Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Nieuws

DHL Express koopt 100 elektrische Fiat Ducato's

30 april 2021

DHL Express heeft de eerste 100 e-Ducato’s van Fiat Professional gekocht voor de zogenaamde last mile-logistiek, het afleveren aan huis of bedrijf van pakketten. De full-electric bestelwagens met een bereik van ruim 200 kilometer zijn volgens DHL Express uitstekend geschikt voor dit werk.

> Lees verder...

Daf CF 480 voor het zwaardere werk op hoog niveau

28 april 2021

Pleging Transportservice B.V. heeft onlangs een speciale DAF in gebruik genomen voor het zwaardere hijs- en transportwerk. Deze 4-assige DAF CF 480 FAQ met HMF kraan van 50 ton/meter plus lier is geleverd door Truckland Eindhoven. In goede samenwerking en afstemming met de kraanleverancier Van Rijssel Carrosseriebedrijf B.V. en Pleging Transportservice B.V. is deze DAF autolaadkraan opgebouwd en naar volle tevredenheid afgeleverd.

> Lees verder...

250ste DAF voor van Spreuwel Transport

15 april 2021

Van Spreuwel Transport BV heeft onlangs zijn 250ste en 251ste bedrijfswagen in gebruik genomen. Beide trucks -twee CF 370 FAN bakwagens- zijn de nieuwste DAF vrachtwagens die worden toegevoegd aan het wagenpark van deze logistieke dienstverlener. Van Spreuwel Transport BV is opgericht in 1992. Vanaf dag één maken DAF’s deel uit van het wagenpark. Alle 251 voertuigen zijn geleverd door dealer Truckland in Eindhoven, voorheen De Burgh Bedrijfswagens. De ervaringen met dit merk en de dealer zijn zo goed dat er ongetwijfeld nog vele DAF’s zullen volgen.

> Lees verder...

Truckland levert 10 Fiat Professional bedrijfswagens aan VTG Beton & ADS in Velsen-Noord

16 maart 2021

“Beter een goede buur, dan een verre vriend’’, een gezegde waar Hans van ’t Geloof (VTG Beton- en ADS-directeur) aantoonbaar waarde aan hecht. Onlangs ontving Truckland Velsen namelijk de  opdracht om een aantal oudere bedrijfswagens van VTG Beton en Aqua Demolition Services (ADS) te vervangen. Er werd uiteindelijk gekozen voor 10 Fiat Professional voertuigen; 3 Fiat Ducato’s en 7 Fiat Doblo’s.

> Lees verder...

Maxus presenteert de nieuwe eDeliver 9!

10 maart 2021

Het 100 % elektrische bedrijfswagenmerk Maxus manifesteert zich met de eDeliver 9 krachtig in het segment van de grote bestelwagens (GVW 3,5 ton). In juni van dit jaar komt dit nieuwe model in Nederland op de markt, als aanvulling op de recent geïntroduceerde compacte (5-6.5 m3) Maxus eDeliver 3.

> Lees verder...