Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Ontdek de baan van je leven!

Ben jij gek op sleutelen aan auto’s? Werk je graag met je handen?

Word dan automonteur bij Truckland!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste monteurs. Vanuit onze werkplaats werk jij met een leuk team de aan de reparatie, onderhoud en opbouw van trucks en bedrijfswagens van onder andere DAF, TATRA, GINAF, IVECO, MAXUS en FIAT PROFESSIONAL.

Lees hieronder alles over een baan als automonteur bij Truckland. Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op één van onze technische vacatures!

Ja, ik solliciteer als monteur
 

Kom werken bij Truckland als automonteur

Truckland is de meest professionele dealer van bedrijfswagen en vrachtwagens. Je werkt bij ons in een prettige, open, informele en doelgerichte cultuur. Wij geloven in: ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme!

We zijn dealer van DAF, TATRA, Fiat, Ginaf, Maxus en Iveco. We hebben 19 vestigingen in meerdere landen. Met meer dan 650 mensen werken we met veel plezier samen. Truckland heeft vestigingen in onder andere Amsterdam, Schiphol, Velsen, Heerhugowaard, Zaandam, Wognum, Almere, Tilburg, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Eindhoven, Eindhoven Acht, Veghel, Boxtel, Son, s' Hertogenbosch en Beerse. Voor al deze vestigingen zijn we op zoek naar leergierige automonteurs.

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan als bedrijfsautotechnicus. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding.

Daarnaast beiden we vele extra voordelen, exclusief voor Truckland medewerkers. 

Als jij het beste van jezelf geeft, doen wij er alles aan om je op te leiden tot de beste automonteur. Bij Truckland kan je ook je APK I + II en Tacho opleidingen halen. Zelfs je rijbewijs C wordt vergoed. Wie wil dat nou niet?

Ja, ik solliciteer als monteur

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services