Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

TomTom Trucknavigatie

Voor mobiele bedrijven is een optimaal beheer van de buitendienstmedewerkers een must. En niemand begrijpt dat beter dan TomTom. TomTom Trucknavigatie (TomTom PRO-navigatiesystemen) vormen de perfecte business partner voor onderweg, en zijn speciaal ontwikkeld om tijd en geld te besparen, terwijl uw mobiele personeel veilig op de weg zit.

De volgende TomTom Trucknavigatie producten kunnen worden gebruikt als een zelfstandig navigatiesysteem of in combinatie met LINK 510 voor een complete reeks functies en mogelijkheden voor fleet management. Lees hier meer over fleetmanagement en TomTom Trucknavigatie.

TomTom Pro Trucknavigatiesystemen

Klik op een van onderstaande linkjes om meer te weten te komen over de hoogtepunten en voordelen van het desbetreffende product. 

 

 TomTom Trucknavigatie PRO 7100

TomTom Trucknavigatie PRO 7150 
TomTom Trucknavigatie PRO 7150 TRUCK 

 

PRO 7100                           

PRO 7150                 

PRO 7150 TRUCK   

 

  

  

 

  

TomTom Trucknavigatie,  veelzijdig een aanpasbaar

Gebruiken chauffeurs in uw bedrijf meerdere voertuigen? Dan hebt u een veelzijdige, aanpasbare oplossing nodig. De PRO 5150 TRUCK LIVE en de TOMTOM PRO 9000-serie kunnen als compleet fleet management-systeem worden gebruikt zonder dat er een voertuigvolgsysteem hoeft te worden geïnstalleerd. Benieuwd geworden? Lees hier meer over alle voordelen van de TOMTOM Trucknavigatie diensten.

 

  

Waarom TomTom & Truckland?

TomTom Trucknavigatie
Voor veel bedrijven is een optimaal beheer van de buitendienstmedewerkers een absolute must. En niemand begrijpt dat beter dan navigatiegrootheid TomTom. De professionele oplossingen van TomTom bieden een totale gebruikerservaring van de laatste innovaties op het gebied van navigatie in combinatie met gebruiksgemak. En dat alles onder de vertrouwde naam van TomTom Trucknavigatie. De technologie is altijd in beweging en onze producten zijn voorbereid op de toekomst, dus bent u altijd verzekerd van de allerbeste oplossing voor uw probleem. Benieuwd naar alle mogelijkheden en voordelen van een TomTom Trucknavigatie systeem? Neem dan contact met ons op!

TomTom Trucknavigatie, een vertrouwde partner!

Uw wagenpark is van essentieel belang voor uw bedrijf. Problemen met het wagenpark kunnen rampzalige gevolgen hebben. Om dit te voorkomen hebt u een betrouwbare partner voor de lange termijn nodig. Kijk niet verder. 16.500 klanten vertrouwen 239.000 voertuigen toe aan TomTom Trucknavigatie en profiteren van onze betrouwbaarheid en de financiële stabiliteit die wij als onderdeel van de TomTom Group kunnen bieden. Truckland heeft daarbij de kennis en ervaring met vele merken vrachtwagen, trailers en bestelwagens waar deze TomTom Trucknavigatie zijn ingebouwd.