Flexible onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Beoordeel

Vrachtwagen kopen

Vrachtwagen kopen bij Truckland
 
Wilt u een vrachtwagen kopen of bent u op zoek naar een uitbreiding van uw vloot? Truckland staat u graag bij in de aanschaf van een nieuwe truck of bedrijfswagen. Op basis van uw vervoerswensen adviseren wij u omtrent de koop van een vrachtwagen. Wij zijn dealer van diverse vrachtwagen merken, waaronder DAF, GINAF en TATRA. Daarnaast is Truckland erkend MAN Service dealer. Benieuwd wat wij voor de aankoop van uw vrachtwagen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen. Wij helpen u graag om maximaal rendement te halen uit uw wagenpark.

Bekijk alle vrachtwagens Bekijk alle occassions

Vrachtwagen aanschaffen

Wanneer u de aankoop van een vrachtwagen in overweging neemt wilt u een goed onderbouwde beslissing maken. De aanschaf van een vrachtwagen vergt een grote investering. Daarom helpen wij u graag bij het kiezen voor de juiste vrachtwagen die aansluit bij uw vervoerswensen. Onze toegevoegde waarde zit hem in het optimaliseren van de waarde stroom. Hierdoor kunt u maximaal rendement behalen uit uw vloot. Wanneer u ervoor kiest om een vrachtwagen te kopen bij Truckland helpen uw  tevens in het beheer, service en onderhoud van uw trucks.

Truckland is dealer van diverse merken

Truckland kan van vrijwel alle bekende vrachtwagen merken een geschikte oplossing bieden. We zijn dealer van onder andere DAF, GINAF, TATRA en MAN. Of u nu op zoek bent naar een vrachtwagen in het lichte of zware segment. Wij kunnen in alle vervoersbehoeftes voorzien. Ook voor speciale vrachtwagens met specifieke wensen kunt bij bij Truckland terecht. Denk hierbij aan een verhuiswagen, bakwagen, oplegger of veegmachine. Onze multi-brand filosofie stelt ons in staat om invulling te geven aan iedere vervoerswens. Door ruime aanbod kunnen wij u onafhankelijk adviseren omtrent de aankoop van een vrachtwagen. 
 

DAF vrachtwagens

DAF is een van de grootste fabrikanten van vrachtwagens. Voor vrachtwagens in de zwaarste klasse is DAF met de XF en XF trucks de marktleider in Nederland. Maar ook voor DAF vrachtwagens in het lichte segment heeft DAF een geschikte truck. Truckland is al jaren dealer van DAF trucks. Hierdoor zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het aanbod van DAF. Hierdoor kunt u bij Truckland onbezorgd een DAF vrachtwagen kopen. 
 

DAF LF Euro 6

DAF LF Euro 6 Een lichte vrachtwagen met krachtige, zuinige en betrouwbare Euro 6 PACCAR motor. DAF LF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6 Een krachtige truck voor de middel tot lange afstanden. De DAF XF is schoon, efficiënt en betrouwbaar.  DAF XF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6 De DAF CF wordt gekenmerkt door zijn laadvermogen, laag eigen gewicht en lage operationele kosten. DAF CF Euro 6

GINAF trucks

De vrachtwagens van GINAF worden gekenmerkt door zijn vooruitstrevende innovaties. Voor vrijwel alle segmenten is er wel een geschikte GINAF vrachtwagen te koop. Of het nu gaat om de bouwsector, containersector en de transportindustrie. Truckland kan u van vrijblijvend advies voorzien met betrekking tot de aankoop van een GINAF truck. De onderstaande vrachtwagens zijn bij Truckland leverbaar. 
 

GINAF C-truck

GINAF C-Truck De GINAF C-truck is speciaal ontwikkeld voor tal van binnenstedelijke transporttaken. GINAF C-Truck

GINAF X-Series

GINAF X-serie Voor het middel- tot zware segment van de bouwsector én voor het container- en tanktransport. GINAF X-serie

GINAF Specials

GINAF Specials De GINAF voor speciale soorten van oplossingen als een waterwerper, mengmesttransport of kraanchassis. GINAF Specials

TATRA trucks

Sinds 2017 is Truckland tevens dealer van het Tsjechische vrachtwagen merk TATRA Trucks. Door het samenewrkingsverband met DAF Trucks N.V (onderdeel van PACCAR) voldoen de TATRA vrachtwagens aan de Euro 6 emissiewaarden. De vrachtwagens van TATRA worden gekenmerkt door het unieke TATRA chassis, de moderne DAF cabine, de PACCAR motor en de ZF en Allison versnellingsbakken. 
 

TATRA Phoenix

TATRA Phoenix De TATRA Phoenix Euro 6 is een zeer sterke, flexibel inzetbare off-road vrachtwagen. TATRA Phoenix

Gebruikte vrachtwagens

Naast nieuwe trucks vindt u bij Truckland tevens gebruikte vrachtwagens. Wij hebben regelmatig tweedehands en jong gebruikte vrachtwagens in ons aanbod. Deze trucks worden voornamelijk verkregen door inruil. Alle vrachtwagen occasions zijn bij ons bekend en zijn door Truckland onderhouden. Zo weet u zeker dat u een degelijke tweedehands truck koopt. 

Bekijk alle gebruikte vrachtwagens

Vrachtwagen huren

Wanneer een tijdelijke uitbreiding van het wagenpark noodzakelijk is, kan het interessant zijn om een vrachwagen te huren. Zo kunt u voor een kortere periode beschikken over een truck, bijvoorbeeld ter overbrugging van onderhoud of reparatie aan uw bestaande vloot. Truckland beschikt over een select aantal vrachtwagens welke op huurbasis beschikbaar is voor onze zakelijke relaties. Voor het huren van een vrachtwagen kunt u onder andere terecht bij Truckland Zuid-Holland. In deze vestiging vindt u het meest uitgebreide huuraanbod. 

Truck leasen

In sommige gevallen is het niet aantrekkelijk om een vrachtwagen te kopen. Bijvoorbeeld wanneer de aankoop een te grote financiele investering vereist. Daarom heeft Truckland een samenwerking met De Lage Landen die het leasen van een vrachtwagen mogelijk maakt. Uit deze samenwerking is Truckland Lease ontstaan. Dé ideale partner als het gaat om leasen van een vrachtwagen. Truckland Lease biedt twee vormen aan, te weten: financial lease en operational lease. In dit geval wordt uw kredit en financiering inhouse bij Truckland geregeld. Echter is het ook mogelijk om gebruik te maken van PACCR financial, de lease tak van DAF. 

Over Truckland

Truckland is al jaren een begrip in de transportwereld. Als specialist op het gebied van trucks en bedrijfswagens richten wij ons op de levering en onderhoud van bedrijfsvoertuigen. Truckland kent een breed geografisch netwerk met vestigingen in Nederland, België en Spanje. Wij voeren diverse merken, waaronder DAF, GINAF, TATRA, Iveco en Fiat Professional. Hierdoor kunnen wij aan iedere vervoerswens voldoen. Of het nu gaat om een bedrijfsbus, kleine vrachtwagen of truck in het zwaardere segment, met onze brede dienstverlening in bedrijfsmobiliteit kunnen wij u altijd in uw behoefte voorzien.

Service & onderhoud

Naast advies met betrekking tot de aankoop van een truck of bedrijfswagen bieden we tevens service en onderhoud aan voor bedrijfswagens. Voor zowel lichte als zware bedrijfswagens kunnen wij het onderhoud, reparaties en APK uitvoeren. Tijdig onderhoud is essentieel om de betrouwbaarheid van uw wagenpark te vergroten en stiltstand te voorkomen. Ook voor trailers en aanhangers kunnen wij het onderhoud verzorgen. Daarnaast bieden we diverse onderhoudscontracten voor preventief onderhoud aan uw voertuigen.

Wat u van ons kunt verwachten

  • Expert op het gebied van vrachtwagens
  • Klantgerichte service
  • 24-uurs servicedienst
  • Meedenkend in oplossingen
  • Rendement optimaliseren
  • Ontzorgt op het gebied van mobiliteit
  • Uw wens staat centraal
  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
  • Onderdelen op voorraad
  • Flexibele openingstijden

Vrachtwagen kopen bij Truckland?

Wilt u meer weten over de aanschaf van een vrachtwagen bij Truckland? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn bereikbaar via het onderstaande reactieformulier. Daarnaast kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen. Onze experts adviseren u graag omtrent de aankoop van een vrachtwagen.