Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Beoordeel

Nieuws

Maatregelen bij Truckland vanwege het Coronavirus

16 maart 2020

Net zoals u zijn wij in de ban van het Coronavirus. Binnen Truckland hebben wij verregaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, zowel voor klanten als ook onze medewerkers. 
Onze vestigingen zijn gewoon normaal geopend om de service aan uw voertuigen te kunnen borgen.  Ook hier nemen we extra regels in ogenschouw ten aanzien van het fysieke contact  tussen klanten en onze medewerkers. 
 

> Lees verder...

CTS GROUP kiest voor 5 DAF CF trekkers mede vanwege de samenwerking met Truckland Schiphol

26 maart 2020

Ter vervanging van vier bestaande trekkers en als uitbreiding op het wagenpark, leverde Truckland aan CTS GROUP in Nieuw-Vennep vijf DAF CF 450 FT 4x2 Space Cab trekkers. Een grondige marktverkenning ging aan de keuze vooraf, maar ook nu viel de keuze op een DAF.

> Lees verder...

Trucklandrelatie Koninklijke Van der Slot al meer dan eeuw toonbeeld in de sector

19 maart 2020

In 1918 begon opa Van der Slot met transport. Net als ieder ander in die tijd met paard en wagen. Nu, ruim een eeuw later, staat Alex van der Slot -als vertegenwoordiger van de derde generatie- aan het hoofd van een internationaal, dynamisch en allround logistiek dienstverlener.

> Lees verder...

Eerste DAF CF Electric vuilniswagen afgeleverd aan ROVA

16 maart 2020

De eerste DAF CF Electric 6x2 vuilnisauto is in gebruik genomen door de Nederlandse afvalverwerker ROVA. Het voertuig maakt deel uit van een veldtest met vier vergelijkbare trucks. De truck is uitgerust met zowel een emissieloze VDL-aandrijflijn als met een volledig elektrische VDL-opbouw voor het inzamelen van vuilnis. ROVA zal de CF Electric inzetten in Zwolle.

> Lees verder...

H2renT start met Truckland de bouw van 6 huisvuilwagens op waterstof

04 maart 2020

Het project H2RenT (H2RenT staat voor Waterstof ReinigingsTrucks) heeft onlangs een subsidie toegekend gekregen vanuit de regeling Demonstratie klimaattechnologieën en -innovaties in transport (DKTI-transport). Het doel van deze regeling is om van 2017 tot en met 2021 de productontwikkeling in de transportsector te versnellen. Met hulp van de DKTI regeling bouwt H2RenT 6 elektrische huisvuil vrachtwagens die rijden op waterstof.

> Lees verder...