Naamswijziging Truckland E B.V. naar Truckland B.V.

Truckland gaat verder. Zowel intern als extern willen we tussen de Truckland vestigingen eenheid en eenvoud creëren. Een laatste stap in deze richting is dan ook het wijzigen en vereenvoudigen van de juridische structuur van alle Truckland vestigingen. Hierdoor zullen we vanaf nu opereren onder de gemeenschappelijke naam: Truckland B.V.

Truckland E B.V. naar Truckland B.V.

Al onze Nederlandse vestigingen gaan verder onder Truckland B.V.

Vanaf 1 oktober 2023 zullen de activiteiten van de vestigingen Truckland Acht, Boxtel, Eindhoven, Son, ’s-Hertogenbosch en Veghel van Truckland E B.V. overgaan naar Truckland B.V. Hierdoor zullen al onze Nederlandse vestigingen gezamenlijk opereren onder de naam Truckland B.V.

Indien uw activiteiten verband houden met een van deze vestigingen, verzoeken wij u vriendelijk om onderstaande aanpassingen door te voeren.


Aanpassingen financiële en correspondentiegegevens

Aan onze gewaardeerde leveranciers, klanten en sponsoren willen wij mededelen dat er enkele aanpassingen zijn in onze financiële en correspondentiegegevens. Vanaf 1 oktober 2023 verzoeken wij u vriendelijk om alle schriftelijke correspondentie, waaronder papieren facturen, te richten aan:

Truckland B.V.
T.a.v. SSC Financial Control
Postbus 53130
3008 HC ROTTERDAM

Gelieve er rekening mee te houden dat ons btw-nummer, KVK-nummer en bankgegevens zullen veranderen:

  • Btw: NL008695763B01
  • KVK: 33202253
  • Rabobank - IBAN: NL83RABO0106385445 - BIC: RABONL2U

Voor inkoopfacturen vragen wij u vriendelijk om vanaf 1 oktober 2023 gebruik te maken van het volgende e-mailadres: crediteuren@truckland.nl. Voor klanten is het nieuwe e-mailadres voor inkoopfacturen: debiteuren@truckland.nl.

Positieve vooruitzichten en ondersteuning

Wij zijn ervan overtuigd dat deze stap in onze herstructurering een positieve verandering zal brengen voor al onze partners en stakeholders. Indien u vragen heeft of verdere informatie wenst, kunt u contact opnemen met de betreffende afdelingen binnen Truckland. Onze contactgegevens blijven onveranderd, en we staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Naar boven