Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Beoordeel

Nieuws

Truckland krijgt 175 aanmeldingen voor uniek omscholingstraject tot bedrijfswagenmonteur!

22 november 2019

Truckland heeft onlangs aangekondigd te starten met een uniek omscholings-traject. In samenwerking met het ROC Amsterdam heeft Truckland 20 plekken voor zij-instromers die opgeleid worden tot bedrijfswagenmonteur. De opleidingskosten worden volledig door Truckland vergoed en de kandidaat krijgt direct een fulltime salaris. Na de aankondiging heeft Truckland meer dan 175 aanmeldingen ontvangen! Deze week werden de kandidaten tijdens 3 informatieavonden in Tilburg, Rotterdam en Velsen-Noord verder geïnformeerd over het traject en de voorwaarden. Truckland heeft daarna tijdens de voorselectie een aantal kandidaten geselecteerd die geschikt zijn voor dit zij-instroom project. 

> Lees verder...

Van Baast Services enthousiast over Fiat Professional bedrijfswagens en de service van Truckland Tilburg

22 november 2019

Mark van Baast van Van Baast Services uit het Brabantse Udenhout is een zeer bescheiden maar veelzijdige ondernemer. Over de activiteiten van zijn sinds de elfde van de elfde 1992 bestaande bedrijf, kan hij een lijvig boek openen. Overigens is de oprichtingsdatum heel bewust gekozen, want Mark is een echt carnavalsmens en in dat kader vaak in het naastgelegen Vught te vinden.  

> Lees verder...

DAF CF Electric wordt ingezet bij HVC

20 november 2019

DAF Trucks biedt de CF Electric nu ook aan als 6x2 bakwagen-chassis. Binnen een veldtest worden de eerste exemplaren nog dit jaar als vuilniswagen in gebruik genomen door de Nederlandse publieke afvalinzamelaars HVC en ROVA. De gemeente Rotterdam en Cure volgen begin 2020 met een volledig elektrische vuilniswagen met laadkraan. Al deze voertuigen hebben een VDL E-Power aandrijflijn. De volledig elektrische opbouw komt van VDL Translift.

> Lees verder...

Truckland en Mulder leveren 10 DAF CF 450 betonmixers aan A. Jansen B.V.

07 november 2019

In 1971 begon (An)Toon Jansen zijn bedrijfsactiviteiten en zag dat uitgroeien tot een bedrijf waar inmiddels meer dan 400 medewerkers actief zijn. Binnen de onderneming, met het hoofdkantoor in het Brabantse Son, is er nu sprake van meerdere specialismen variërend van: Infra, naar Recycling, Beton, Legioblock en Transport & Verhuur. Bij dat laatste bedrijfsonderdeel onderscheidt men naast betonpompen, ook betonmixers, het kipper- en containertransport.

> Lees verder...

Truckland levert vijf 8x4 DAF CF 410 FAD betonmixers aan Van der Kamp BV

31 oktober 2019

Amersfoort, oktober 2019 – Van der Kamp BV, met vestigingen in Amersfoort, Moerdijk, Zaandam en Zwolle, kreeg deze week de laatste van vijf nieuwe DAF CF 410 FAD vier-assers met een Mulder 10 kuubs betonmixeropbouw afgeleverd. Truckland accountmanager Ron Tervoort overhandigde aan Bas de Haan van Van der Kamp BV de bijbehorende sleutels. Van de nu geleverde modellen geldt een deel als uitbreiding op en een deel als vervanging van het bestaande wagenpark.

> Lees verder...