijfswagen afgestemd worden op uw specifieke behoeften. Bovendien bieden wij als officiële dealer van Fiat Professional uitgebreide mogelijkheden voor onderhoud en service, zodat u altijd zorgeloos op weg kunt.

Fiat Ducato Easy Pro interieur

De beste uitrusting voor de Fiat Ducato Easy Pro

Om er zeker van te zijn dat u comfortabel en veilig op pad gaat, is de Fiat Ducato Easy Pro speciaal uitgerust met:

  • Automatische airconditioning
  • Radio standaard BT + DAB
  • 1RC - 7" radio/navigatie
  • Cruise control + Speed limiter
  • Parkeersensoren
  • Achteruitrijcamera
Betimmering Fiat Ducato Eeasy Pro

Korting op betimmering en laadvloer

En goed nieuws: tijdens onze zomeractie kunt u extra betimmering en laadvloer extra voordelig aanschaffen. Voorheen betaalde u hiervoor namelijk €1.250,- , maar nu bieden wij dit pakket aan voor slechts €950,- ! Een goede betimmering en laadvloer zijn namelijk onmisbaar wanneer u dagelijks veel spullen vervoert in uw L2H2 of L3H2 Fiat Ducato Easy Pro. Niet alleen beschermt dit de binnenkant van uw bedrijfswagen tegen beschadigingen en slijtage, het verbetert ook de veiligheid doordat spullen niet kunnen verschuiven of omvallen tijdens het rijden.

Gratis Fiat hangmat cadeau

Voor de zomer geleverd met gratis Fiat hangmat cadeau!

Bij aankoop van uw nieuwe bedrijfswagen Fiat Ducato Easy Pro krijgt u nu tijdelijk een gratis Fiat hangmat cadeau. Met dit cadeau vergeet u onmiddellijk al uw zorgen en komt u volledig tot rust tijdens de zomermaanden, ook tijdens uw intensieve werkzaamheden. Dit is het moment om te profiteren van de beste actie. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Meer informatie over de zomeractie?

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op voor meer informatie over de Fiat Ducato Easy Pro of een afspraak voor een proefrit. Truckland is de officiële dealer van Fiat Professional in Nederland, waardoor u verzekerd bent van gedegen service en onderhoud door vakbekwame professionals. Ons team staat voor u klaar.

Vraag een offerte aan

Naar boven