Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Werkplaatschef worden? Kom werken bij Truckland

 

Als werkplaatschef bij Truckland geef je leiding aan het team in de werkplaats. Hierbij bewaak je de productiviteit en ondersteun je de monteurs en andere autotechnici in de werkplaats. Daarnaast zorg je in overleg met de receptionist voor het inplannen van de werkzaamheden. Wanneer je werkt als werkplaatschef heb de verantwoordelijkheid over diverse processen in de werkplaats. Je zorgt hierbij voor de correcte planning, coördinatie en geeft hierbij leiding aan het team. Een service- en klantgerichte instelling is hierbij van belang. Daarnaast ben je pro-actief en denk je oplossingsgericht. Waar nodig ondersteun en vervang je de servicemanager.

 

Solliciteer nu

Lijkt het je leuk om te werken als werkplaatschef? Solliciteer dan nu op deze baan bij Truckland. Je kunt eenvoudig op deze functie silliciteren via ons sollicitatieformilier onderaan deze pagina. Of stuur een e-mail met je CV en motivatie naar werken@truckland.nlSolliciteer direct

Bekijk alle vacatures

Heb je liever een andere baan? Truckland is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers in uiteenlopende functies. We hebben regelmatig open vacatures voor onder andere vrachtwagenmonteur, bedrijfswagentechnicus of andere functies zoals bezorger, magazijn medewerker of verkoper.  Bekijk de vacatures

Een baan als werkplaatschef

Ben jij technisch onderlegt en heb jij affiniteit met trucks en/of bestelwagens? Dan is een baan als werkplaatschef echt is voor jou. Het diverse takenpakket van een werkplaatschef bestaat onder andere uit het coördineren van de werkplaatshandelingen. Je geeft leiding aan diverse medewerkers in de werkplaats waaronder onze bedrijfswagenmonteurs en vrachtwagenmonteurs. Hierbij zorg je voor de juiste aansturing en begeleiding. Het efficiënt  inzetten van de beschikbare werkplaatscapaciteit is één van je werkzaamheden. Dit doe je meestal in overleg met de servicemanager en/of receptie. Daarnaast bewaak je de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden in de werkplaats. Waar mogelijk assisteer je bij de uitvoering van het werk. Naast praktische werkzaamheden verzorg je tevens een stukje adminisatratie en documentatie. Kortom: een baan als werkplaatschef is een uiteenlopende en uitdagende functie. 

Vacature werkplaatschef

Als werkplaatschef ben jij aan aanspreekpunt in onze werkplaats. In deze functie ben je mede-verantwoordelijk voor de servicegraad van onze organisatie en tevredenheid van onze klanten. Een commerciële instelling en communicatieve vaardigheden zijn hierbij van belang. Heb jij goede technische kennis en een representatief voorkomen? Dan is dit de ideale baan voor jou. Wanneer je komt werken bij Truckland bieden we je diverse mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen aan de hand van opleidingen en cursussen (betaald door Truckland). Waar wacht je nog op? Solliciteer direct de vacature als werkplaatschef bij Truckland. 
 
Vrachtwagen onderhoud & reparatie
Truckland werkplaats
Werkplaats reparatie

Kom werken bij Truckland

Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan? Kom dan werken als werkplaatschef bij Truckland. Wij bieden volop mogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast geniet je van een goed salaris en een uitstekende pensioenregeling. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich goed kunnen ontwikkelen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te blijven groeien in je functie als werkplaatschef. Daarnaast is het bij Truckland ook mogelijk om jezelf verder ontwikkelen binnen een ander vakgebied als bijvoorbeeld bedrijfswagen verkoper of diagnose specialist.  

Wanneer jij een baan als werkplaatschef hebt gekregen bij Truckland kun je een leuke werksfeer verwachten. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een open, prettige en informele cultuur. Je werkt samen met ruim 400 collega's verdeeld over 14 vestigingen in Nederland, België en Spanje.

  Ja, ik kom werken bij Truckland
 

Over Truckland

Truckland is één van de meest gerenomeerde bedrijven in de transportwereld. Wij verkopen bedrijfswagens zoals trucks en bestelwagens aan zakelijke klanten. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in het onderhouden en repararen van bedrijfsvoertuigen. Wij zijn geautoriseerd dealer van een breed scala aan merken. Zo leveren wij vrachtwagens van onder andere DAFGINAF en TATRA. Daarnaast imporeren en verkopen wij tevens trailers van Renders en bieden we MAN service. Naast trucks zijn we tevens gespecialiseerd in de levering van bestelauto's en bedrijfswagens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Fiat Professional en Iveco. Daarnaast is Truckland erkend servicepunt voor onderhoud Volkswagens.

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen advies en verkoop van trucks en bestelwagens alleen. Zo is Truckland tevens gespecialiseerd in de onderhoud en reparaties van alle soorten bedrijfswagens. Of het nu gaat om een lichte of zware bedrijfswagen. In onze werkplaats onderhouden en repareren we alle soorten bedrijfsvoertuigen. Naast trucks verlenen wij tevens service aan trailers en aanhangwagens. Onze werkplaats kent uiteenlopende specialisaties, waaronder airconditioning, alarmsystemen, APK- en ADR-keuring, communicatie- en nativatieapparatuur, laadkranen, hydrauliek, tachograaf ijking, etc. Voor schade en andere herstelwerkzaamheden hebben we een eigen schadeherstelbedrijf. In deze (mobiel) werkplaats kunnen onze klanten terecht voor stralen, richten, spuiten en schadeherstel. 

Solliciteer direct

Lijkt een baan als werkplaatschef bij Truckland jou wel wat? Solliciteer dan direct voor deze functie. Als medewerker van Truckland krijg je een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede doorgroeimogelijkheden. Wil je ook werken bij Truckland? Solliciteer dan op onze vacature als werkplaatschef via het onderstaande sollicitatieformulier. Of stuur onze HR-afdeligng een e-mail met jouw CV en motivatie naar werken@truckland.nl.

 

Ja, ik solliciteer als werkplaatchef

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Ontdek de baan van je leven

 

Uitstekend salaris & goede voorwaarden

Betaalde omscholing/specialisatie

Officiele dealer van o.a. DAF, TATRA & GINAF

Volop doorgroeimogelijkheden

 

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services