Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Truckland Pack voor de Fiat Talento

De Fiat Talento is hét multi-talent onder de bedrijfswagens. Met het Truckland Pack rust u deze alleskunner voordelig uit met functionele accessoires. De extra’s zijn niet alleen praktisch voor uw dagelijkse werkzaamheden, maar geven de Talento van Fiat Professional ook een onderscheidend uiterlijk waarmee u gegarandeerd opvalt wanneer u onderweg bent met uw bestelwagen.

Voor elke ondernemer die zijn gezin ook een belangrijke zaak vindt, is de Fiat Talento er nu in de speciale Business Pro-uitvoering. Deze speciale versie van de Fiat Talento heeft een dubbele cabine met maar liefst 6 zitplaatsen en tegelijkertijd een zeer ruime laadruimte.

Nu beschikbaar bij uw aanschaf van de Fiat Talento of Fiat Talento Business Pro: Truckland Pack. Dit zijn speciale opties die u voor een mooie prijs kunt bestellen speciaal bij Truckland.

Accessoires op maat voor uw Fiat Talento

De Fiat Talento kan eenvoudig worden aangepast aan elk soort bedrijf en de gewenste mogelijkheden. Het design van de praktische bestelwagen is uniek in zijn soort. De strakke lijnen accentueren het compacte design van deze veelzijdige en goed geproportioneerde bestelwagen. Wilt u echt alle hoofden doen draaien wanneer u met de Talento onderweg bent? Ga dan voor ons voordelige Truckland Pack. De deskundige monteurs van Truckland rusten uw Fiat Talento uit met een viertal mooie accessoires, waarmee u direct het verschil maakt!

Specificaties Truckland Pack

Er zijn twee verschillende opties voor het Truckland Pack.


Fiat Talento:​

Voor € 1.300,- inclusief montage krijgt u:

  • Zwart metalen velgen met Fiat Professional logo
  • Mat zwarte luxe side bars (treeplank)
  • Zwarte rooftail
  • Zwarte luxe beschermende bumperplaat
Truckland Pack

Fiat Talento Business Pro:​

Voor € 1.500,- inclusief montage krijgt u:

  • Mat zwarte luxe side bars (treeplank)
  • Zwarte rooftail
  • Zwarte luxe beschermende bumperplaat
  • Glaslookpanelen + extra getint glas dubbele cabine

 

Extra optie:

  • Winterbandenset met originele velgen, per set € 499,-
Truckland Pack Business Pro
TL pack uitlaat
TL pack dak
TL pack opstap
TL pack banden

Meer weten?

Wij vertellen u graag alle details van het Truckland Pack! Neem contact op middels onderstaand reactieformulier of bel 088-5 807 807.

*Actie geldig zolang de voorraad strekt of tot 30 juni 2021. Prijs is exclusief btw, inclusief montagekosten. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.