Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Vrachtwagenmonteur worden? Ontdek de baan van je leven!


Truckland is op zoek naar enthousiaste monteurs. Leukt het jouw leuk om bedrijfswagenmonteur te worden? Kom dan werken bij Truckland.  Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrachtwagenmonteurs die helpen onze klanten weer veilig op weg te helpen. Als monteur werk je aan trucks van onder andere DAF, GINAF, TATRA en MAN. Solliciteer direct bij Truckland en ontdek de baan van je leven. 
 

Direct solliciteren

Lijkt een baan als vrachtwagenmonteur jou wel wat? Kom dan werken bij Truckland als monteur. Solliciteer direct op deze functie via ons sollicitatieformulier. Of stuur een e-mail naar werken@truckland.nl met je CV en motivatie.  Solliciteer direct

Vacatures

Is vrachtwagenmonteur niks voor jou? Geen probleem. Bij Truckland zijn we regelmatig opzoek naar nieuw personeel. Zo staan er regelmatig vacatures open voor technicus, werkplaatschef en verkoper.  Bekijk de vacatures

Kom jij onze werkplaats versterken?

Als vrachtwagenmonteur (ookwel bedrijfswagenmonteur) ben je technisch specialist in de onderhoud en reparatie van vrachtwagens, vrachtauto's en bestelwagens. Daarnaast repareer en onderhoud je tevens opleggers en trailers. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van onderhoudsbeurten, het opsporen en oplossen van storingen en het uitvoeren van (motorische) reparaties. Een vrachtwagenmonteur maakt tevens trucks APK klaar en controleert de eventuele slijtage van onderdelen. Ook het vervangen van bijvoorbeeld de remmen, stuursystemen, steunpunten, lagers, slangen, bougies, etc. behoort tot het takenpakket. Als vrachtwagenmonteur bij Truckland houdt je je tevens bezig met het doormeten en aansluiten van elektrische zaken zoals de verlichting, claxon, etc. en het doormeten en afstellen van de laadkleppen en brandstof systemen.

Werken als vrachtwagenmonteur

Ben jij een echte vrachtwagenliefhebber? Dan is een functie als vrachtwagenmonteur jou op het lijf geschreven. Als vrachtwagenmonteur ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor het onderhouden, repararen en keuren van vrachtwagens. In de werkplaats repareer je vrachtwagens uit zowel het lichte als zware segment. Naast trekkers repareer je tevens opleggers en andere bedrijfsvoertuigen. Na de reparatie zorg je ervoor dat de vrachtwagen klaar staat voor levering en transport. Ook bestaan je werkzaamheden uit het ophalen en wegbrengen van vrachtwagens van én naar de klant. 

Word vrachtwagentechnicus

Lijkt het je leuk om te werken in een high-tech werkplaats als autotechnicus? Maar heb je nog niet genoeg ervaring of geen juiste opleiding? Geen probleem. Als jij technisch onderlegd ben dan bieden wij bij Truckland volop mogelijkheden. Zo leiden wij je op als vrachtwagenmonteur voor onder andere DAF, GINAF, TATRA en MAN. Via diverse trainingen stellen wij je in staat om jezelf te ontwikkelen en te specialiseren. Ook bieden wij je de mogelijkheid tot het behalen van rijbewijs C en  APK I + APK II en Tacho opleidingen. Wil jij vrachtwagentechnicus worden? Sollicciteer dan direct bij Truckland. 

Ja, ik kom werken bij Truckland
 

Solliciteer op de vacature vrachtwagenmonteur 

Heb jij veel kennis van hydraulieksystemen, elektronica en mechanica? En ben je op zoek naar werk als monteur? Solliciteer dan op onze vacature als vrachtwagenmonteur. Truckland biedt een uitdagende baan waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Wanneer je aan de slag gaat als vrachtwagenmonteur bij Truckland dan kun je in een korte tijd uitgroeien naar een andere functie, bijvoorbeeld: diagnose technicus, werkplaats chef of vrachtwagen technieker.  
 

Vrachtwagen onderhoud
Vrachtwagen APK
Truckland vestiging

Goede arbeidsvoorwaarden

Wanneer je komt werken bij Truckland dan bieden we je een uitdagende en afwisselende baan. Zowel een part-time als full-time arbeidscontract is bij ons mogelijk. Bovendien profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en een uitstekende pensioenregeling. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen aan de hand van opleidingen die door ons worden betaald. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen in hun vakgebied. Doordat wij regelmatig diverse vacatures open hebben staan biedt Truckland tevens diverse doorgroei mogelijkheden. 

Over Truckland

Truckland wordt gekenmerkt door een prettige, open, informele en resultaatgerichte cultuur. We hebben circa 400 medewerkers verdeeld over 14 vestigingen in Nederland, België en Spanje. Onze dienstverlening bestaat uit de verkoop en levering van trucks en bestelwagens. Wij zijn dealer van diverse gerenomeerde vrachtwagenmerken in de transportsector, zoals: DAFGINAF en TATRA. Daarnaast zijn we tevens importeur van Renders Trailers en erkend MAN reparateur. Naast vrachtwagens levert Truckland tevens een breed scala aan bedrijfswagens. Denk hierbij aan merken als Fiat Professional en Iveco. Daarnaast is Truckland het servicepunt voor onderhoud van Volkswagen bedrijfswagens.

Naast advies omtrent de aankoop van nieuwe (of gebruikte) vrachtwagen of bedrijfswagen is Truckland tevens gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van lichte en zware bedrijfswagens. De truck en trailer service van Truckland kent diverse werkplaats specialisaties waaronder: airconditioning (volgens Stek), alarmsystemen, APK- en ADR-keuring, communicatie- en nativatieapparatuur, laadkranen, hydrauliek, tachograaf ijking, etc. Daarnaast werken wij samen met FOCWA schadeherstel voor o.a. spuitwerk, ruitschade, stralen, etc. Lijkt een baan bij Truckland jou wel wat? Solliciteer dan direct als vrachtwagenmonteur. 

Direct solliciteren?

Heb je interesse in een baan als vrachtwagenmonteur bij Truckland? Solliciteer dan direct voor deze functie. Medewerkers van Truckland genieten van uitstekende arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en goede doorgroeimogelijkheden. Ook werken bij Truckland? Solliciteer dan direct op onze vacatures via het sollicitatieformulier. Of stuur een e-mail naar onze HR-afdeling via werken@truckland.nl met je CV en motivatie. 
 

Ja, ik solliciteer als vrachtwagenmonteur

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Ontdek de baan van je leven

 

Uitstekend salaris & goede voorwaarden

Betaalde omscholing/specialisatie

Officiele dealer van o.a. DAF, TATRA & GINAF

Volop doorgroeimogelijkheden

 

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services