Bestelwagen kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe bestelwagen of een wilt u een gebruikte bestelauto kopen? Maak dan kennis met Truckland! Wij zijn hét adres voor de aanschaf bestelwagens. Bij Truckland kunt u gedegen advies verwachten met betrekking tot de aankoop van een bestelwagen of bestelbus. Daarnaast adviseren wij u over het onderhoud en service van al uw bedrijfsvoertuigen. Ons doel is om u te helpen om maximaal rendement te halen uit uw wagenpark. Wilt u een bestelwagen kopen? En bent u benieuwd geworden naar wat Truckland voor u kan betekenen? Bezoek dan één van onze vestigingen of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. 

Bedrijfswagen kopen fiat ducato

Een bestelwagen aanschaffen

De aankoop van een bestelwagen vergt een relatief grote investering. Om die reden wilt u natuurlijk een goed overwogen beslissing maken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Op basis van uw vervoerswensen kunnen wij u adviseren omtrent de aanschaf van een nieuwe of gebruikte bestelauto of bestelbus. Onze toegevoegde waarde zit hem in het optimaliseren van de waardestroom. Wij zorgen ervoor dat u maximaal rendement behaald uit uw wagenvloot. Wanneer u kiest om een bestelauto te kopen bij Truckland dan kunt u rekenen op uitstekende service. Naast de verkoop van bedrijfsvoertuigen adviseren wij u graag over het beheer, service en onderhoud van uw wagenpark. 

DAF
man logo
vw bedrijfswagens logo
truckland vestigingen

Truckland is dealer van diverse merken

Als gerenomeerde bedrijf binnen de vervoersbranche zijn wij dealer van diverse merken. Wij steven een multi-brand filosofie na waarin wij een compleet pakket kunnen aanbieden. Hierdoor kan Truckland invulling geven aan iedere vervoerswens. Truckland is dealer van de volgende bestelauto merken: Fiat Professional, Iveco, Volkswagen (Service). Daarnaast leveren wij tevens trucks van onder andere: DAF, GINAF, TATRA en MAN. 


truckland vestigingen

Ons aanbod bestelwagens

Bedrijfswagen kopen? Hieronder treft u een greep uit ons ruime aanbod. Wilt u meer weten over één van deze modellen? Of wilt u eens een proefrit maken? Kom dan langs in een van de Truckland vestigingen. 

Fiat Doblo

Fiat Doblo

De Fiat Doblo is één van de meest verkochte bestelauto's. Door zijn hoge prestaties, uitgebriede functionaliteiten en brandstof besparende motor is dit een aantrekkelijke bestelwagen om te kopen. 

Fiat talento

Fiat Talento

De bestelauto is compact, wendbaar en heeft een ruim laadvermogen. Mede hierdoor is de Fiat Talento erg populair voor gebruik in de stad. Deze bestelbus is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en opties

Iveco Daily

Iveco Daily

Deze veelzijdige bestelwagen is geschikt voor licht commercieel vervoer. De Iveco Daily is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en wordt gekenmerkt door de Euro 6 motor en zijn hoge laadvermogen.

Bekijk alle bestelwagens

Bij Truckland treft u een ruim aanbod nieuwe en gebruikte bestelwagens. Vrijwel alle modellen zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast kunnen de bestelwagens in diverse configuraties worden afgeleverd. 

Iveco Daily bus

Bestelbusje huren

Bent u op zoek naar een tijdelijke vervoersoplossing? Dan is het voor u wellicht interessant om een bestelwagen te huren. Voor onze zakelijke relatief bieden hebben wij een ruim huuraanbod bestelwagens, bestelauto's en bestelbusjes. Deze kunnen o.a. worden ingezet om een tijdelijke periode van reparatie en/of onderhoud te overbruggen. Daarnaast kan het wenselijk zijn om uw wagenpark tijdelijk uit te breiden om pieken op te vangen. In beide gevallen kunt u bij Truckland terecht voor het huren van een bestelwagen.


Fiat bestelbusje

Bestelauto leasen

In sommige gevallen is het niet interessant om een bestelauto te kopen. Het leasen van een bestelbus is soms een aantrekkelijkere oplossing voor de financiering. Om die reden bieden wij een aantrekkelijk leaseconcept aan in samenwerking met de Lage Landen. Wij kunnen u helpen met het financieren van al uw bedrijfsvoertuigen. Het leasen kan in de twee meest gebruikelijke vormen, te weten: financial lease en operational lease. 

Een bestelwagen op maat

Naast ons standaard aanbod kunnen we tevens maatwerk bestelwagens leveren die volledig zijn afgestemd op uw vervoerswensen. Afhankelijk van uw eisen en gewenste gebruik kunnen wij uw bestelauto volledig op maat maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de carrosserie aan te passen of te versterken. Voor specifieke gebruikssituaties kunnen wij uw bestelbus tevens voorzien van imperial, ladderrollen of een laadbak op maat. Naast het exterieur kunnen wij tevens het standaard interieus voor u pas maken. Zo kunnen wij uw bedrijfsvoertuig voorzien van bijvoorbeeld voorzien van een aangepaste vloer, kasten opbergrekken of speciale wanden. Neem vrijblijvend contact met ons op over de (onbeperkte) mogelijkheden.

Truckland in het kort

Truckland is dé specialist als het gaat om de verkoop, onderhoud en service van bestelwagens en vrachtwagens. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door het complete aanbod en het volledige dienstenpakket. Onze service reikt verder dan alleen advies omtrent de aankoop van een voertuig alleen. Wij denken tevens met onze klanten mee om maximaal rendement te halen uit het wagenpark. Zo adviseren wij tevens over het beheer, APK en onderhoud. Doordat wij een breed gamma aan merken vertegenwoordigen kunnen wij aan vrijwel iedere vervoerswens voldoen. Truckland heeft vestigingen in zowel Nederland, België als Spanje. 

Ook voor onderhoud en service is Truckland de aangewezen partner. Al onze vestigingen beschikken over een ruime werkplaats waarin wij al het onderhoud aan uw bedrijfsvoertuigen kunnen uitvoeren. Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan waarmee we met preventief onderhoud de betrouwbaarheid van elk voertuig kunnen vergroten. Daarnaast voeren wij reparaties uit en herstellen wij eventuele (kleine- en grote) schades. Wij beschikken over een groot magazijn die garant staat voor een directe beschikbaarheid van 90% van de onderdelen. Mocht een onderdeel niet voorradig zijn, dan kunnen we meeste onderdelen alsnog binnen 24 uur geleverd worden. Hierdoor kunnen wij elke APK, reparatie en onderhoudsbeurt snel uitvoeren zodat uw voertuigen spoedig weer de weg op kunnen.  

Wat u van ons kunt verwachten

  • Expert op het gebied van vrachtwagens
  • Klantgerichte service
  • 24-uurs servicedienst
  • Meedenkend in oplossingen
  • Rendement optimaliseren


 

  • Ontzorgt op het gebied van mobiliteit
  • Uw wens staat centraal
  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
  • Onderdelen op voorraad
  • Flexibele openingstijden

Bestelwagen kopen bij Truckland?

Wilt u een bestelauto kopen bij Truckland? Of twijfelt u nog? Laat u eens adviseren bij één van onze vestigingen. Wij denken graag met u mee omtrent de aankoop van een nieuwe of gebruikte bestelwagen. Neem contact met ons op via het onderstaande reactieformulier, stuur een e-mail naar info@truckland.nl of neem telefonisch contact op via: 088 - 5 807 807.

Naar boven