De 100% elektrische Maxus eDeliver3 is dé oplossing voor distributie in de stad

Dat de Maxus eDELIVER 3 geen standaard bestelwagen is, ziet u meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is niet alleen perfect geschikt voor stadsverkeer of kortere ritten, maar ook voor langere afstanden. En daarbij blijft het niet. De Maxus eDELIVER 3 is ook een opvallend knappe verschijning. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: ideaal voor distributie in de stad.

  • WLTP stadscyclus rijbereik tot 371 km
  • Ook beschikbaar als Chassis Cabine
  • 5 jaar fabrieksgarantie (max. 100.000 km)
  • Binnen drie kwartier voor 80% opgeladen.
  • Vanafprijs van €32.605,-! (excl. BTW)
Maxus eDeliver 3
Maxus eDeliver 3 zijdeur
Maxus EV80 interieur
maxus edeliver 3

Maxus eDeliver 3 uit voorraad leverbaar

Onze actuele voorraad Maxus modellen verschilt dagelijks.

eDeliver 3 - 100% elektrisch.

Dat de Maxus eDELIVER 3 geen standaard bestelwagen is, zie je meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is niet alleen perfect geschikt voor stadsverkeer of kortere ritten, maar ook voor langere afstanden. En daarbij blijft het niet. De Maxus eDELIVER 3 is ook een opvallend knappe verschijning. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design.

80% laden in 45 minuten

Elektrisch rijden en accutechnologie gaan hand in hand. Voor de eDELIVER 3 kiest Maxus voor de nieuwste Ternary Lithium Ion-accu, die je op drie kwartier voor 80% kan opladen. Ideaal voor wie na een lange rit toch snel weer aan de slag wil.

De laadpoorten van de Maxus eDELIVER 3 bevinden zich vooraan, achter het klepje met het Maxus-logo. Dat is handiger bij voorwaarts inparkeren. Via een snellader is je accu al na drie kwartier voor 80% opgeladen. Met een standaard 7,2 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden 6 tot 8 uur. De eDELIVER 3 is standaard uitgerust met een laadkabel die compatibel is met een wallbox.

Elektromotor en accu

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDELIVER 3 herschrijf het concept van de ideale compacte bestelwagen. Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere én langere afstanden. Met de Maxus eDELIVER 3 begint die toekomst hier en nu.

De Maxus eDELIVER 3 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 250 Nm. Daarmee zorgt de eDELIVER 3 voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen. De eDELIVER 3 heeft­ geen moeite met een hellingshoek tot 25% (lange versie) of zelfs 30% (compacte versie). De topsnelheid is begrensd op 120 km/u.

De eDELIVER 3 is uitgerust met de nieuwste Ternary Lithium Ion-batterij, die tot 2.000 snellaadcycli toelaat en minder temperatuur afhankelijk is. Maxus geeft­ je maar liefst acht jaar waarborg op de batterij. Bovendien heb je de keuze uit twee batterijcapaciteiten: 35 of 53 kWh. De Maxus eDELIVER 3 geeft­ je een autonomie tot 342 km volgens de WLTP-stadscyclus, of 240 km WLTP gecombineerd.

Meer informatie over de Maxus eDeliver 3

Wil je meer informatie over de elektrische Maxus modellen? Of wilt u meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Bel dan met 088 - 5 807 807 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie over de Maxus eDeliver 3

Bekijk ook de andere Maxus bestelwagens

Maxus eDeliver 9
Maxus ev80
Maxus logo
Naar boven