Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Nieuws

DAF ontvangt grote order van de Belgische krijgsmacht

26 februari 2021

DAF heeft een grote order ontvangen van de Belgische krijgsmacht. De opdracht omvat de levering en het onderhoud van 879 all wheel drive CF Military trucks. De levering van de eerste voertuigen staat gepland voor 2022; de laatste voertuigen worden in 2025 gebouwd. 

> Lees verder...

DAF CF als basis voor voertuigen bij Van de Velde pipe inspections en solutions

24 februari 2021

Van de Velde in Lier koos vijfentwintig jaar geleden als eerste ondernemer in België heel bewust voor de inzet van een rijdende robotcamera ten behoeve van de inspectie van onder- en bovengrondse (holle) leidingwerken. Inmiddels groeide het bedrijf uit tot een volledig geaccrediteerd en gekend adviseur in combinatie met een gespecialiseerd uitvoerend bedrijf van veelomvattende totaaloplossingen voor de genoemde inspecties, reinigings- en herstelwerken aan alle soorten leidingen, putten en andere holle ruimten.

> Lees verder...

Duurzame verhuurder Flex Rent bestelt 22 nieuwe DAF reinigingsvoertuigen bij Truckland

17 februari 2021

Bij de start van de onderneming, begin 2020, lag de focus van Flex Rent op 100% duurzaamheid met een groene, uitstootvrije toekomst. Deze nieuwkomer op de verhuurmarkt voor reinigingsvoertuigen onderstreepte dat direct met de aanschaf van tien splinternieuwe Euro 6 reinigingsvoertuigen. Daar is inmiddels een opdracht aan Truckland bijgekomen voor de levering van nog eens 22 nieuwe DAF’s van de typen LF en CF.
 

> Lees verder...

22 miljoen euro subsidie beschikbaar voor elektrische bestelauto’s

15 februari 2021

Ondernemers kunnen vanaf 15 maart 10 procent van de netto catalogusprijs van een elektrische bestelauto gesubsidieerd krijgen, met een maximum van € 5.000,-. Voor de elektrische bestelauto’s van de categorieën N1 en N2 is in totaal 22 miljoen euro beschikbaar gesteld in 2021.

> Lees verder...

Eigen vervoer met Iveco Daily’s essentieel voor Voedselbank Haarlemmermeer

10 februari 2021

Voor de aanvoer en distributie van goederen beschikt Voedselbank Haarlemmermeer sinds kort over twee jong gebruikte Iveco Daily’s. Een gesloten bestelversie: de 35S12V met Hi-Matic 8-traps automaat uit 2018, werd (onder inruil van de bestaande bestelauto) geleverd via de Truckland vestiging Schiphol. Het tweede voertuig is een zogenoemde 3500 Plus Iveco Daily van BE Combi. Deze handgeschakelde 3-asser heeft een hoger laadvermogen, koelinstallatie en laadlift.

> Lees verder...