Flexible onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Maxus eDELIVER 3

De nieuwe Maxus eDELIVER 3 (voorheen EV30), is dé oplossing voor distributie in de stad.

100% elektrisch, wendbaar, laag verbruik, duurzame accu en een range tot 342 kilometer.

Vanaf nu te bestellen, vanaf €31.990,- !

Meer informatie over de Maxus eDELIVER 3

Truckland Zero

eDELIVER 3

Dat de Maxus eDELIVER 3 geen standaard bestelwagen is, zie je meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is niet alleen perfect geschikt voor stadsverkeer of kortere ritten, maar ook voor langere afstanden. En daarbij blijft het niet. De Maxus eDELIVER 3 is ook een opvallend knappe verschijning. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design.

IMG Maxus ev30-1
IMG maxus ev30-2
IMG maxus ev30 3
IMG maxus ev30 4

Keuze in kleuren

KIES JE KLEUR De Maxus eDELIVER 3 is standaard verkrijgbaar in wit en als optie in zwart metallic en zilvergrijs metallic. Liever een andere kleur die perfect aansluit bij de huisstijl van je bedrijf? Maxus kan de eDELIVER 3 optioneel leveren in elke RAL-kleur. Informeer naar de mogelijkheden.

Keuze in lengte

De Maxus eDELIVER 3 is verkrijgbaar in twee lengtes. De laadruimte van de compacte versie is 218 cm lang en hee­ een laadvolume van 4,8 m3 . De lange versie biedt je een laadruimte met een lengte van 277 cm en een laadvolume van 6,3 m3 . 

Ergonomie en connectiviteit

De Maxus eDELIVER 3 munt uit in ergonomie. Het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen zorgen ervoor dat al je aandacht naar de weg kan gaan. Het 7 inch touchscreen maakt verbinding met je smartphone en brengt connectiviteit op een veilige manier binnen handbereik.

Het aantrekkelijke instrumentenpaneel van de eDELIVER 3 gee­ je in één oogopslag alle info die je nodig hebt. Op het heldere scherm naast de snelheidsmeter presenteert de boordcomputer je alle denkbare gegevens.

Ook het centraal geplaatste 7 inch touchscreen gee­ je veel info. Het toont je niet alleen de beelden van de achteruitrijcamera, maar maakt ook verbinding met je smartphone en laat je op die manier tal van functies bedienen.

Specificaties Maxus eDELIVER 3

Specificaties Maxus eDELIVER 3

Maxus eDELIVER 3

Brochure Brochure

Elektromotor en accu

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDELIVER 3 herschrijf het concept van de ideale compacte bestelwagen. Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere én langere afstanden. Met de Maxus eDELIVER 3 begint die toekomst hier en nu.

De Maxus eDELIVER 3 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 250 Nm. Daarmee zorgt de eDELIVER 3 voor een pi¹ig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen. De eDELIVER 3 hee­ geen moeite met een hellingshoek tot 25% (lange versie) of zelfs 30% (compacte versie). De topsnelheid is begrensd op 120 km/u.

De Maxus eDELIVER 3 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 250 Nm. Daarmee zorgt de eDELIVER 3 voor een pi¹ig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen. De eDELIVER 3 hee­ geen moeite met een hellingshoek tot 25% (lange versie) of zelfs 30% (compacte versie). De topsnelheid is begrensd op 120 km/u.

80% laden in 45 minuten

Elektrisch rijden en accutechnologie gaan hand in hand. Voor de eDELIVER 3 kiest Maxus voor de nieuwste Ternary Lithium Ion-accu, die je op drie kwartier voor 80% kan opladen. Ideaal voor wie na een lange rit toch snel weer aan de slag wil.

De laadpoorten van de Maxus eDELIVER 3 bevinden zich vooraan, achter het klepje met het Maxus-logo. Dat is handiger bij voorwaarts inparkeren. Via een snellader is je accu al na drie kwartier voor 80% opgeladen. Met een standaard 7,2 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden 6 tot 8 uur. De eDELIVER 3 is standaard uitgerust met een laadkabel die compatibel is met een wallbox.

Meer weten over de Maxus eDELIVER 3

Wilt u meer weten over de nieuwe Maxus eDELIVER 3? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.