Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Sponsoring

Wellicht is de naam Truckland je al eens opgevallen bij verschillende sportwedstrijden of goede doelen. Truckland ondersteunt en stimuleert op verschillende manieren diverse evenementen en activiteiten. Doelstelling die Truckland hieraan stelt is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Bovendien is sponsoring één van de bouwstenen voor onze goede, langdurige relaties met klanten, relaties en medewerkers. Truckland ondersteunt bijvoorbeeld verschillende basisscholen betreffende informatie over verkeersveiligheid en sportverenigingen. 
 

Goede doelen

Truckland sponsort vele goede doelen zoals o.a.: Roparun 2018, Het Nederlands Astma Fonds, Het Instituut voor Oogzorg, Rode Kruis Ziekenhuis, Het Nationale MS Fonds, Landschap Noord-Holland, Stichting Behoud Erfgoed Brandweer Amsterdam en KWF Kanker Bestrijding. Truckland heeft een strategische samenwerking met het KWF als zakenvriend. 

Truckland is KWF zakenvriend 

 

Sport en onderwijs

Truckland sponsort meerdere onderwijsinstellingen, sportverenigingen, teams en personen. 

Team Tilbox

Team Tilbox

In 2016 wist nieuwkomer Team Tilbox (Tilburgs Truck Parts) verrassend te finishen in de Dakar Rally. Na dit indrukwekkende avontuur zijn ze voor altijd besmet met het Dakarvirus. En velen met hen. De beslissing voor deelname in 2017 was dan ook snel gemaakt. Team Tilbox overtrof toen alle verwachtingen en finishte succesvol. In 2018 reden zij de Morocco Desert Challange. Ook deze rally werd succesvol door het team doorstaan.

Team Tilbox

Glenn van Straalen

Glenn van Straalen Glenn van Straalen is een 18-jarige motorcoureur uit Hoogkarspel (Nederland). Van Straalen rijdt in 2019 voor het EAB Racing Team in het WK Supersport. Glenn van Straalen

Telstar

Telstar Telstar is een voetbalvereniging in IJmuiden wat uitkomt in de Eerste Divisie. Telstar

Christiaan de Kleijn

Christiaan de Kleijn Christiaan de Kleijn doet aan Junioren-kart en rijdt dit seizoen in de Rotax Max Junioren-klasse.