Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

DAF Trucks

Eén van de grootste fabrikanten van vrachtwagens in Europa is DAF Trucks NV, onderdeel van PACCAR Inc. In het jaar 2015 produceerde het bedrijf in Eindhoven zelfs de miljoenste DAF Truck! Door deze hoge verkoopcijfers is DAF met de XF- en CF-trucks de marktleider in Nederland in de zwaarste klasse. Deze staat van dienst heeft DAF Trucks te danken aan haar focus op kwaliteit en efficiency zowel bij de trucks als bij de DAF dealer. Truckland beschikt altijd over een grote voorraad nieuwe en tweedehands DAF trucks. Bent u op zoek naar een voordelig geprijsde DAF truck? Neem dan contact op met een van onze specialisten of bekijk hier onze DAF occasions.

DAF logo

De vernieuwde DAF CF en XF – Pure Excellence

Vernieuwde DAF XF en CF

DAF introduceert de nieuwe generatie CF en XF trucks, die een nieuwe norm zetten in transportefficiency en chauffeurscomfort. Vernieuwingen aan de motoren, nieuwe aandrijflijnen en aerodynamische optimalisaties zorgen voor een tot wel 7% lager brandstofverbruik. Het nieuwe online fleet-managementsysteem DAF Connect geeft ruimte aan een nóg verdere efficiencyverhogingen. De nieuwe generatie CF en XF biedt bovendien meer laadvermogen en een vernieuwd interieur en exterieur voor het hoogste chauffeurscomfort en de grootste aantrekkingskracht. De nieuwe serie trucks garanderen de laagste bedrijfskosten en de hoogste inzetbaarheid.

Vernieuwde DAF XF en CF

DAF XF 510 Limited Edition

DAF XF 510 Limited Edition

 

 

 

DAF XF 510 Limited Edition

DAF LF Euro 6

DAF LF Euro 6

De nieuwe DAF LF Euro 6 Truck lijkt niet alleen qua uiterlijk veel op de nieuwe CF- en XF-voertuigen. In het geval van de nieuwe LF zijn bovendien veel nieuwe ontwikkelingen vanaf de indrukwekkende grille naar achteren te ontdekken. Nieuwe 4-cilinder en 6-cilinder PACCAR Euro 6-motoren, een nieuw chassis, nieuw EBS-remsysteem. Een nieuw vormgegeven cabine-interieur met een nieuw dashboard en een nieuwe verpakking van de elektrische systemen. Lees hier meer over de DAF LF Euro 6 Truck.

DAF LF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

De ontwerpveranderingen die nodig waren om de huidige DAF Euro 5 CF-serie te ontwikkelen tot een voertuigserie die aan de norm Euro 6 voldoet, zijn ruwweg vergelijkbaar met de veranderingen die nodig waren bij de ontwikkeling van de nieuwe XF. Ook in het geval van de DAF CF Truck werd het complete voertuig binnenste buiten gekeerd om te voldoen aan toekomstige wettelijke eisen en eisen vanuit de markt. Voor elke vervoersvraag bestaat er een CF op maat. Lees hier meer over de DAF CF Euro 6 Truck.

DAF CF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

De nieuwe DAF XF Truck is ontstaan uit de noodzaak om te voldoen aan de Euro 6-emissiewetgeving. Maar het ontwerp ging verder dan alleen maar het inbouwen van een conforme motor en het aanbrengen van wat cosmetische wijzigingen voor het oog. Het begon met het ontwikkelen van nieuwe Euro 6-motoren en de wijzigingen die nodig waren om de complete motor in het chassis in te bouwen. Verder is ieder ander onderdeel dat moest worden aangepakt geoptimaliseerd. Lees meer over de DAF XF Euro 6.

DAF XF Euro 6

DAF Verkooppunten

Neem direct contact op
Neem direct contact op

DAF Trucks Service

Truckland service


Sinds de oprichting van Truckland voeren wij met trots DAF trucks in ons assortiment. Truckland is uw DAF dealer voor de verkoop, onderhoud en reparatie van DAF trucks. Met het complete programma van vrachtwagens kunnen wij goed aan uw vervoerswens voldoen. Wij leveren DAF trucks vanuit 11 Truckland vestigingen.

Wilt u is bij ons langskomen? Bekijk hier al onze vestigingen.
 

Truckland service

Wij feliciteren

Peinemann Kranen B.V. met de nieuwe DAF XF 510 FAD Peinemann Kranen B.V.
Met trots geleverd

Ongeëvenaarde comfort

DAF trucks zijn wereldbekend vanwege ongeëvenaarde comfort en de liefde voor trucks die u terug vindt in ieder onderdeel en elk detail. DAF is als merk al jaren de onbetwiste marktleider op de Nederlandse vrachtwagenmarkt. Momenteel is ongeveer 1 op de 3 trucks die wordt geregistreerd een DAF. DAF Trucks N.V. heeft productiefaciliteiten in Nederland (Eindhoven en Westerlo) en in Ponta Grossa (BR). Daarnaast is ook DAF’s eigen Design Center in Eindhoven gelegen. Wat DAF uniek maakt? De klant staat bij DAF altijd op nummer één. En daarom richt het merk zich op lage kosten per kilometer, een hoog kwaliteitsniveau, comfort voor de chauffeur, een laag brandstofverbruik, minimale belasting van het milieu en een hoge transportefficiency. Meer weten? In een van onze 11 vestigingen vertellen wij u graag meer over alle voordelen van een DAF truck.
 

Het DAF Trucks dealernetwerk

Het DAF Trucks dealernetwerk bestaat uit meer dan 1.000 dealers en servicepunten. Veel van de locaties zijn zowel dealer als servicepunt. In dat geval hanteren de locaties een 'One Stop Shopping' concept, wat inhoudt dat u als klant voor alles op het gebied van uw (DAF) wagenpark op één adres terecht kan. Op deze plek kunt u onder andere terecht voor nieuwe of gebruikte DAF trucks, onderhoud en reparatie en onderdelen en accessoires. Daarnaast is het ook mogelijk om geholpen te worden met onderhoud en reparatie aan getrokken materieel en componenten zoals laadkleppen, koelaggregaten en laadkranen. Truckland richt zich op zowel de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen als service en onderhoud aan trucks, getrokken materieel en opbouw.

 

 

DAF LF beeld
DAF CF beeld
DAF CF beeld2
DAF XF beeld

Onderhoud aan uw DAF Truck

U wilt kunnen en blijven vertrouwen op uw bedrijfswagens. Met onze onderhoudscontracten en beheerscontracten vergroot u de betrouwbaarheid van uw gehele wagen(park). Ook op het gebied van DAF trucks kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen. De truck en trailer service van Truckland werkt met professionele en vakkundige mensen zodat u altijd een hoge inzetbaarheid realiseert. De meest gangbare onderdelen voor alle merken trailers en aanhangwagens zijn op voorraad en anders binnen 24 uur aanwezig.

DAF Transport Efficiency

Wij zijn bekend met uw bedrijf en weten hoe belangrijk rendement is voor u. DAF biedt u transportoplossingen om het rendement van uw transport te verbeteren; DAF Transport Efficiency. Ga ook voor 3% minder brandstofverbruik! Vraag hier meer informatie aan.

Wat kost een DAF truck?

Bent u benieuwd wat de aanschaf van een nieuwe DAF vrachtwagen kost? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de Truckland vestigingen of vraag via het onderstaande reactieformulier een offerte aan. Onze truck specialisten adviseren u graag met betrekking tot de aankoop en de kosten van een DAF truck.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services