DAF LED Accessoires

Onderdelen: Truckland is uw partner in parts

Truckland Parts is gespecialiseerd in de inkoop, beheer en verkoop van vrachtwagen onderdelen en bestelwagen onderdelen. Het Truckland magazijn hanteert een hoge mate beschikbaarheid (meer dan 90%) van veelgevraagde onderdelen. Onderdelen die niet direct op voorraad zijn kunnen in de meeste gevallen binnen 24 uur geleverd worden.

 

Accessoires

Ook alle soorten accessoires aan uw truck of bestelwagen kunt u kopen bij Truckland. Zoals mooie nieuwe verlichte LED DAF logo's of extra lampen op het dak.

Direct onderdelen bestellen? Stuur een email naar parts@truckland.nl

Partscontracten met volumekorting

Truckland heeft jarenlange ervaring in het inkopen en beheren van onderdelen, hier kunt u uw voordeel mee doen. Voor de inkoop van onderdelen kunt u kiezen uit verschillende prijs/kwaliteit (OEM, OES en MQ) onderdelen. Original Equipement Manifacturer (OEM) garandeert de hoogste kwaliteit met de beste service en ondersteuning. Met onderdelen uit het Matching Quality segment ligt de prijs/kwaliteit verhouding lager. Een partscontract levert u tijdwinst en geld op door o.a. volumekorting, succesvol voorraadbeheer en integratie met uw systemen.

Voordelen onderdelen bestellen bij Truckland

✓  Meer dan 90% beschikbaarheid van onderdelen

✓  Gratis bezorgdienst 2x per dag

✓  Levering binnen 24 uur

✓  Professionele helpdesk ter ondersteuning

✓  Altijd in de buurt met 19 vestigingen

✓  Order en pick up op lokale vestiging

✓  Interne koeriersdienst

✓  Lange openingstijden

✓  Ook op zaterdag open

✓  Eenvoudig bestellen via EDI (Electronic Data Interchange)

✓  Scherpe prijzen met partscontracten

DAF parts webshop

DAF TRP webshop

De TRP Parts Webshop geeft u 24 uur per dag toegang tot het complete assortiment van DAF en TRP onderdelen, inclusief afbeeldingen, productspecificaties, actuele prijs- en voorraadinformatie.

Vrachtwagen onderdelen, trailer onderdelen, bus onderdelen

Truckland levert vrachtwagen onderdelen voor zowel het rijdende deel als voor de opbouw. Daarnaast levert Truckland ook de onderdelen voor trailers en bussen. 

Bestelwagen onderdelen

Ook voor de lichte bedrijfswagens kunt u uw onderdelen bij snel en eenvoudig bij Truckland bestellen. Truckland is merkdealer van FiatMaxus, Volkswagen en IVECO. Daarnaast leveren we ook de bestelwagen onderdelen voor merkvreemde bestelwagens. 

Meer weten over onze Truckland Parts?

Neem contact op met het magazijn bij u in de buurt voor meer informatie over het het leveren van onderdelen en specifieke aanvragen. 

Meer informatie over Truckland Parts

Naar boven