Elektrische vrachtwagens

Elektrische vrachtwagens zijn bij uitstek geschikt om de levering in stedelijke gebieden uit te voeren, met minder geluid en geen schadelijke uitlaatgassen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om de uitstoot van het wagenpark te verminderen. Ook voor steden is het schoon en groen rijden een belangrijk maatschappelijk argument om milieuzones in te stellen. Met een elektrische vrachtwagen heeft u dus een sterk voordeel.

Kies uit de brede range van elektrische DAF trucks. Ook uw elektrische vrachtwagen op maat configureren en realiseren is onze specialiteit.

DAF LF Electric
DAF CF Electric
DAF CF Hybrid
DAF hybrid

Maatwerk voor elektrische trucks

Truckland Zero is betrokken geweest bij verschillende projecten voor het leveren van exclusieve elektrische vrachtwagens.

Voor het leveren van service aan de voertuigen van EMOSS, Hytruck, Ginaf Durable en E-Trucks Europe heeft Truckland speciale werkplaats aanpassingen laten uitvoeren. Tevens zijn er monteurs opgeleid om de aftersales service aan deze elektrische voertuigen te kunnen uitvoeren.

Waarom kiezen voor een elektrische vrachtwagen?

  • Schoon en groen ondernemen versterkt uw imago
  • Rendement op de lange termijn
  • Subsidieregelingen op elektrische trucks voor elektrische rijden
  • Fiscale voordelen
  • Minder onderhoud dan diesel of benzine aangedreven vrachtwagen
     

Elektrische vrachtwagens

Elektrische vrachtwagens zijn de weg naar de toekomst. Elektromobiliteit speelt namelijk een belangrijke rol bij duurzaam transport. Met alle innovaties en steeds breder aanbod is de aanschaf van een elektrische vrachtwagen commercieel aantrekkelijk. Zowel voor stadsdistributie als afvalinzameling.
 

Elektrische vrachtwagen op maat

Bent u op zoek naar een goede elektrische vrachtwagen? Truckland levert elektrische trucks geheel op maat, naar uw wensen en eisen. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende partners zodat uw elektrische vrachtauto geheel naar wens wordt afgeleverd.
 

Partners van Truckland

Truckland werkt nauw samen met verschillende partners om alle wensen van de klant te realiseren. Wij werken samen met verschillende partijen om maatwerk te leveren zodat het voertuig geheel naar wens kan worden afgeleverd aan de klant. 
 

Meer informatie over elektrische vrachtwagens?

Truckland Zero adviseert u graag over de mogelijkheden bij de aanschaf van een elektrische vrachtwagen op maat. Neem contact met ons op via onderstaand reactieformulier.

Contact over elektrische trucks

Naar boven