Flexible onderhouds contracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor iedere transport

Nieuws

Truckland Group bundelt krachten met LenGo Automotive Group

10 juli 2020

Truckland Group, (onderdeel van de Pallieter Group) verstevigt haar positie in Nederland met de overname* van het Nederlandse deel van de LenGo Automotive Group. Met de overname van de Nederlandse LenGo bedrijven werkend onder de namen De Burgh en van Hooft, breidt Truckland haar activiteiten uit in Zuid-Nederland.

> Lees verder...

Nieuwe volledig elektrische huisvuilwagen: Het resultaat van een goede samenwerking tussen Truckland, Geesinknorba en GINAF.

26 juni 2020

Met trots is recentelijk de eerste 100% elektrische GINAF E3123 in gebruik genomen. Het project kwam tot stand door de toenemende vraag naar een volledig elektrisch en praktisch inzetbaar inzamelvoertuig voor huisvuil in stedelijke gebieden. Het bracht drie branche-gerelateerde bedrijven ruim anderhalf jaar geleden bij elkaar. 

> Lees verder...

Truckland presenteert de “DAF GT”

17 juni 2020

Tijdelijk met complete DAF historie in uniek boek.

Onlangs presenteerde Truckland de DAF GT op het vernieuwde circuit van Zandvoort. Deze zeer exclusieve DAF XF trekker wordt in een beperkte oplage gebouwd. 

> Lees verder...

NIEUW: De DAF XF Unity Edition

21 mei 2020

DAF Trucks brengt in heel Europa een unieke versie van de superieure XF op de markt: de Unity Edition. Voor een optimaal chauffeurscomfort wordt deze bijzondere uitvoering zeer rijk uitgerust.

> Lees verder...

Maxus e-Deliver 3 vanaf €31.990,-

21 mei 2020

De elektrische Maxus eDeliver3 komt in september op de Nederlandse markt. Het model wordt beschikbaar met een lange of korte wielbasis. Hier heeft u de keuze uit een accu met een capaciteit van 35 of 53 kWh.

> Lees verder...