MAN Service: MAN erkend reparateur

Truckland in Velsen-Noord is Erkend Reparateur van alle MAN bedrijfsvoertuigen. Naast het onderhoud aan uw MAN Trucks kunt u bij Truckland Velsen terecht voor de aanschaf van gebruikte MAN vrachtwagens. Direct contact opnemen met onze gespecialiseerde reparateurs? Bekijk hier alle contactgegevens.

 

Voordelen MAN Solutions

Steeds hogere eisen en een sterk stijgende kostendruk. Dat kenmerkt de huidige internationale transportwereld. Wie tegenwoordig nog succesvol wil zijn, heeft niet alleen krachtige, betrouwbare en economische bedrijfsvoertuigen nodig, maar ook een professionele transportpartner die een optimaal dienstverleningspakket aanbiedt. MAN is dat, en meer! MAN streeft ernaar uw nuttig gebruik te maximaliseren. Door de voor u nodige diensten slim te combineren, behaalt u een zo groot mogelijk rendement.
 

MAN Truck Service

Voor een optimale inzet van uw MAN Trucks is professioneel onderhoud en reparatie essentieel. Afhankelijk van uw onderhoudswensen biedt MAN Trucks Service een drietal contractmogelijkheden te weten:

  • MAN Comfort.
  • MAN ComfortPlus.
  • MAN ComfortSuper.


Uw MAN truck wordt onderhoud door MAN-experts in onze goed geoutilleerde werkplaats. Met het preventief onderhoud aan uw MAN vrachtwagen realiseert u maximale inzetbaarheid van uw bedrijfsvoertuig. Uiteraard wordt hier gewerkt met de originele MAN-onderdelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze MAN Service neem dan contact op met Truckland Velsen.
 

Professionele werkplaats voor speciale voertuigen

Voor speciale voertuigen heeft Truckland Velsen een aparte werkplaats met inrijpoorten van 6x4m met kraanbanen van 2x5 ton. Tevens houdt Truckland Velsen bijv. kipcilinders van Edbro voor extreme zware lasten en omstandigheden op voorraad – uniek in Nederland. Deze speciale werkplaats is zowel voor uw MAN Service alsook voor andere merken. Alle activiteiten worden volgens de norm NEN-EN ISO 9001 en STEK uitgevoerd.

MAN Service

Meer weten over MAN Service in Velsen?

Wilt u meer informatie over de MAN Service? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Truckland Velsen. Wij helpen u graag verder met het onderhoud aan al uw MAN Trucks. Via het onderstaande reactieformulier kunt u contact met ons opnemen. 

Naar boven