Sponsoring bij Truckland

Wellicht is de naam Truckland je al eens opgevallen bij verschillende sportwedstrijden of goede doelen. Truckland ondersteunt en stimuleert op verschillende manieren diverse evenementen en activiteiten. Doelstelling die Truckland hieraan stelt is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Bovendien is sponsoring één van de bouwstenen voor onze goede, langdurige relaties met klanten, relaties en medewerkers. Truckland ondersteunt bijvoorbeeld verschillende basisscholen betreffende informatie over verkeersveiligheid en sportverenigingen.

Truckland KWF sponsoring

Goede doelen

Truckland sponsort vele goede doelen zoals o.a.: Roparun 2018, Het Nederlands Astma Fonds, Het Instituut voor Oogzorg, Rode Kruis Ziekenhuis, Het Nationale MS Fonds, Landschap Noord-Holland, Stichting Behoud Erfgoed Brandweer Amsterdam en KWF Kanker Bestrijding. Truckland heeft een strategische samenwerking met het KWF als zakenvriend.

Solar team eindhoven schets show

Solar Team Eindhoven

Solar Team Eindhoven onthult hun nieuwste voertuig op zonne-energie dat in 2021 wordt ontwikkeld. SHOW staat voor Self-sustaining House On Wheels. Een mobiel huis waarin je kunt wonen, werken en leven terwijl je reist op de energie van de zon. SHOW wekt voldoende zonne-energie op om te rijden, douchen, tv kijken, je laptop opladen en ook koffie zetten.

Tilbox

Team Tilbox

In 2016 wist nieuwkomer Team Tilbox (Tilburgs Truck Parts) verrassend te finishen in de Dakar Rally. Na dit indrukwekkende avontuur zijn ze voor altijd besmet met het Dakarvirus. En velen met hen. De beslissing voor deelname in 2017 was dan ook snel gemaakt. Team Tilbox overtrof toen alle verwachtingen en finishte succesvol. In 2018 reden zij de Morocco Desert Challange. Ook deze rally werd succesvol door het team doorstaan.

Telstar teamfoto truckland

Telstar

Telstar is een voetbalvereniging in IJmuiden wat uitkomt in de Eerste Divisie.

Kinderkartbaan

Kinderkartbaan

Truckland is partner van Kinderkartbanen.com. De kinderkartbanen zijn speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie van 5 tot 15 jaar. De karts zijn elektrisch en zijn in te stellen op verschillende snelheden. De kartbanen kunnen op elke harde ondergrond worden opgebouwd en geplaatst. 

Contact met Truckland over sponsoring

Naar boven