Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel

Bestelwagen occasions

Op zoek naar een jong gebruikte Fiat occasion? Bekijk hieronder alle Fiat occasions.

Fiat occasion bij Truckland

Overweegt u een Fiat occasion aan te schaffen? Bij Truckland vindt u een ruim aanbod aan gebruikte Fiat modellen. Wij hebben altijd een grote voorraad aan Fiat occasions. In het bovenstaande overzicht vindt u ons actuele aanbod. Bij interesse in een Fiat occasion kunt u contact opnemen met de desbetreffende Truckland vestiging. 

Gebruikte Fiat bestelauto's 

Voor een jong gebruikte of tweedehands Fiat bestelauto bent u bij Truckland aan het juiste adres. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan gebruikte Fiat bestelauto's. Regelmatig verkrijgen wij Fiat occasions door de inruil op een nieuwe Fiat bestelauto. Daarnaast worden er diverse bestelwagens bij één van onze Truckland vestigingen als demo model gebruikt. Alle Fiat occasions zijn bij ons bekend en zijn door Truckland onderhouden. 

Nieuwe Fiat bestelwagen

Naast een ruim aanbod occasions biedt Truckland tevens nieuwe Fiat modellen aan. In onze vestigingen kunt u terecht voor het maken van een proefrit. Wij adviseren u graag over de meest geschikte Fiat voor uw specifieke situatie. Hieronder vindt u de meest populaire Fiat bestelwagens. 

Fiat Doblo

Fiat Doblo
De Fiat Doblo is wellicht één van de populairste Fiat Professional modellen, zowel nieuw als occasion. De Doblo kenmerkt zich door zijn zuinige verbruik, geringe onderhoud en ultime wendbaarheid.
Fiat Doblo

Fiat Fiorino

Fiat Fiorino
De Fiat Fiorino is ideaal voor gebruik in druk stadsverkeer. De Euro 6 motor is milieubewust en heeft weinig onderhoud nodig. Voor zijn compactheid heeft de Fiat Fiorino verrassend veel laadruimte.
Fiat Fiorino

Fiat Ducato

Fiat Ducato
De Fiat Ducato is enorm populair als occasion. Deze krachtige bestelwagen heeft een fraai design en staat voor robuustheid, efficiency en functionaliteit. Niet voor niets is deze Fiat zo enorm populair. 

Fiat Ducato
Naast de bovenstaande modellen voert Fiat nog een aantal andere bedrijfswagens.  Ook deze modellen zijn uiteraard bij Truckland verkrijgbaar. Benieuwd naar de overige modellen? Bekijk dan alle Fiat Professional bestelauto's. 


Fiat Professional dealer

Bestelauto bij een Fiat Professional dealerBij Truckland kunt u rekenen op gedegen kennis en ervaring omtrent de mogelijkheden binnen het Fiat Professional assortiment. Truckland is officieel Fiat Professional dealer. Hierdoor zijn onze specialisten in staat u goed te helpen bij het vinden van het meest geschikte Fiat model. Daarnaast hebben wij een breed pakket voor de service & onderhoud aan Fiat bedrijfswagens. Als erkend Fiat Professional dealer geven wij u graag vrijblijvend advies met betrekking tot alle Fiat bestelwagens. 

Wanneer u het maximale rendement uit uw wagenpark wilt halen dan zit u goed bij Truckland. Wij voorzien u graag van een onderbouwd antwoord op uw mobiliteitsvraag. Of u nu op zoek bet naar een Fiat occasion of een nieuwe Fiat in het lichte of zware segment. Wij kunnen u altijd helpen. Naast Fiat Professional modellen zijn wij tevens dealer van Iveco bestelwagens. Daarnaast bieden wij Volkswagen service aan. Met onze uitgebreide dienstverlening met betrekking tot bestelwagens bieden wij een totaalpakket aan op het gebied van bedrijfsmobiliteit. 

De aankoop van een Fiat bedrijfswagen vereist een doordachte keuze. Gedegen advies is dan ook op zijn plaats. Als Fiat Professional dealer helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Daarnaast kunt u gedegen advies verwachten met betrekking tot het optimaliseren van het rendement van uw gehele wagenpark. Of het nu gaat om de aanschaf bestelwagen of vrachtwagen.  Zoals u van een bedrijfswagen specialist mag verwachten kunnen wij altijd aan uw vraag voldoen.

Fiat bestelwagen op maat

Voor hele specifieke gebruikssituaties zijn wij in staat om een opmaat gemaakte inrichting voor uw Fiat te realiseren. Wij kunnen zowel het interieur als exterieur op maat voor u maken. Indien gewenst kunnen wij tevens een gebruikte Fiat occasion voor u ombouwen.  Hierbij kunt u denken aan vloeren, opbergkasten, rekken en speciale  wanden. Daarnaast kunnen we de Fiat bestelauto tevens voorzien van imperial, ladderrollen of een laadbak. Wij kunnen uw Fiat bestelauto volledig op maat maken. Bovendien kunt u het carrosserie van uw Fiat aan laten passen bij Truckland. 

Uw Fiat occasion bij Truckland

  • Expert op het gebied van Fiat occasions
  • Klantgerichte service
  • 24-uurs servicedienst
  • Meedenkend in oplossingen
  • Rendement optimaliseren
  • Ontzorgt op het gebied van mobiliteit
  • Uw wens staat centraal
  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
  • Onderdelen van Fiat op voorraad
  • Flexibele openingstijden

Meer weten over Fiat occasions?

Wilt u meer informatie over de Fiat occasions van Truckland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag omtrent de aanschaf van een Fiat occasion of nieuw model. Gebruik het onderstaande reactieformulier om met ons in contact te komen of ga naar één van onze Truckland vestigingen. Hier kunt u tevens terecht om de Fiat occasions te bekijken.