Elektrische vrachtwagens

Elektrische vrachtwagens zijn bij uitstek geschikt om de levering in stedelijke gebieden uit te voeren, met minder geluid en geen schadelijke uitlaatgassen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om de uitstoot van het wagenpark te verminderen. Ook voor steden is het schoon en groen rijden een belangrijk maatschappelijk argument om milieuzones in te stellen. Met een elektrische vrachtwagen heeft u dus een sterk voordeel.

Kies uit de brede range van elektrische DAF trucks. Ook uw elektrische vrachtwagen op maat configureren en realiseren is onze specialiteit.

DAF XB Electric

DAF XB Electric

DAF breidt zijn aanbod van 'zero emission'-voertuigen opnieuw uit met de nieuwe DAF XB Electric, perfect geschikt voor duurzame stads- en regionale distributie. Naast de 16- en 19-tons varianten is er ook een 12-tons versie beschikbaar. 

DAF XD Electric

DAF XD Electric

De DAF XD Electric biedt de beste zicht door zijn panoramische ramen, het lage Vision Dashboard en een cabine die opvallend laag gemonteerd is. Dit maakt dat de DAF XD Electric de beste distributie truck is voor in de stad, met een ultramoderne PACCAR e-motor.

DAF XF Electric

DAF XF Electric

DAF XF Electric is een combinatie van de bekroonde XF met een toekomstgerichte aandrijving. De truck biedt de beste veiligheid en chauffeurscomfort met 500 km bereik. Dit maakt dat de DAF XF Electric ideaal is voor regionaal en nationaal transport. 

DAF XD en DAF XF electric

DOWNLOAD

Brochure DAF XD en XF electric

Bent u klaar voor een volledig elektrische toekomst? Voor transportbedrijven die werkzaam zijn in steden worden electrische vrachtwagens noodzakelijk. De actieradius van de NGD Electric is tot 575 km, afhankelijk van de keuze in accupakketten en inzet. Download hier de brochure over de Nieuwe Generatie DAF XD en XF Electric voor meer informatie of neem contact op met Truckland voor het beste advies bij de overgang naar elektrisch.

Elektrische daf

Oplaad opties

Truckland is officieel DAF dealer en neemt u stap voor stap mee met de overstap naar een elektrische DAF. Wij geven u advies op maat, zodat u op deze manier een soepele overgang zult ervaren. Daarnaast bieden wij operationele ondersteuning met premium PACCAR opladers, die uitstekend zijn afgestemd op De Nieuwe Generatie DAF XD Electric en XF Electric. Van boordlader tot snelladen, DAF heeft een ruime keuze aan oplaadopties, zodat u altijd een installatie heeft die op uw bedrijfsactiviteiten is afgestemd. Het assortiment premium PACCAR opladers heeft oplaadoplissingen van 50 kW vermogen bij een standaard wisselstroom tot wel 350 kW voor ultra snel opladen met gelijkstroom.

Voor een maximale flexibiliteit onderweg, zijn er ook mobiele opladers van DAF verkrijgbaar. Met deze diverse oplaadstrategieën zult u onnodige wachttijd voorkomen en kunt uw snelheid worden geoptimaliseerd. Wilt u persoonlijk advies over elektrische vrachtwagens? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over het rijden met een zero emissie variant? Truckland en DAF zijn er klaar voor.

DAF LFP‑accu’s

DOWNLOAD

De kracht van LFP-accu's

Het assortiment van de elektrische vrachtwagens van DAF zijn uitgerust met veilige, duurzame en eersteklas accu's met LFP technologie. DAF is een van de eerste fabrikanten die deze technologie toepast in zijn elektrische voertuigen. 

Waarom LFP-technologie zeer geschikt is voor transportoplossingen? LFP (lithium, ijzer, fosfaat) is de snelst groeiende technologie. De redenen hiervoor zijn o.a. veiligheid, hoge laadsnelheid, kostenbesparingen en voordelen op het gebied van levensduur. Wilt u meer informatie over de LFP-technologie van de DAF Electric? Download het pdf-bestand hier. 

Waarom kiezen voor een elektrische vrachtwagen?

  • Schoon en groen ondernemen versterkt uw imago
  • Rendement op de lange termijn
  • Subsidieregelingen op elektrische trucks voor elektrische rijden
  • Fiscale voordelen
  • Minder onderhoud dan diesel of benzine aangedreven vrachtwagen
     

Elektrische vrachtwagens

Elektrische vrachtwagens zijn de weg naar de toekomst. Elektromobiliteit speelt namelijk een belangrijke rol bij duurzaam transport. Met alle innovaties en steeds breder aanbod is de aanschaf van een elektrische vrachtwagen commercieel aantrekkelijk. Zowel voor stadsdistributie als afvalinzameling.
 

Elektrische vrachtwagen op maat

Bent u op zoek naar een goede elektrische vrachtwagen? Truckland levert elektrische trucks geheel op maat, naar uw wensen en eisen. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende partners zodat uw elektrische vrachtauto geheel naar wens wordt afgeleverd.
 

Partners van Truckland

Truckland werkt nauw samen met verschillende partners om alle wensen van de klant te realiseren. Wij werken samen met verschillende partijen om maatwerk te leveren zodat het voertuig geheel naar wens kan worden afgeleverd aan de klant. 
 

Meer informatie over elektrische vrachtwagens?

Truckland Zero adviseert u graag over de mogelijkheden bij de aanschaf van een elektrische vrachtwagen op maat. Neem contact met ons op via onderstaand reactieformulier.

Contact over elektrische vrachtwagens

Naar boven