Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Truckland Zaandam

Kruisbaken 9-11
1505 HS Zaandam

Tel: +31 (0)75 - 653 1234
E-mail: werken@truckland.nl 

Interesse in deze vacature?

Solliciteer

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel
IMG slider

1e Spuiter – Zaandam

Geplaatst op 01-09-2019
Niveau 3
Zaandam
40 uur

WIJ ZOEKEN
Voor de vestiging Zaandam zijn we op zoek naar een ervaren zelfstandig werkend 1e spuiter bedrijfswagens met een passie voor het vak.
Als 1e spuiter bedrijfswagens houd je je bezig met het spuiten van een grote diversiteit bedrijfswagens o.a. trucks, bedrijfswagens, bussen of campers.

WIJ VRAGEN
Je beschikt over een afgerond diploma ‘Eerste autospuiter’ niveau 3. Hebt aantoonbare werkervaring als spuiter en bent fulltime beschikbaar.
 
Voor je collega's ben je een actieve en prettige teamgenoot en je beschikt over een goed technisch inzicht en een flexibele instelling. Je bent gericht op het leveren van service en kwaliteit en gemotiveerd om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

WIJ BIEDEN
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan met een goed salaris, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer (min de eerste 10 km), een collectieve zorgverzekering bij CZ, een mooi pensioenfonds bij PMT en diverse andere arbeidsvoorwaarden.                   
                                 
Zo ontvang je 25 verlofdagen en daar bovenop nog 13 ADV dagen. Indien je een hoger salaris wilt hebben dan kun je ervoor kiezen om je ADV dagen maandelijks uitbetaald te krijgen.
Ook bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen aan de hand van opleidingen (betaald door Truckland). Truckland heeft ook een personeelsvereniging waar jaarlijks leuke uitjes worden georganiseerd en uiteraard in januari een gezellige nieuwjaarsborrel waarbij alle vestigingen van Truckland samen komen!

OVER TRUCKLAND
Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens (o.a. merken als DAF, FIAT, Ginaf, Tatra en Iveco). Met in totaal 14 vestigingen in meerdere landen en meer dan 450 medewerkers biedt Truckland een breed geografisch netwerk van vestigingen waardoor de klant snel geholpen kan worden.
 
Truckland is volop in beweging en heeft een prettige, open, informele en doelgerichte cultuur. Onze kernwaarden zijn: ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijk en oprecht en enthousiast!
 
Vestigingen in Nederland: Amsterdam, Schiphol, Velsen, Heerhugowaard, Zaandam, Wognum, Almere, Tilburg, Rotterdam Noord en Zuid.

SOLLICITEREN                                                     
Wil jij werken bij een stoer bedrijf met leuke collega’s? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief naar werken@truckland.nl te mailen. Heb je vragen? Bel ons dan vandaag nog op via 088 – 5 807 807.

Ja, ik solliciteer bij Truckland

Bekijk ook de andere vacatures

Bedrijfsauto Technicus

Bekijk vacature


Als (1e) bedrijfswagenmonteur houd je je bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparatie aan trucks.

Bekijk vacature

Diagnose Technicus

Bekijk vacature
Als Diagnose Technicus houd je je bezig met het stellen van een snelle en juiste diagnose en bepalen van de juiste reparatietechnieken Bekijk vacature

Service Adviseur

Bekijk vacature

 

Als service adviseur ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je vertaalt de wensen van de klant in duidelijke instructies voor de monteurs. 

Bekijk vacature