Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Nieuws

250STE DAF VOOR VAN SPREUWEL TRANSPORT

15 april 2021

Van Spreuwel Transport BV heeft onlangs zijn 250ste en 251ste bedrijfswagen in gebruik genomen. Beide trucks -twee CF 370 FAN bakwagens- zijn de nieuwste DAF vrachtwagens die worden toegevoegd aan het wagenpark van deze logistieke dienstverlener. Van Spreuwel Transport BV is opgericht in 1992. Vanaf dag één maken DAF’s deel uit van het wagenpark. Alle 251 voertuigen zijn geleverd door dealer Truckland in Eindhoven, voorheen De Burgh Bedrijfswagens. De ervaringen met dit merk en de dealer zijn zo goed dat er ongetwijfeld nog vele DAF’s zullen volgen.

> Lees verder...

Truckland levert 10 Fiat Professional bedrijfswagens aan VTG Beton & ADS in Velsen-Noord

16 maart 2021

“Beter een goede buur, dan een verre vriend’’, een gezegde waar Hans van ’t Geloof (VTG Beton- en ADS-directeur) aantoonbaar waarde aan hecht. Onlangs ontving Truckland Velsen namelijk de  opdracht om een aantal oudere bedrijfswagens van VTG Beton en Aqua Demolition Services (ADS) te vervangen. Er werd uiteindelijk gekozen voor 10 Fiat Professional voertuigen; 3 Fiat Ducato’s en 7 Fiat Doblo’s.

> Lees verder...

Maxus presenteert de nieuwe eDeliver 9!

10 maart 2021

Het 100 % elektrische bedrijfswagenmerk Maxus manifesteert zich met de eDeliver 9 krachtig in het segment van de grote bestelwagens (GVW 3,5 ton). In juni van dit jaar komt dit nieuwe model in Nederland op de markt, als aanvulling op de recent geïntroduceerde compacte (5-6.5 m3) Maxus eDeliver 3.

> Lees verder...

Onze Berry van de Sande van Truckland Acht is ‘Bedrijfsautotechnicus van de toekomst 2021!

10 maart 2021

Een staande ovatie voor aankomend technisch talent! Na een spetterende finale sleept Berry van de Sande van Truckland Acht (Summa College) de titel ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst 2021’!
Ook is Berry namens Summa Automotive winnaar van de scholenprijs Bedrijfswagentechniek.

> Lees verder...

Drie nieuwe DAF CF bakwagens in distributievloot De Jong Diepvries Bergschenhoek

03 maart 2021

Om dagelijks op steeds meer Nederlandse adressen de bestelde diepvriesproducten vanuit het eigen vrieshuis te distribueren, beschikken de in Bergschenhoek gevestigde ondernemingen van Stephan de Jong over acht eigen diepvriesbakwagens. Naast het bedrijf onder eigen naam (De Jong Diepvries), gaat het dan om Food 5 (importeur van diepvriesproducten) en Diepvries United (totale logistieke dienstverlening diepvriessector).

> Lees verder...