Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Waarom TomTom & Truckland?

Voor mobiele bedrijven is een optimaal beheer van de buitendienstmedewerkers een must. Niemand begrijpt dat beter dan TomTom. Onze zakelijke oplossingen bieden een totale gebruikerservaring van de laatste innovaties op het gebied van navigatie in combinatie met gebruiksgemak, en dat alles onder de vertrouwde naam van TomTom. De technologie is altijd in beweging en onze producten zijn voorbereid op de toekomst, dus bent u altijd verzekerd van de allerbeste oplossing voor uw probleem.
 

Intelligente innovaties = voordeel of USP voor u!

Om te kunnen overleven in de huidige, concurrerende markt moet u iets bijzonders bieden. Deze intelligente oplossingen van TomTom Business Solutions voor bedrijven worden gekenmerkt door de nieuwste innovaties op het gebied van navigatie en geven uw bedrijf ongekende nieuwe mogelijkheden. Zoek de beste route, beheer het rijgedrag van uw chauffeurs en genereer efficiënte rapporten.
 

Gebruiksvriendelijke oplossingen

In deze gehaaste wereld mogen we geen tijd verliezen. Om u tijd te besparen is alles over onze zakelijke oplossingen eenvoudig. De producten zijn eenvoudig te installeren en met een minimum aan uitleg te gebruiken. Doordat de technologie op het web is gebaseerd, is er totaal geen onderhoud nodig. Uw medewerkers zullen de TomTom producten prijzen om hun gebruiksvriendelijkheid en zo zult u in recordtijd maximale efficiëntie bereiken, wat een sneller rendement op uw investering betekent.
 

Snel rendement op uw investering

Wanneer u een bedrijf hebt, moet u er op kunnen vertrouwen dat elke verandering in uw bedrijfsvoering zijn vruchten zal afwerpen. De afgelopen paar jaar heeft TomTom Business Solutions duizenden oplossingen geïmplementeerd en gezien dat het merendeel van deze klanten hun investering binnen zes tot acht maanden had terugverdiend. Hoe eerder u TomTom Business Solutions kiest, des te sneller zult u alle voordelen ervaren.
 

Een vertrouwde partner

Uw wagenpark is van essentieel belang voor uw bedrijf. Problemen met het wagenpark kunnen rampzalige gevolgen hebben. Om dit te voorkomen hebt u een betrouwbare partner voor de lange termijn nodig. Kijk niet verder. 16.500 klanten vertrouwen 239.000 voertuigen toe aan TomTom Business Solutions en profiteren van onze betrouwbaarheid en de financiële stabiliteit die wij als onderdeel van de TomTom Group kunnen bieden. Truckland heeft daarbij de kennis en ervaring met vele merken vrachtwagen, trailers en bestelwagens waar de systeem zijn ingebouwd.

Toekomstgerichte ontwerpen

De nieuwste technologie kan voor dit moment dé oplossing voor u zijn, maar hoe zit dat over een paar maanden of een paar jaar? Alle producten van TomTom Business Solutions  zijn ontworpen met de toekomst in gedachten. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken dat uw producten verouderd raken. De producten kunnen worden aangepast, geüpdatet en bijgewerkt, en zijn ook direct met applicaties van derden te integreren, waardoor u altijd optimaal kunt profiteren van nieuwe innovaties. Truckland zorgt daarbij voor de lokale ondersteuning zodat bij problemen of vragen hulp dichtbij is.
 

Gegevens altijd beschikbaar en veilig opgeslagen

Fleet management is een wezenlijk onderdeel van uw organisatie - daarom is het ook zo belangrijk dat u een partner hebt die u volledig kunt vertrouwen.
Bij TomTom Business Solutions doet men er alles aan om de meest betrouwbare partner voor uw bedrijf te zijn op het gebied van fleet management. TomTom investeert continu in R & D, toonaangevende technologieën, processen en mensen om zeker te stellen dat ze altijd de meest betrouwbare service kunnen leveren. Lees hier meer over hoe TomTom dat doet en welke prestaties er geleverd worden.