Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Tijdmanagement

 
Neem de leiding over uw buitendienstmedewerkers met behulp van WORKsmart™ fleet management om de gewerkte tijden en rijtijden van individuele personen en groepen vast te leggen.

 • WORKsmart™-Time Gewerkte tijden - WORKsmart-Time

  Met een WORKsmart™-Time fleet management-oplossing, hebt u controle over de tijd. Buitendienstmedewerkers tikken op het scherm van hun TomTom PRO-systeem om hun werkuren te melden. Ze hoeven geen tijd te besteden aan het invullen van het rijtijdenboek en de tijd die ze onderweg zijn geweest, omdat de TomTom LINK deze gegevens rechtstreeks doorstuurt naar TomTom WEBFLEET. Rijden uw medewerkers in ploegen naar de werklocatie? Geen probleem, met onze Remote LINK Working Time kunnen zij gemakkelijk opgeven hoelang ze op de werklocatie zijn geweest. Wilt u dat de tijd voor u werkt? Dat kunnen wij voor u regelen. Neem contact met ons op of neem contact op met een van onze business partners.
   
 • Gewerkte tijden Gewerkte tijden

  Met WORKsmart™ fleet management krijgt u een nauwkeurig, realtime overzicht van de gewerkte tijden van al uw medewerkers. U kunt met deze gegevens werkpatronen ontdekken, overuren beheren en de kosten controleren. Voeg deze gegevens samen met de systemen voor salarisverwerking en facturering, waardoor de administratie aanzienlijk op tijd zal besparen. Laat deze gegevens aan uw klanten zien, zodat zij kunnen zien hoeveel tijd er aan een order is besteed. Of gebruik deze gegevens om aan te tonen dat u conform de richtlijnen voor gewerkte tijden werkt.

  Begin werk
 • Rijtijden Gewerkte tijden

  Wij hebben ervoor gezorgd dat u op heel eenvoudige wijze precies kunt nagaan hoe uw wagenpark wordt gebruikt. De chauffeurs hoeven alleen op een knop te drukken om privé gereden kilometers, zakelijke kilometers en kilometers van huis naar het werk en vice versa te registeren. U kunt met deze gegevens aantonen hoeveel uren iedere chauffeur elke week heeft gewerkt en werkpatronen ontdekken om de kosten te drukken. Deze gegevens kunt u ook samenvoegen met factureringssystemen om volledig transparante facturen te maken.

  Kies chauffeur
 • Ondersteuning voor tachograaf Gewerkte tijden - Ondersteuning digitale tachograaf

  Waarom wachten totdat een vrachtwagen terugkomt bij het depot? U kunt de gegevens op de digitale tachograaf van de vrachtwagen in realtime bekijken op uw pc met WORKsmart™ fleet management. U ziet in één oogopslag wie er pauze heeft, wie er achter het stuur zit en wie nog genoeg tijd over heeft om de volgende job uit te voeren.

  Uren achter het stuur