Nieuwe IVECO Daily: een echte werkbus met de comfort van een personenwagen

IVECO introduceert de nieuwe Daily Air-Pro-familie, met de unieke intelligente pneumatische ophanging met slimme elektronische bedieningselementen - een primeur in de industrie - die het rijcomfort verbetert, de bestuurder en de lading van het voertuig beschermt en zich aanpast aan de vereisten van de missie.

De nieuwe IVECO Daily tilt connectiviteit en samenwerking naar een nieuw niveau met de IVECO Driver Pal en de Amazon Alexa-spraakopdrachten. De IVECO Driver Pal stelt de bestuurder in staat om te communiceren met het voertuig en met de bestuurdersgemeenschap via spraakopdrachten, wat een veiligere, stressvrije, comfortabele rijervaring oplevert.

De state-of-the-art motortechnologie en het nabehandelingssysteem zorgen ervoor dat de volledige Euro 6-D Final en Euro VI-E in reële omstandigheden en voor de levensduur (Conformity Factor =1) vóór de regelgeving worden nageleefd. De geoptimaliseerde 2,3-liter motor levert tot 6% brandstofbesparing en verbetert de veelzijdigheid van de Daily met een koppeltoename tot 15% voor veeleisende toepassingen. Neem contact op met Truckland voor meer informatie over de IVECO Daily.

Daily Ready to GO!

Profiteer van de Flex Bonus. Vanaf €1.499,- p.m.*
Direct uit voorraad leverbaar.
*Vraag naar de voorwaarden, onder voorbehoud van rentewijzigingen.

Ontdek het zelf

Ervaar zelf hoe de Iveco Daily rijdt! Maak vrijblijvend een proefrit op een van onze Truckland vestigingen.

Uit voorraad leverbaar

Bekijk de actuele voorraad van zowel nieuwe Iveco Daily modellen als occasions. Truckland krijgt bijna elke dag nieuwe voorraad binnen. 

Iveco Daily Ready To Go

Flexibel en snel een bedrijfswagen leasen? Kies dan voor deze Daily Ready to GO!

  • Ready to GO: Direct uit voorraad leverbaar
  • Iveco Daily Citybox 40C16 en 40C18
  • Profiteer van de Flex Bonus vanaf €1.499,- p.m.*
  • Instappen kan vanaf 18 maanden

*Vraag naar de voorwaarden, onder voorbehoud van rentewijzigingen.

AIR-PRO intelligente ophanging: een uniek soepele en comfortabele aandrijving

De nieuwe Daily introduceert de revolutionaire AIR-PRO pneumatische ophanging, die zich voortdurend aanpast aan de omstandigheden om een uniek soepele en veilige rit voor bestuurder en lading te leveren. De exclusieve AIR-PRO Continuous Damping Control (CDC) unit reageert vrijwel direct op het wegdek en berekent elke 10 milliseconden de ideale druk op elke schokdemper om de beste dynamische reactie te leveren. De lagere trillingen, verminderd met 25%, dragen verder bij aan een uiterst comfortabele rijervaring.

Het intelligente AIR-PRO-systeem past zich ook aan de eisen van de bestuurders aan en geeft hen controle over het gedrag van de ophanging. Ze kunnen ervoor kiezen om comfort prioriteit te geven met de soft-instelling; selecteer Belasting om de hantering en rolregeling in volledige belastingsomstandigheden te optimaliseren; of laat het over aan de zelfaanpas-parameters van het systeem met de instelling Auto. De AIR-PRO-ophanging past zich aan de voertuigbelasting aan, waardoor het voertuig 30% minder overhelt in bochten, waardoor de veiligheid van de bestuurder wordt verbeterd en de belasting wordt beschermd.

De AIR-PRO-ophanging maakt het laden en lossen eenvoudig en efficiënt en past de hoogte van het chassis van het voertuig in minder dan 10 seconden aan. Een geheugenfunctie zorgt er ook voor dat de uitlijning met de meest gebruikte laaddocks wordt onthouden, waardoor het nog gemakkelijker wordt om het voertuig klaar te maken.

Het air-pro intelligente systeem is eenvoudig te bedienen via een speciale draaischakelaar op het dashboard en nieuwe, intuïtieve TFT-graphics.
iveco daily voorraad
IVECO eDAILY

NIEUW

De 100% elektrische IVECO eDaily

De IVECO Daily is nu verkrijgbaar in een 100% elektrische veriant! Rijd met de eDaily net zoals u met de Daily gewend bent, maar dan met een e-motor. De e-motor beschikt over een maximale energie-efficientie en een power-modus. Hierdoor zal de IVECO  eDaily ook topprestaties voor uw onderneming leveren, maar dan op een duurzame en emissievrije manier. Bij de aankoop van de IVECO  eDaily kunt u kiezen uit 3 accu's tot 111 kWh met een 140 kW (188 pk) maximum vermogen en een range tot 300 km* (WLTP). 

*Vraag naar de voorwaarden. 

iveco daily interieur

IVECO Driver Pal via Amazon Alexa

De nieuwe Daily bevat IVECO Driver Pal, de baanbrekende vocale en digitale “driver companion” die de bestuurder in staat stelt om zijn digitale leven aan boord te brengen, te communiceren met hun voertuig en de chauffeursgemeenschap, en toegang te krijgen tot de geconnecteerde diensten van IVECO via spraakopdrachten via Amazon Alexa.

IVECO Driver Pal biedt twee unieke vaardigheden ontwikkeld met AWS Professional Services en het Alexa Auto team. De eerste, MYIVECO, stelt de bestuurder in staat om de “gezondheidsstatus” van het voertuig te controleren, het navigatiesysteem in te stellen en te beheren, indien nodig hulp te vragen om veiliger te rijden en brandstof te besparen.

iveco daily dubbele cabine

Maak echt een mobiele werkplaats van uw IVECO Daily bus

De IVECO Driver Pal tilt de connectiviteit van de Daily naar een nieuw niveau, met eenvoudige toegang tot de IVECO ON geconnecteerde diensten die zijn ontwikkeld om het bedrijf van de klant proactief en effectief te ondersteunen.

Een tweede unieke vaardigheid, MYCOMMUNITY, brengt de bestuurder in contact met de chauffeursgemeenschap. Ze kunnen advies uitwisselen en om hulp vragen om ongeplande stops en vertragingen te voorkomen met verkeersinformatie en andere verstoringen. Automatische vertaling lost de taalbarrière op.
iveco daily
iveco daily bus
iveco daily kipper
iveco daily pakket bezorging

Nieuwe handgeschakelde transmissie: comfortabele rijervaring met de beste schakelbaarheid en precisie in zijn klasse

De nieuwe IVECO Daily introduceert een nieuwe handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen die een uitstekende rijervaring biedt met de beste schakelbaarheid in zijn klasse en precisiebetrokkenheid. Dit maakt het een favoriet voor chauffeurs in stedelijke missies, die zullen profiteren van meer comfort tijdens lange dagen achter het stuur.

De nieuwe transmissie zal ook bijdragen aan een lagere Total Cost of Ownership (TCO). Het is mogelijk om de 2,3-liter motor te koppelen aan dezelfde koppeling als de 3,0-liter motor, waardoor de robuustheid in de zwaarste missies is verbeterd en de duurzaamheid met maximaal 18% is toegenomen. De nieuwe transmissie zal geen olieverversing vereisen, omdat het interval is verlengd tot 350.000 km, wat bijdraagt aan een verdere verlaging van de onderhouds- en reparatiekosten tot 4%.

Nieuwe “traagschuimstoelen”: past zich aan de bestuurder aan voor ultiem comfort

De nieuwe IVECO Daily beschikt over geheel nieuwe stoelen met centrale pads van het kussen en de rugleuning, en de hoofdsteun in traagschuim - een industrieprimeur voor lichte bedrijfsvoertuigen. Het schuim vormt zich naar het lichaam, verdeelt het gewicht gelijkmatig, waardoor drukpieken met maximaal 30% worden verminderd. Dit resulteert in ultiem comfort en beschermt tegen rugpijn. De zijsecties zijn verdikt met 15 mm schuim met hoge dichtheid om zijdelingse steun te verbeteren, wat de veiligheid en de rijervaring verbetert. Langere mensen zullen comfortabeler rijden dankzij het 20 mm langere en 15 mm dikkere voorkussen, wat betere ondersteuning biedt voor hun langere benen. De carter en hendels aan de instapzijde van de IVECO Daily zijn opnieuw ontworpen om het gemakkelijker te maken om in en uit het voertuig te stappen, ideaal voor deur-tot-deur- en pakketbezorgingsmissies waarvoor frequent in- en uitstappen nodig is.


Unieke motor line-up: prestaties en duurzaamheid voor elke missie

De nieuwe Daily blijft trouw aan zijn reputatie voor veelzijdigheid met zijn uitgebreide motorgamma. Het is het enige voertuig met twee motoren die zijn geoptimaliseerd om de beste prestaties te leveren in elke missie. De 2,3-liter F1A met vermogen variërend van 116 pk tot 156 pk (verkrijgbaar in lichte en zware homologatie) en de 3,0-liter F1C met vermogens van 160 pk tot 207 pk. De 2,3-liter F1A-motor onderscheidt zich door zijn brandstofverbruik en levert tot 6% brandstofbesparing in de WLTP-cyclus in vergelijking met het vorige model. De nieuwe handgeschakelde transmissie heeft een koppelverhoging van maximaal 15% mogelijk gemaakt, waardoor de prestaties van de nieuwe IVECO Daily in veeleisende toepassingen zijn verbeterd, en de veelzijdigheid ervan voor carrosseriebouw met PTO is verbeterd. De nieuwe Daily blijft trouw aan zijn duurzame roeping met de 3,0-liter CNG-motor, die een krachtige en responsieve prestatie levert met een vermogen van 136 pk en 350 Nm

De nieuwe IVECO Daily voldoet aan de Euro 6D Final- en Euro VI-E-normen en bereikt conformiteitsfactor 1 (CF=1) vóór de regelgeving. Dit betekent dat het voldoet aan de emissielimieten in reële omstandigheden en voor de levensduur van het voertuig. Hij maakt gebruik van een dubbel SCR-nabehandelingssysteem dat volledig opnieuw is ontworpen om dezelfde ruimtes in te nemen als in de vorige modellen, zodat het geen invloed heeft op het carrosserievermogen van het voertuig, waardoor de legendarische veelzijdigheid van de IVECO Daily behouden blijft.

Meer informatie over de Nieuwe IVECO Daily?

Wilt u meer informatie over de IVECO Daily? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in. Bent u op zoek naar een gebruikte IVECO Daily? We hebben regelmatig occasions in onze vestigingen. 

Neem contact op over de IVECO Daily

Naar boven