Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Nieuws

DAF heeft de actieradius verdubbeld van de CF Electric naar 200 km

02 september 2020

DAF heeft de actieradius verdubbeld van de CF Electric naar 200 km. Toepassing van een nieuwe generatie batterijen betekent bovendien een gewichtsbesparing van 700 kilo, die geheel ten goede komt aan het laadvermogen.

> Lees verder...

Eerste DAF CF Electric voor ondergrondse containers in gebruik in Rotterdam

20 juli 2020

De gemeente Rotterdam heeft maandag de eerste elektrische vuilniswagen voor ondergrondse containers ter wereld in gebruik genomen. Het gaat om een DAF CF Electric met de VDL e-Power aandrijving. VDL Translift heeft de gehele opbouw geproduceerd en inclusief de bekende Hiab 211W (waste) kraan, gemonteerd en geëlektrificeerd. De DAF CF gaat in Rotterdam meedraaien in de veldtest leidend naar serieproductie van de elektrische DAF.

> Lees verder...

Truckland Group bundelt krachten met LenGo Automotive Group

10 juli 2020

Truckland Group, (onderdeel van de Pallieter Group) verstevigt haar positie in Nederland met de overname* van het Nederlandse deel van de LenGo Automotive Group. Met de overname van de Nederlandse LenGo bedrijven werkend onder de namen De Burgh en van Hooft, breidt Truckland haar activiteiten uit in Zuid-Nederland.

> Lees verder...

Nieuwe volledig elektrische huisvuilwagen: Het resultaat van een goede samenwerking tussen Truckland, Geesinknorba en GINAF.

26 juni 2020

Met trots is recentelijk de eerste 100% elektrische GINAF E3123 in gebruik genomen. Het project kwam tot stand door de toenemende vraag naar een volledig elektrisch en praktisch inzetbaar inzamelvoertuig voor huisvuil in stedelijke gebieden. Het bracht drie branche-gerelateerde bedrijven ruim anderhalf jaar geleden bij elkaar. 

> Lees verder...

Truckland presenteert de “DAF GT”

17 juni 2020

Tijdelijk met complete DAF historie in uniek boek.

Onlangs presenteerde Truckland de DAF GT op het vernieuwde circuit van Zandvoort. Deze zeer exclusieve DAF XF trekker wordt in een beperkte oplage gebouwd. 

> Lees verder...