Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Fiat Doblo bestelwagen: de best verkochte bestelauto sinds 2000

De Fiat Doblo bestelwagen is sinds de introductie in het jaar 2000 de beste verkochte bestelauto van Fiat. Al meer dan 1,4 miljoen klanten rijden tevreden rond in deze prachtige en praktische Fiat bestelauto. De nieuwe Fiat Doblo bestelwagen heeft een nieuw fris design, nog betere functionaliteiten en opnieuw hogere prestaties. U kunt op dit moment kiezen uit vier carrosseriestijlen (Cargo, Combinato, Pickup en Platform) in twee hoogtes en twee lengtes. Naast de verschillende carrosseriestijlen kunt u ook kiezen uit diverse motoren. Lees hieronder meer over de Fiat Doblo bestelwagen!
 

De nieuwe Fiat Doblo

De nieuwe Fiat Doblo bestelwagen is helemaal vernieuwd, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Zo kunt u nu bijvoorbeeld drie zitplaatsen in de cabine creëren. Na een proefrit bevestigt hij meteen zijn ‘best in class’ wegligging en rijcomfort, dit ongeacht de laadomstandigheden. Dit hoge rijcomfort heeft de Doblo voornamelijk te danken aan zijn Bi-Link-achterwielophanging. De nieuwe Fiat Doblo bestelauto kan een totale lading vervoeren tot wel één ton. Tevens heeft de wagen een totaal laadvolume van 5,4 m3. Dankzij de nieuwe ‘EcoJet’ versie wordt zowel uw verbruik (4,4 l op 100 km) als de CO2 uitstoot (115 g/km) flink gereduceerd. Vanuit economische oogpunt kunt u hiermee tot 15% op uw brandstofverbruik besparen, waardoor u flink minder geld kwijt bent aan brandkosten. 


Specificaties Fiat Doblo bestelwagen

Netto Laadvermogen:         750 tot 1000 kg             
Motorvermogens:                70 tot 135 pk Volume: tot 4,2 m3
Volume:                                   tot 5m3
Inhoud laadruimte:              3,4 m2


Motoren van Fiat Doblo

Door de ruime keuze uit de motorenreeks van de Fiat Doblo bestelwagen kunt u uw bedrijfswagens geheel afstemmen op de wensen van uw bedrijf. U kunt kiezen uit zes turbodiesels en drie benzinemotoren. De dieselmotoren in de Fiat Doblo leveren excellente prestaties, zijn betrouwbaar, duurzaam en voldoen aan de Euro 5+ norm. De dieselmotoren dragen bij aan uw rijplezier met een rustige rijkarakter. Tevens heeft u lage exploitatiekosten (verbruik en onderhoud). Voor de 1.3 liter en 1.6 liter turbodiesels is het koppel sneller beschikbaar. Dit resulteert in een hoger koppel bij lagere toeren, een aanzienlijk betere en consequente flexibiliteit en snellere motorreactie. Bij de nieuwe 1.3 MultiJet is dit met maar liefst 40% verbeterd. U kunt kiezen uit vier MultiJet II-dieselmotoren:

  • 1.3 MultiJet II 80 - 90 pk, 200 Nm
  • 1.6 MultiJet II 100 - 105 pk, 290 Nm
  • 1.6 MultiJet II 95 pk, 200 Nm met Comfort-Matic (gerobotiseerde versnellingsbak)
  • 2.0 MultiJet II 120 pk, 320 Nm  


Benzinemotoren

De benzinemotoren in de Fiat Doblo voldoen nu al aan de Euro6-emissielimieten en bestaan uit:
  • 1.4 MPI 95pk, 127 Nm
  • 1.4 TurboJet 120 pk, 206 Nm  
  • 1.4 TurboJet (120 pk, 206 Nm) dual fuel (benzine/aardgas)

 

Uitstraling Fiat Doblo bestelwagen

De nieuwe Fiat Doblo bestelwagen heeft een compleet nieuwe styling, gericht op functionaliteit en prestaties. De motorkap en de voorbumper van de bestelwagen hebben een nieuwe aerodynamische vorm, wat zorgt voor een lager brandstofverbruik. Daarnaast beschikt de Fiat Doblo Cargo onder andere over nieuwe koplampen, nieuwe radiateurgrille, nieuwe lichtmetalen velgen en nieuwe achterlichtunits. De nieuwe Doblo biedt u dus meer functionaliteit, meer prestatie en meer toegevoegde waarde. Heeft u nog vragen of opmerkingen dan horen wij dit graag van u.
 

Meer informatie over de Fiat Doblo bestelwagen

Bekijk de brochure van de Fiat Doblo. Wilt u meer informatie over de Fiat Doblo bestelwagen of een van de andere bestelauto's van Fiat? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in. Bent u op zoek naar een gebruikte Fiat Doblo? We hebben regelmatig occasions in onze vestigingen. 
 

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services