Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel

Truckland nieuwsbrief

Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Fiat Ducato vernieuwd

12 juni 2019

Fiat Ducato met 9-traps automatische versnellingsbak, Euro 6D motor, nieuwe ADAS en aangepast design

> Lees verder…

DAF CF Electric wint Green Truck Award

05 juni 2019

De DAF CF Electric is uitgeroepen tot de Green Truck Logistics Solution 2019. Aan de vooravond van de vakbeurs Transport Logistic in München roemden de toonaangevende Duitse vakbladen VerkehrsRundschau en TRUCKER ook containervervoerder Contargo, dat de eerste DAFs CF Electric in Duitsland in gebruik heeft genomen. De twee volledig elektrische veldtesttrucks vervoeren containers rondom de binnenhaven van Duisburg. De 'Green Truck Logistics Solution Award' is een prestigieuze onderscheiding voor de inzet van veelbelovende opkomende technologieën voor innovatieve, duurzame logistiek in Europa.

> Lees verder…

Truckland, EMOSS en GeesinkNorba leveren 100% elektrische vuilniswagen aan de Gemeente Rotterdam

29 mei 2019

Vandaag introduceert wethouder Bonte (Duurzaamheid, luchtkwaliteit en energietransitie) de eerste 100% elektrische vuilniswagen in Rotterdam. Dit voertuig wagen heeft geen uitstoot en is bovendien een stuk stiller. Dat is goed nieuws voor alle Rotterdammers! De nieuwe vuilniswagen is beter voor het milieu, de luchtkwaliteit en daarmee ook voor de eigen gezondheid.

> Lees verder…

Truckland voegt elektrische bestelwagens van Maxus toe aan portfolio

16 april 2019

Per 1 april 2019 heeft Truckland een nieuw merk toegevoegd aan haar portfolio. De steeds groter wordende vraag naar elektrische bestelwagens zal voortaan kunnen worden ingevuld met het merk Maxus.

> Lees verder…

DAF breidt aanbod in constructiesegment verder uit

13 april 2019

Om vervoerders nog beter een voertuig op maat te kunnen bieden, breidt DAF Trucks haar leveringsprogramma uit met een aantal nieuwe voertuigconfiguraties, waaronder een 8x4 bakwagen met dubbel aangedreven tandem en gestuurde naloopas. Tegelijkertijd introduceert de Nederlandse truckfabrikant een in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde 10-tons vooras, alsook een volledig nieuwe 7,5 tons sleepas. De vernieuwingen onderstrepen de ambities van DAF om verder te groeien in het segment van de bakwagens – en met name in dat van de bouwvoertuigen.

> Lees verder…