Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Beoordeel

Nieuws

2 DAF Hybrides voor Peter Appel Transport

19 december 2019

Vorige week zijn de eerste van de twee hybride DAF trucks geleverd aan Peter Appel Transport, in het kader van de proeftuin voor het elektrisch bevoorraden van Albert Heijn supermakten in de binnensteden. De chauffeurs die aan de proef meedoen hebben instructie gehad en vanaf donderdag 8 januari 2020 rijdt de eerste hybride truck daadwerkelijk vanuit het distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam.

> Lees verder...

Truckland vervangt 9 DAF trucks voor C&A Nederland

19 december 2019

Ter vervanging van een gelijk aantal DAF Euro 5 uitvoeringen heeft het distributiecentrum van C&A Nederland in Lisse voor negen nieuwe luchtgeveerde DAF CF 340 FA Euro 6 Silent motorwagenchassis bij Truckland gekozen. De bijbehorende gegalvaniseerde BDF-opbouwen en laadkleppen werden verzorgd door Vaalburg Carrosseriebouw; tegelijkertijd nam C&A negen nieuwe BDF-schamelaanhangers van Krone in gebruik.

> Lees verder...

DAF City Turn Assist verhoogt verkeersveiligheid in stad

17 december 2019

DAF Trucks vergroot de veiligheid van kwetsbare weggebruikers in steden met de introductie van de 'DAF City Turn Assist'. Deze dodehoekmonitor is vanaf nu als af-fabriek optie leverbaar op de 4x2 FT en 6x2 FTP trekkers. De DAF City Turn Assist wordt ook aangeboden als aftermarket-oplossing. 

> Lees verder...

Truckland krijgt 175 aanmeldingen voor uniek omscholingstraject tot bedrijfswagenmonteur!

22 november 2019

Truckland heeft onlangs aangekondigd te starten met een uniek omscholings-traject. In samenwerking met het ROC Amsterdam heeft Truckland 20 plekken voor zij-instromers die opgeleid worden tot bedrijfswagenmonteur. De opleidingskosten worden volledig door Truckland vergoed en de kandidaat krijgt direct een fulltime salaris. Na de aankondiging heeft Truckland meer dan 175 aanmeldingen ontvangen! Deze week werden de kandidaten tijdens 3 informatieavonden in Tilburg, Rotterdam en Velsen-Noord verder geïnformeerd over het traject en de voorwaarden. Truckland heeft daarna tijdens de voorselectie een aantal kandidaten geselecteerd die geschikt zijn voor dit zij-instroom project. 

> Lees verder...

Van Baast Services enthousiast over Fiat Professional bedrijfswagens en de service van Truckland Tilburg

22 november 2019

Mark van Baast van Van Baast Services uit het Brabantse Udenhout is een zeer bescheiden maar veelzijdige ondernemer. Over de activiteiten van zijn sinds de elfde van de elfde 1992 bestaande bedrijf, kan hij een lijvig boek openen. Overigens is de oprichtingsdatum heel bewust gekozen, want Mark is een echt carnavalsmens en in dat kader vaak in het naastgelegen Vught te vinden.  

> Lees verder...