Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel

Nieuws

Truckland aanwezig op Transport Compleet Gorinchem op 3, 4 en 5 september 2019!

09 augustus 2019

Truckland is op 3, 4 en 5 september 2019 aanwezig op Transport Compleet te Gorinchem. De vakbeurs is drie dagen lang dé ontmoetingsplek waar ondernemers en andere belangstellenden, verbonden aan de transportbranche, elkaar ontmoeten. We staan hier samen met onder andere TB Truck & Trailer Service, BEST Trucks en Van Hooft bedrijfswagens. Natuurlijk zal DAF hier niet ontbreken!

> Lees verder...

Meedenken en snel handelen van Truckland door Lensveld zeer gewaardeerd

07 augustus 2019

Als trouwe DAF- en Truckland-relatie deed Lensveld Shipping en Transport uit Vlaardingen vorig jaar oktober een beroep op de DAF truckdealer. De vervoersvraag van een klant vroeg om de inzet van een tweetal specifieke CF bakwagens met autolaadkraan. Snel schakelen van Hans Wijnmaalen, Accountmanager bij Truckland, leerde dat vestiging Heerhugowaard een passend voertuig had staan en dat er elders nog een dergelijke auto in opbouw stond. Daarmee waren de voertuigen beschikbaar en konden ook nog eens voor het eind van het jaar en dus op tijd voor de opdracht geleverd worden. Een mooi voorbeeld van de hechte relatie tussen dealer en klant.

> Lees verder...

Gunning zes TATRA's door Defensie

19 juli 2019

Het Ministerie van Defensie heeft Van Bouwel Verkoop & Service BVBA in samenwerking met Truckland de opdracht gegund voor het leveren van 6 nieuwe TATRA's!

> Lees verder...

Wereldprimeur van de Ducato Electric

02 juli 2019

Nieuw: De Fiat Ducato Electric. 

Het eerste elektrische model van Fiat is vanaf 2020 leverbaar met een laadvermogen tot 1.950 kg. De Ducato Electric biedt een keuze aan 2 accupakketten, met een range van 220 tot 360 km (NEDC-cyclus). Hij is ontwikkeld en ontworpen volgens de meest geavanceerde kwaliteitsnormen van de FCA Group met een maximaal vermogen van 90 kW en een maximumkoppel van 280 Nm.

> lees verder

Nog 3x DAF LF met ''oude'' tacho beschikbaar!

28 juni 2019

Wilt u snel rijden? Neem dan direct contact met ons op via een privé bericht, een mail naar of bel ons via 088 - 5 807 807!

> lees verder