Volkswagen service bedrijfswagens

Met de Volkswagen Service van Truckland houdt u uw VW bedrijfswagens het hele jaar in topconditie. Voor professioneel onderhoud en service aan uw vertrouwde Volkswagen bedrijfswagens kunt u bij Translast/Truckland IJmond in Velsen Noord terecht. Translast/Truckland IJmond is een erkend punt voor de Volkswagen Service bedrijfswagens. 

Bel +31 (0)251-26 8200  voor het inplannen van uw VW service en onderhoudsbeurt. 
 

Uw VW in topconditie met de Volkswagen service bedrijfswagen

Met de Volkswagen service bedrijfswagens houdt u uw Volkswagen bedrijfswagen in topconditie. Met vakkundig en regelmatig onderhoud blijft uw motor goed presteren en geniet u van optimaal rijcomfort. Bovendien verhoogt u met regelmatig Volkswagen Service uw eventuele inruilwaarde. Volkswagen Service bedrijfswagens biedt zowel een variabel als een vast onderhoudscontract.

Variabele Volkswagen service: het variabele onderhoudscontract (ook wel Long Life onderhoud) berekent in tijd en kilometers wanneer het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt. Uw boordcomputer geeft zelf het signaal af. 

Vaste volkswagen onderhoudsservice, klein en groot. In deze contractvorm staat van tevoren vast hoe vaak uw Volkswagen bedrijfswagen voor onderhoud naar de dealer gaat. Het ene jaar komt uw Volkswagen bedrijfswagen voor klein onderhoud, het jaar erop voor groot onderhoud. Afhankelijk van het model, leeftijd en kilometerstand kunnen we een gericht onderhoud en servicecontract afspreken. 


Voor meer vragen of opmerkingen kunt u ons reactieformulier gebruiken. Neem contact op met Translast/Truckland IJmond voor de Volkswagen Service voor uw bedrijfswagen.

Bel +31 (0)251-26 8200  of stuur een email naar receptie.velsen@truckland.nl.

VW bedrijfswagens service

Volkswagen Mobiliteitsservice

 

Zorg dat u uw recht op de mobiliteitsservice behoudt en laat uw Volkswagen onderhouden door een erkend Volkswagen Service dealer, zoals Translast/Truckland IJmond. Contact opnemen met onze Volkswagen specialisten? Gebruik dan onderstaande contactgegevens.

Volkswagen service bedrijfswagens Truckland IJmond
Rooswijkweg 201
1951 MD Velsen-Noord

Tel:  +31 (0)251-26 8200
Fax: +31 (0)251-26 8219

Tel Werkplaats:+31 (0)251 26 8209
Tel Magazijn    :+31 (0)251 26 8204

E-mail:    receptie.velsen@truckland.nl
E-mail:    magazijn.velsen@truckland.nl

Meer weten over VW Service in Velsen?

Wilt u meer informatie over de VW Service? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Truckland Velsen. Wij helpen u graag verder met het onderhoud aan al uw Volkswagen bedrijfswagens. Via het onderstaande reactieformulier kunt u contact met ons opnemen. 

Naar boven