Flexible onderhouds contracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor iedere transport

Omscholing gesloten

Op dit moment is er geen mogelijkheid meer tot betaalde omscholing bij Truckland.

Kijk voor alle openstaande vacatures bij Truckland op: www.truckland.nl/vacatures

Automonteur
Autotechnicus
Eerste bedrijfsautotechnicus

Over Truckland

Truckland is één van de meest bekende bedrijven in de transportsector. Wij verkopen bedrijfswagens (zoals vrachtwagens, bestelwagens en opleggers) aan zakelijke klanten. Zo is Truckland dealer van diverse vrachtwagen merken. Wij leveren trucks van onder andere DAFGINAF en TATRA. Daarnaast zijn we importeur van Renders trailers en bieden we service aan MAN vrachtwagens. Naast de verkoop en levering van trucks en trailers zijn we tevens gespecialiseerd in de verkoop bestelauto's. Zo staan er in onze showroom bestelwagens van onder andere Fiat en Iveco. Tevens is Truckland Erkend Volkswagen servicepunt.  

Onze vestigingen beschikken over een eigen werkplaats. Hier voeren wij onderhoud en reparatie uit aan diverse soorten bedrijfsvoertuigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucks, (bedrijfs)auto's, opleggers, kippers en aanhangers. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor zowel klein onderhoud, keuringen (APK, ADR), nieuwbouw en reparaties. Onze hightech werkplaats wordt gekenmerkt door haar vele specialisaties. Zo is Truckland onder andere gespecialiseerd in airconditioning volgens STEK certificering, alarmsystemen, navigatieapparatuur, hydrauliek, koelinstallaties, laadkranen, heftrucks, tachograafijking en voertuigaanpassingen. Voor schadeherstel is Truckland deelnemer van MAX-repair, een landelijk schadeherstelnetwerk.Hierdoor kunnen wij onze klanten tevens helpen met het herstellen van schade, ruitschade, stralen, richten, en spuiten.  

Truckland heeft circa 400 medewerkers verdeeld over 14 vestigingen in Nederland, België en Spanje. In Nederland heeft Truckland vestigingen in Almere, Amsterdam, Heerhugowaard, Schiphol, Velzen-Noord, Wognum, Zaandam, Rotterdam en Tilburg. Ons bedrijf wordt door onze werknemers gekenmerkt als een prettige, open en informele organisatie waar iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Binnen de organisatie zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Zo bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om een opleiding te volgen die volledig wordt betaald door Truckland. Heb jij ook interesse in een betaalde opleiding inclusief baan? Solliciteer dan meteen bij Truckland.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services