Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Nieuws

Crok Transport Westzaan kiest bewust voor Ginaf X6 5250 TS via Truckland

02 december 2020

Ter vervanging van een oudere vier-assige Ginaf kipper schafte Crok Transport in Westzaan een op maat gemaakte Euro 6 Ginaf X6 5250 TS aan. Een vijf-asser met een GVW van 50 ton, een 480 pk motor, TraXon automatisch schakelende versnellingsbak en een zwaar kabelsysteem.

> Lees verder...

“Buurman” Vitaria Eeterij Family Schiphol kiest voor Fiat Doblo’s via Truckland

26 november 2020

Het gezegde ‘Een goede buur is beter dan een verre vriend’ geldt zeker voor de relatie tussen Alexander Ploeger en Frank van Leeuwen van Vitaria Eeterij Family Schiphol en de in hetzelfde pand gevestigde Truckland. Beide horecaondernemers namen in 2012 het voormalige chauffeursrestaurant over en vestigden daar hun succesvolle bedrijf in. Nu staan zij aan de vooravond van een enorme interieurmetamorfose en sluiten daarmee aan op de huidige designgedachten. Tegelijkertijd investeren zij in twee nieuwe Fiat Doblo bedrijfswagens bij buurman Truckland.

> Lees verder...

Truckland en DAF al sinds de start een vaste waarde bij Verkeersschool Wierks

18 november 2020

De basis voor Verkeersschool Wierks met vestigingen in Dordrecht, Gorinchem en Rotterdam werd in 1965 gelegd door opa en oma. Opa reed als loondienstchauffeur op de groenteveilig Zwijndrecht bij transportbedrijf Ufkes en had toen al aanhangers van Van Doorne oftewel DAF. De relatie tussen het Eindhovense merk en de familie Wierks bestaat dus al vele decennia. Overigens was het oma die destijds de rijschool opzette en daarbij ook de opleiding voor het vrachtautorijbewijs aanbood.

> Lees verder...

Wendbaar DAF CF 480 chassis als basis voor zandcement-mortelinstallatie voor Ferdi’s Afwerkvloeren!

11 november 2020

Ter vervanging van een gehuurde DAF XF met Bremat zandcement-mortelinstallatie besloot directeur Bolat Erdogan van Ferdi’s Afwerkvloeren in Almere een splinternieuwe DAF CF 480 aan te schaffen. Samen met accountmanager Vincent Zonneveld van Truckland kwam hij uit op een verzwaard CF chassis met vier assen, waarvan drie sturend om de wendbaarheid te optimaliseren.  Hierop monteerde Bremat in Den Bosch een F4.15 volautomatische zandcement-mortelinstallatie. 

> Lees verder...

Truckland levert 27 nieuwe DAF’s aan GVT Group of Logistics waaronder de 500ste DAF!

20 oktober 2020

Met de levering van negentien DAF CF 410 FT Space Cab trekkers aan de GVT Group of Logistics in Tilburg, completeerde Truckland een order van in totaal 24 identieke DAF CF trekkers en een drietal CF 410 FA Space Cab bakwagens. In het hart van deze levering bevond zich de 500e aan deze innovatieve Brabantse logistiek dienstverlener geleverde DAF. Een mijlpaal die de lange en hechte samenwerking tussen GVT Group of Logistics, DAF en Truckland markeert.

> Lees verder...