DAF Truck Technician of the Year 2023: Vakmanschap bij Truckland

De nationale uitdaging voor de 'Technician of the Year' vond plaats op maandag 13 november 2023 voor de dealers in de Benelux. Met de aanvang van de 'Technician of the Year'-competitie start DAF de zoektocht naar het allerbeste werkplaatsteam in Europa. Een hoogwaardige vrachtwagen verdient namelijk niets minder dan hoogwaardige service!

DAF technician of the year

Dubbele tweede plaats in DAF Technician of the Year 2023 Competitie

Truckland deelt met trots mee dat Rik Papavoine, een van onze getalenteerde monteurs bij Truckland 's-Hertogenbosch, de tweede plaats heeft veroverd onder diverse Nederlandse DAF-dealers. In België heeft onze deskundige monteur, David van Hoof, eveneens de tweede plaats behaald op onze vestiging in Beerse.

Met deze prestaties brengen zij de reputatie van Truckland op een hoog niveau als thuisbasis van enkele van de beste DAF-monteurs van 2023. Deze resultaten benadrukken het vakmanschap in onze werkplaats op indrukwekkende wijze.


David van hoof Truckland Belgie
Rik Truckland Den Bosch

Verder dan technische expertise alleen

Per land kan slechts één winnaar worden uitgeroepen, en dit jaar zijn dat de trotse winnaars: Sid Classens van TB Truck & Trailer Service Venlo voor Nederland en Bas Claeys van TH Trucks Kortrijk voor België. Van harte gefeliciteerd!

Bij Truckland begrijpen we dat de rol van een DAF werkplaatsmonteur verder gaat dan technische expertise alleen. Cruciaal voor effectieve klantcommunicatie is de samenwerking met de serviceadviseur. Communicatie bij de ontvangst van de truck in de werkplaats is essentieel, en wij hechten grote waarde aan duidelijke en vriendelijke communicatie, zelfs in de kleinste details. Trots op onze monteurs die de tweede plaats hebben behaald bij de DAF Truck Technician of the Year-competitie in de BENELUX, blijven we toegewijd aan hoogwaardige service en excellentie in het onderhoud van DAF-trucks.

Naar boven