Smalspoor GINAF C-Truck

Het merk GINAF heeft een uniek voertuigconcept ontwikkeld voor transport in stedelijk gebied; Namelijk de GINAF C-Truck. De GINAF C-Truck is uiterst wendbaar door een breedte van 2,20 meter en een royale wielinslag. Het maximale laadvermogen is gelijk aan een gewone zware truck door de toepassing van 9 tons niet-aangedreven gestuurde assen en een 13 tons aangedreven as. Het GINAF C-Truck chassis is geschikt voor veel verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld  afvalinzameling, kipper met kraan, container auto, betonmixer, kolken zuiger of een brandweervoertuig. Deze multifunctionele GINAF Truck lost dus diverse transportproblemen in binnenstedelijke gebieden voor u op.

Voordelen van de GINAF C-Truck

Trucks van GINAF onderscheiden zich door het toepassen van diverse nieuwe innovatieve technieken. Hierbij kunt u denken aan het unieke Hydro-Pneumatische Veer-Systeem, het Elektronisch Voertuig Stuursysteem en de HydroAxle. Daarnaast beschikken GINAF trucks over het hoogste laadvermogen en een grote technische reserve. Een erg interessante keuze dus.

Door het toepassen van 10 tons niet aangedreven assen en 11,5 tons aangedreven assen, doet de GINAF C-Truck niet onder voor een normale truck en kan het maximale GVW met gemak behaald worden. Om met het smalle chassis in combinatie met het hoge laadvermogen toch een goed comfort te kunnen garanderen, zijn er voor de truck speciale stabilisatoren ontwikkeld. Deze stabilisatoren zorgen samen met de op breedspoor opgesteld luchtvering voor rijeigenschappen die identiek zijn aan een brede GINAF. Naast de C-Truck biedt GINAF ook trucks uit de X-Serie en Specials

EMAS stuursysteem zorgt voor wendbaarheid

De GINAF C-Truck wordt aan beide zijden met 15cm versmald ten opzichte van een vergelijkbaar voertuig met hetzelfde laadvermogen. Door dit te doen wordt de manoeuvreerbaarheid van het voertuig verhoogd. Daarnaast wordt de wendbaarheid vergroot door de toepassing va het EMAS-stuursysteem. Hierdoor is het mogelijk om de draaicirkel te verkleinen van 9.1 meter naar 7.1 meter. Vooral in de smalle binnensteden vergemakkelijkt dit het rijden.

Meer weten over de GINAF C-Truck?

Wilt u meer informatie over de GINAF C-Truck of een van de andere GINAF Trucks? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in.

Naar boven