Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Maxus Bedrijfswagens

De eerste Maxus bedrijfswagen kwam in 2004 voor het eerst op de markt. Sindsdien wordt het merk alleen maar populairder.

Al helemaal na de komst van de Maxus “Electric Vehicle 80”.

In 2020/2021 worden er 2 nieuwe modellen gepresenteerd. De opvolger van de succesvolle EV80 wordt de nieuwe Maxus eDELIVER 9.
Daarnaast komt er vanaf augustus 2020 een kleinere Maxus met de naam eDELIVER 3 op de markt.

Truckland Zero

Maxus eDELIVER 3

Maxus E-Deliver 3 Maxus E-Deliver 3

Maxus EV80

Maxus EV80 Maxus EV80

Maxus eDELIVER 9

Maxus E-Deliver 9 Maxus E-Deliver 9
Ook zijn er een aantal fiscale voordelen bij het gebruik van een elektrische auto in vergelijking tot een auto op brandstof. Eigenaren die elektrisch rijden profiteren namelijk van een lager motorrijtuigenbelasting. Dit is de belasting die de eigenaar van het bezit van een motorvoertuig betaalt. Daarbij maakt het niet uit of u met het motorrijtuig gebruikmaakt van de weg of dat dit stilstaat op privéterrein. De hoogte van de motorrijtuigen belasting hangt af van het soort motorrijtuig dat u heeft, het gewicht van het motorvoertuig, de brandstof, hoe milieuvervuilend het motorrijtuig is en in welke provincie de houder gevestigd is.

Daarnaast geven diverse gemeenten subsidies op het gebruik van elektrische voertuigen. De hoogte van deze subsidies kunnen per gemeente verschillen. 

Om de aanschaf van een elektrische auto te stimuleren, gelden er tot 2021 ook andere belastingvoordelen op volledig elektrische auto’s, namelijk:.
 
  • Geen aanschafbelasting (BPM)
  • Geen wegenbelasting (MRB)
  • Lage bijtelling van 4% per jaar (sinds 2019 geldt dit percentage tot een catalogusprijs van maximaal 50.000 euro).

Meer informatie over Maxus?

Wil je meer informatie over de elektrische Maxus modellen?

Of wilt u meer weten over de voordelen van elektrisch rijden?

Bel dan met 088 - 5 807 807 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ruim en comfortabel

De Maxus eDELIVER 3 heeft twee zitplaatsen met ruime, ergonomisch gevormde en verstelbare zetels die je alle steun en comfort bieden. De vormgeving van het dashboard is opvallend hedendaags en de afwerking oogt luxueus. Voeg daarbij nog de uitgebreide standaarduitrusting, en je weet dat je aan het stuur zit van een uitzonderlijke bestelwagen.

Het interieur van de Maxus eDELIVER 3 valt op door de verzorgde afwerking en de complete standaard uitrusting. Airconditioning, elektrische stoelverwarming, stroomvoorziening, usb-aansluiting, radiobediening aan het stuur: de eDELIVER 3 hee­ het allemaal.

Met de Maxus eDELIVER 3 is elektrisch rijden fijn en comfortabel. De handige knop voor de auto maat laat zich vlot en intuïtief bedienen. En dankzij de fluisterstille elektromotor is het aangenaam stil en comfortabel aan boord.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services