Feestelijke overhandiging van de DAF CF 450 FAN rioolwagen aan de Gemeente Hoorn

Deze week leverden we met trots de DAF CF 450 FAN aan de Gemeente Hoorn, en de ontvangst was meer dan feestelijk voor deze gloednieuwe rioolwagen. De komst van deze nieuwe rioolcombi is niet alleen noodzakelijk voor efficiënt rioolonderhoud, maar biedt ook onopgemerkte voordelen voor alle inwoners van Hoorn.

Gemeente Hoorn nieuwe DAF CF rioolwagen

Wendbaarheid voor smalle straten

Deze nieuwe DAF-vrachtwagen is bijna twee meter korter dan zijn voorganger en beschikt over een meesturende achteras voor uitstekende wendbaarheid. Dit is essentieel om zelfs in de smalste straatjes van Hoorn te kunnen manoeuvreren. Met maar liefst 3 PTO's (2x versnellingsbak-PTO en 1x Motor-PTO) voor de aandrijving van de opbouw, biedt dit voertuig optimale prestaties. Ook beschikt de wagen over luxe stoelen voor zowel de chauffeur als bijrijder, aangezien dit voertuig altijd met twee personen wordt gebruikt. 

Rioolcombi op maat gemaakt

De oude rioolwagen was aan het einde van zijn levensduur, maar bovenal was de nieuwe wagen noodzakelijk om het onderhoud aan het rioolstelsel snel en efficiënt uit te voeren. De DAF rioolwagen heeft een uitgebreide opbouw en is voorzien van krachtige functies zoals een vacuümpomp, tank-in-tank, een efficiënt HD-systeem en een zuigcassette met uithouder.

Harm op zijn nieuwe IVECO Daily

Duurzaamheid voorop

Bij het ontwerp van de nieuwe rioolcombi stond duurzaamheid centraal. Het voertuig beschikt over modernere machines en pompen die biologisch afbreekbare oliën en smeermiddelen gebruiken, wat bijdraagt aan milieubewustzijn. Bovendien produceert de nieuwe rioolcombi minder geluid en is hij zuiniger in gebruik, wat goed is voor ons milieu.

Namens Truckland wensen wij de medewerkers van Stadsbeheer en Onderhoud van de Gemeente Hoorn veel succes en efficiëntie met het gebruik van hun nieuwe, duurzame rioolwagen.

Naar boven