DAF sales award 2022

Vanwege succes Ready to GO modellen

Truckland wint de DAF Sales Award 2022!

Door het tijdig schakelen in de klantbehoeftes heeft Truckland in 2021 een bijzondere verkoop prestatie geleverd. DAF Nederland heeft Truckland daarvoor de DAF Sales Award 2022 toegekend!

Ready to GO modellen

Met gepaste trots nam het Truckland sales team onlangs de DAF Sales award in ontvangst uit handen van DAF Nederland.
 

Rob Schram (Commercieel Directeur Truckland Group) licht toe; “Door onder andere ons succesvolle Ready to GO programma bieden wij een gevarieerd aanbod DAF trucks uit voorraad aan. Daarvoor moet je risico durven nemen en weten wat er bij de klant speelt. De DAF Ready to GO modellen zijn per direct leverbaar in de juiste configuratie. In samenwerking met toonaangevende opbouwers heeft Truckland dit concept succesvol uitgebouwd.
 

We durven risico’s te nemen en kennen de vraag van onze klant en het aanbod op de huidige markt. Truckland anticipeert en weet de klant ook op relationeel vlak creatief te binden.

Als geen ander weet Truckland dat de beschikbaarheid van voertuigen in de bouw-, gemeentelijke- en distributiesector het verschil kan maken tussen het winnen of verliezen van een aanbesteding of opdracht.”

DAF ready to go
Naar boven