Missie en visie van Truckland

Missie

Truckland bedrijven bieden een compleet pakket aan wegtransportoplossingen. Binnen de Truckland bedrijven hechten wij er waarde aan om al onze klanten en onze medewerkers fair en respectvol te behandelen. Wij dienen als verlengstuk van onze klanten. Door onze schaalgrootte bieden wij een sluitend portfolio, ondersteund door professionele continu getrainde teams. Onze dienstverlening stopt niet bij de aflevering van een product of dienst, we blijven volop voor onze klanten in beweging.
 

Visie

Truckland heeft de ambitie de “meest professionele dealer binnen onze regio’s” te zijn. Er is binnen onze organisatie dan ook een cultuur gecreëerd, gericht op het scholen en coachen van al onze mensen. Elke marktbeweging volgen wij op de voet met als doel qua kennis voorloper te worden. Alle mensen binnen Truckland hebben recht op zelfontwikkeling en mogen hierom vragen. Ons doel is het creëren van gekwalificeerde en tevreden medewerkers, die ondersteund worden door duidelijke structuren.  Uitgangspunt is dat onze medewerkers handelen naar de geest van onze ambitie. Klanten en andere stakeholders zullen deze werkwijze herkennen en waarderen.  Oprechtheid zal bij deze aanpak centraal staan.
 

Kernwaarden

Ambitie
Trucklanders kunnen zich blijven ontwikkelen en mogen hier te allen tijde om vragen. Scholen en coachen staat binnen Truckland centraal.
Onze ambitie is om qua kennis voorloper te blijven in de markt.
 
Efficiëntie
Naast het aanbieden van een verantwoord portfolio streven wij ernaar om met onze dienstverlening snel het gewenste resultaat te bereiken.
 
Betrokkenheid
Trucklanders zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor onze klanten, het bedrijf en de algemene leefomgeving. Trucklanders zijn goed in hun werk, voegen waarde toe, zijn gemotiveerd en dragen bij aan een stabiel en rendabel bedrijf voor iedereen.
 
Eerlijk en oprecht
Binnen onze aanpak staat eerlijk en oprecht handelen centraal. Trucklanders behouden samenhang tussen wat ze denken, zeggen en doen.
Dit is onze basis voor vertrouwen.
 
Enthousiasme
Enthousiasme is wat ons dagelijks motiveert.
Trucklanders doen wat ze doen met passie en toewijding.

Contact met Truckland

Vlaggen

Ontdek Truckland

Wilt u meer weten over Truckland? Over onze geschiedenis, onze merken, wat wij bij Truckland belangrijk vinden?

Duurzaam ondernemen
Monteur compliment

Werken bij Truckland

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Benieuwd naar onze vacatures?  Kijk dan snel naar onze nieuwe werkenbijtruckland website.

Naar boven