Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

New Iveco Daily

Zoveel meer dan een voertuig. De New Daily is ontworpen om u te helpen bij het duurzaam ondernemen en het behalen van gezond rendement. In een snel veranderende wereld waarin automatisering een grote rol speelt, maakt de Daily grote stappen op weg naar autonoom rijden en in verbeterde veiligheid
 

Iveco Daily logo

De New Daily gebruikt technologie om de bestuurder te ondersteunen: als u het grootste gedeelte van uw werkdag doorbrengt achter het stuur, is niets belangrijker dan uitstekend comfort en een excellente rij-ervaring. In de afgelopen 40 jaar is de Daily zich blijven ontwikkelen om uw comfort en rij-ervaring te blijven verbeteren, tot het hoogste niveau in de industrie. 

De New Daily is meer verbonden dan ooit, om u persoonlijke service te bieden die is aangepast aan uw gebruik van het voertuig en uw eisen. 

Het is uw complete transport oplossing, op maat gemaakt voor úw bedrijf.


Bekijk alle bestelwagens
 

Rendement New Iveco Daily: tot wel 10% brandstofbesparing

​​De motoren van de New Daily onderscheiden zich door hun brandstofefficiëntie dankzij ​de komst van nieuwe functies, zoals de nieuwe Electronic-Controlled Variable Geometry Turbine, de exclusieve Klasse A Super Eco Low Rolling-banden die specifiek zijn ontworpen voor de Daily en het Start&Stop-systeem.
 

TOT 10% BESPARING OP ONDERHOUDSKOSTEN

Productverbeteringen en langere olieverversingsintervallen leveren een aanzienlijke besparing op van 10% onderhoudskosten in stedelijke missies. 
 

TOPPRESTATIES IN ELKE MISSIE

De Daily staat bekend om zijn uitgebreide motorengamma en is de enige op de markt die twee motoren heeft geoptimaliseerd voor topprestaties in iedere missie:
 • de 2.3 liter F1A-motor, nu verkrijgbaar in zowel light als heavy-duty uitvoering
 • de 3.0 liter heavy-duty F1C-motor met verhoogde prestaties en vermogen tot 210 pk. Deze is ook verkrijgbaar als gecomprimeerd aardgas (CNG) variant, wat resulteert in een schoon en opmerkelijk stil voertuig.
New Iveco Daily
New Iveco Daily chassis cabine
New Iveco Daily met bak
New Iveco Daily Bestelwagen

New Daily: rijhulp en veiligheid

De New Daily maakt significante vorderingen richting autonoom rijden en veiligheid met de introductie van een complete set geavanceerde rijhulpsystemen. Al deze geavanceerde technologieën staan ten dienste van de bestuurder, waardoor ze zich veilig op hun werk kunnen concentreren. Ze verminderen het risico op ongevallen op snelwegen en drukke straten in de stad, helpen u in lastige situaties en nemen de stress weg bij druk verkeer - ten behoeve van uw kwaliteit van leven aan boord en de resultaten van uw bedrijf.
 
 • Voorkom botsingen met de AEBS en City Brake PRO
 • Stressvrij in drukke verkeersopstoppingen met de Queue Assist
 • Cruise veilig op de snelweg met de Adaptive Cruise Control
 • Blijf altijd binnen de lijnen met de ProActive Lane Keeping Assist
 • Stabiel bij sterke wind met de zijwindassistent
 • Rijd veilig steile hellingen af met de Hill Descent Control
 • Krijg grip met de Traction Plus
IMG Iveco Carplay

New Daily superieure rijervaring

​​Het leven aan boord is eenvoudiger, comfortabeler en productiever dan ooit.
 • Soepel en moeiteloos manoeuvreren met nieuwe elektrische stuurbekrachtiging en stadsmodus
   
 • Gemakkelijke, duidelijke interactie met het nieuwe hoge resolutie TFT-kleurendisplay
   
 • Je digitale leven aan boord met Apple Car Play en Android Auto op een 7-inch mirroring-display
   
 • Veiligheid en efficiëntie met real-time bandenspanningscontrole
   
 • Parkeercomfort en efficiëntie met de nieuwe elektrische parkeerrem
   
 • Hoge zichtbaarheid en efficiëntie met de nieuwe volledige LED-verlichting​

New Daily: connectiviteit

Het stelt een hele reeks services in staat om uw bedrijf proactiever en effectiever te ondersteunen, stilstand te minimaliseren en uw productiviteit te maximaliseren.
 
Verbeterde uptime door het voertuig in direct contact te brengen met de IVECO-specialisten die real-time gegevens zullen ontvangen, diagnoses kunnen stellen en mogelijke problemen kunnen identificeren voordat ze optreden, waarbij preventieve acties worden genomen die de uitvaltijd verminderen.
 
Op maat gemaakte services die exact overeenkomen met het dagelijks gebruik, dankzij de realtime gegevens die we van uw Daily ontvangen.
 
Optimaliseer de efficiëntie van uw dag in real time via het MYDAILY-portaal door de prestaties, het brandstofverbruik en zelfs de rijstijl van de bestuurder te analyseren.
 
Vlootbeheeroplossingen waarmee u de kosten kunt verlagen dankzij een betere voertuigvolging, gebruik van het wagenpark, gedrag van de bestuurder, geavanceerde motordiagnostiek en real-time kilometerrapportage.

neem contact op voor advies.  

Ik wil meer informatie over de New Iveco Daily:

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services