Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel

Nieuws

Trouwe Truckland en DAF klanten: M.J. Pronk, John Pronk Transport en J. de Groot Transport

11 september 2019

Hoe kan het dat drie bedrijven los van elkaar te werk gaan maar toch zo met elkaar zijn vervlochten? Drie klanten van Truckland vertellen ons onder het genot van burgers en bier hoe twee families hun weg in de transportsector (c.q eigen vervoer) vonden.

> Lees verder...

Voorkeur chauffeurs Freshtrans mede bepalend voor aanschaf speciale DAF XF combi’s

28 augustus 2019

Als uitbreiding op de bestaande eigen transportvloot heeft internationaal koelvervoerder Freshtrans uit De Kwakel (VBA-Aalsmeer) twee DAF XF 530 FAR Super Space Cab wipkar-combinaties in gebruik genomen. De door Truckland Schiphol geleverde voertuigen zijn in overleg met de chauffeurs zeer compleet uitgevoerd.

> Lees verder...

DAF produceert 100.000-ste New DAF CF en XF

28 augustus 2019

Bij DAF Trucks in Eindhoven kwam vandaag de 100.000e truck van de nieuwste generatie CF en XF van de band. Nooit eerder in de geschiedenis van de onderneming werd die mijlpaal zo snel bereikt. De 100.000e truck, een DAF XF 450 4x2 FT Super Space Cab, werd feestelijk afgeleverd aan het Belgische Groep Gheys in Mol.

> Lees verder...

Fiat Professional modellen zijn rijdend visitekaartje voor Clarus Sterk in Reinigen

28 augustus 2019

Op 1 januari 2008 startten Connie en John Radijs hun bedrijf Clarus Sterk in Reinigen. Een naam die eigenlijk alles zegt, want Clarus komt uit het Latijn en betekent helder en schoon. Corebusiness van de in het Zuid-Hollandse Zevenhuizen gevestigde onderneming is glasbewassing. Daarnaast verricht men werkzaamheden op het gebied van gevelreiniging, vloeronderhoud en een stukje schoonmaak van bijvoorbeeld trappenhuizen. Veelal kiezen klanten voor een of meerdere onderdelen van het dienstenpakket, omdat zij het prettig vinden om alles bij één partij onder te brengen.

> Lees verder...

Truckland aanwezig op Transport Compleet Gorinchem op 3, 4 en 5 september 2019!

09 augustus 2019

Truckland is op 3, 4 en 5 september 2019 aanwezig op Transport Compleet te Gorinchem. De vakbeurs is drie dagen lang dé ontmoetingsplek waar ondernemers en andere belangstellenden, verbonden aan de transportbranche, elkaar ontmoeten. We staan hier samen met onder andere TB Truck & Trailer Service, BEST Trucks en Van Hooft bedrijfswagens. Natuurlijk zal DAF hier niet ontbreken!

> Lees verder...