Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voertuigen volgen

 

Het voertuigvolgsysteem van TomTom laat de real time locatie van ieder voertuig in uw wagenpark zien. Zo bent u in staat snel op nieuwe ontwikkelingen in te spelen en slimme, onderbouwde beslissingen te nemen. Ons voertuigvolgsysteem vertelt u welke werknemer zich het dichtst bij een nieuwe opdracht bevindt en biedt u rechtstreekse toegang tot belangrijke informatie over voertuig en rijgedrag zoals snelheid, aantal kilometers en brandstofverbruik. Het volgen van voertuigen bespaart u geld en maakt uw bedrijf efficiënter.

 

 

 • Voertuigvolgsystemen Voertuigen volgen - Met een GPS-volgsysteem

  Het voertuigvolgsysteem van WORKsmart™ levert real time gegevens over de bewegingen van uw voertuigen en personeel. Dit kan u helpen bij het bewijs van levering en stelt u in staat om de naleving van de richtlijnen voor werktijden te controleren. Ons voertuigvolgsysteem registreert nauwkeurig het aantal uren dat is gewerkt of achter het stuur is doorgebracht en onthoudt waar ieder voertuig gedurende maximaal 90 dagen is geweest. U kunt de gereden route volgen en snelheden, aantallen kilometers en brandstofverbruik vergelijken en zien waar kan worden bespaard.

  TomTom LINK
 • Voertuigen volgen Voertuigen volgen - Voertuigen volgen

  Ons voertuigvolgsysteem legt iedere beweging van ieder voertuig in uw wagenpark vast. U kunt op ieder moment de gereden route bekijken of zien waar een voertuig in de afgelopen 90 dagen is geweest en de rijstijl analyseren. Deze functionaliteit van het voertuigvolgsysteem biedt een direct overzicht van voertuigbewegingen, markeert onregelmatigheden en brengt bedrijfspatronen aan het licht.

  TomTom WEBFLEET - Voertuigen volgen
 • Groen rijden Voertuigen volgen - Groen rijden

  Een groener wagenpark betekent geld besparen. Het voertuigvolgsysteem WORKsmart™ levert rechtstreekse informatie over rijstijlen, snelheden, stationaire draaitijden en CO2 -uitstoot. Dit betekent dat u maatregelen kunt nemen om de veiligheid van de bestuurder te vergroten, brandstof te besparen, risico's te beperken en vervuiling te verminderen.

 • Gedetailleerde rapportage Voertuigen volgen - Managementrapportages

  TomTom WEBFLEET stelt u in staat om nauwkeurige en betrouwbare rapporten te genereren op basis van vele afzonderlijke parameters die door het voertuigvolgsysteem worden vastgelegd. Deze omvatten onder andere rijtijden, ritrapporten en privékilometers. Dankzij onze flexibele gegevensindeling kunt u een lijst met reistijden in een PDF bekijken of een CSV-bestand samenvoegen met werktijdgegevens die compatibel zijn met uw salarisadministratie en zo administratietijd en geld besparen.

  TomTom WEBFLEET Dashboard
 • WORKsmart™-Track Voertuigen volgen - WORKsmart-Track

  Het hart van WORKsmart™-Track is TomTom WEBFLEET®- onze webservice waar professionals de juiste informatie voor het nemen van beslissingen kunnen vinden. U kunt de TomTom LINK 300/310 in uw voertuig installeren of uw voertuig uitrusten met de PRO 9150. Welke van de twee is het beste voor u? Wij willen u hierover graag adviseren. Laat ons of een van onze business partners u helpen bij het maken van de juiste keuze. Vul daarvoor het contactformulier in.