Flexible onderhouds contracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor iedere transport

Verhuur bestelwagens en vrachtwagens

Verhuur bestelwagens en vrachtwagens


Soms is de interim inzet van bestelwagens noodzakelijk ter overbrugging van onderhoud of reparatie. Of wanneer een tijdelijke uitbreiding van uw floot gewenst is. Als multi-merkendealer beschikt Truckland over een selecte eigen voertuigvloot die op huurbasis beschikbaar is voor zakelijke relaties. Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft verhuur van bestelwagens of trucks? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Verhuur door Truckland Rotterdam

Heeft u veel wensen wat betreft het verhuur van bestelwagens en/of vrachtwagens? Truckland Rotterdam heeft een completer huurprogramma dan de andere Truckland vestigingen. Neem voor de meeste mogelijkheden en meer informatie contact op met Truckland Rotterdam

Klik hier voor onze BOVAG algemene verhuurvoorwaarden.

Avarent Truckverhuur Amsterdam


Wilt u een bestelbus huren, bestelwagen huren of een truck/vrachtwagen huren? Dan kunt u ook bij Avarent Truckverhuur in Amsterdam terecht. Avarent Truckverhuur is partner van Truckland  voor de verhuur van lichte en zware bedrijfsvoertuigen. Ook voor opleggers en vrachtwagens met autolaadkranen bent u bij Avarent aan het juiste adres. Zij helpen u graag met uw transportuitdagingen. 

Vrachtwagen huren

Meer weten over de verhuurmogelijkheden van Truckland? Of wilt u tijdelijk een vrachtwagen huren? Vul dan het onderstaande formulier in of neem direct contact op met uw Truckland vestiging. Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.