Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Verantwoordelijkheid voor het milieu

 
Er zijn allerlei redenen om groen te gaan rijden. Met WORKsmart™ fleet management kunt u de CO2-uitstoot van uw bedrijf verminderen en tegelijkertijd op de kosten bezuinigen.
 

 • Milieuvriendelijk met fleet management Groen rijden - Milieuvriendelijk

  Een rustige rijstijl bespaart brandstof en is beter voor het milieu dan snel rijden of steeds weer remmen en optrekken in druk verkeer. TomTom WORKsmart™-Eco levert informatie over de rijstijl snelheid, CO2-uitstoot en de tijd die elk voertuig onderweg stilstaat, en stuurt die informatie rechtstreeks naar uw pc. Als onderdeel van uw beleid om groen te gaan rijden kunt u voor elke prestatie-indicator doelen instellen en groepen personen of individuele personen daaraan afmeten.

  TomTom WEBFLEET Dashboard - CO2-voetafdruk TomTom WEBFLEET - Totale brandstofverbruik
 • Optimaal gebruik van voertuigen Groen rijden - Optimaal gebruik van voertuigen

  Door groen te gaan rijden, spaart u het milieu en bespaart u kosten. Met een TomTom PRO-navigatiesysteem rijden bestuurders per rit minder kilometers en verbruiken ze minder brandstof. WORKsmart™ fleet management maakt het bovendien gemakkelijker om het werk effectief in te plannen en voorkomt dat er te veel kilometers worden gereden en uw voertuigen stilstaan. Bovendien vermindert u hiermee de slijtage van uw voertuigen, waardoor er ook wordt bespaard op de onderhoudskosten.

 • Sociaal verantwoordelijk Groen rijden - Verantwoordelijk voor het milieu

  Als bedrijf moet u zorgen voor een lagere CO2-uitstoot. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw mensen. Met TomTom Business Solutions kunt u beide doen. Door de rijstijl van uw chauffeurs te controleren en te volgen, kunt u gedrag ontmoedigen dat zowel voor de chauffeurs als het milieu gevaarlijk is en geld kost. Om uw voortgang te documenteren kunt u rapporteren over de CO2-uitstoot genereren.

  TomTom WEBFLEET - Te hard gereden TomTom WEBFLEET - Ritgebeurtenissen
 • WORKsmart™-Eco Groen rijden - WORKsmart-Eco

  U bepaalt hoe groen uw bedrijf is en hoeveel geld u wilt besparen. WORKsmart™-Eco laat u volledig de ruimte bij het kiezen van hardware. Als u zorg wilt dragen voor het milieu, wilt u meten wat uw bedrijf op dat gebied doet; daarom is TomTom ecoPLUS™ een essentieel onderdeel van de oplossing. Het geeft een overzicht van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van het voertuig. Deze gegevens worden door WEBFLEET verwerkt. U kunt de impact bekijken van efficiënt voertuiggebruik en andere maatregelen die u neemt om de kosten en CO2-uitstoot van uw bedrijf te verlagen.

  In onze WORKsmart-Eco-brochure kunt u lezen hoe uw bedrijf in drie stappen groener kan worden. Of nog eenvoudiger, laat uw gegevens achter en wij zullen u vertellen op welke manier u minimaal 8% op de brandstofkosten van uw wagenpark kunt bezuinigen.