Maxus bedrijfswagens logo

De 100% elektrische Maxus revolutie bij Truckland

In deze tijd is het essentieel om slimme en effectieve oplossingen te omarmen voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maxus begrijpt deze noodzaak als geen ander en loopt voorop met hun assortiment van 100% elektrische bedrijfswagens. Door te kiezen voor deze emissievrije voertuigen krijgt u toegang tot alle zero emissiezones, terwijl u tegelijkertijd uw CO₂-uitstoot elimineert. Maak vandaag nog de overstap naar een van de luxueus uitgeruste modellen van Maxus en ontdek een nieuwe norm voor uw bedrijf.

Maxus bedrijfswagens

In januari 2024 is de nieuwe Maxus eDeliver 7 bij Truckland geïntroduceerd als een tussenmaat tussen de compactere Maxus eDeliver 3 en ruime Maxus eDeliver 9. Ook is de allereerste 100% elektrische pick-up, de robuuste T90 EV, sinds kort onderdeel van het assortiment.
Truckland biedt volledige service voor Maxus op zijn vestigingen in Amsterdam, Heerhugowaard, Rotterdam Zuid, Eindhoven Acht, Tilburg en Eindhoven.

Maxus eDeliver3
Maxus eDeliver3

Wendbaar en veelzijdig.

Maxus eDeliver7
Maxus eDeliver7

Binnenkort verkrijgbaar in januari 2024.

 

 
Maxus eDeliver9
Maxus eDeliver9

Ruim en luxueus.

Maxus T90 EV
Maxus T90 EV

Europa’s eerste Elektrische pick-up is hier!

Voordelen elektrisch rijden

Ook zijn er een aantal fiscale voordelen bij het gebruik van een elektrische auto in vergelijking tot een auto op brandstof. Eigenaren die elektrisch rijden profiteren namelijk van een lager motorrijtuigenbelasting. Dit is de belasting die de eigenaar van het bezit van een motorvoertuig betaalt. Daarbij maakt het niet uit of u met het motorrijtuig gebruikmaakt van de weg of dat dit stilstaat op privéterrein. De hoogte van de motorrijtuigen belasting hangt af van het soort motorrijtuig dat u heeft, het gewicht van het motorvoertuig, de brandstof, hoe milieuvervuilend het motorrijtuig is en in welke provincie de houder gevestigd is.

Daarnaast geven diverse gemeenten subsidies op het gebruik van elektrische voertuigen. De hoogte van deze subsidies kunnen per gemeente verschillen. 

Om de aanschaf van een elektrische auto te stimuleren, gelden er tot 2021 ook andere belastingvoordelen op volledig elektrische auto’s, namelijk:.
 
  • Geen aanschafbelasting (BPM)
  • Geen wegenbelasting (MRB)
  • Lage bijtelling van 4% per jaar (sinds 2019 geldt dit percentage tot een catalogusprijs van maximaal 50.000 euro).
Maxus eDeliver 3 interieur Truckland

Ruim en comfortabel

De Maxus eDELIVER 3 heeft twee zitplaatsen met ruime, ergonomisch gevormde en verstelbare zetels die u alle steun en comfort bieden. De vormgeving van het dashboard is opvallend hedendaags en de afwerking oogt luxueus. Voeg daarbij nog de uitgebreide standaarduitrusting, en u weet dat u aan het stuur zit van een uitzonderlijke bestelwagen.

Het interieur van de Maxus eDELIVER 3 valt op door de verzorgde afwerking en de complete standaard uitrusting. Airconditioning, elektrische stoelverwarming, stroomvoorziening, usb-aansluiting, radiobediening aan het stuur: de eDELIVER 3 hee­ het allemaal.

Met de Maxus eDELIVER 3 is elektrisch rijden fijn en comfortabel. De handige knop voor de auto maat laat zich vlot en intuïtief bedienen. En dankzij de fluisterstille elektromotor is het aangenaam stil en comfortabel aan boord.

Meer informatie over de Maxus?

Wilt u meer informatie over de elektrische Maxus modellen? Of wilt u meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Bel dan met 088 - 5 807 807 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie over de Maxus modellen

Naar boven