Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Professionele navigatie

 

Efficiënt fleet management begint met professionele navigatie. TomTom-navigatiesystemen zijn de perfecte keuze voor professionele navigatie en helpen bestuurders veilig, betrouwbaar en zo snel mogelijk van de ene klant naar de andere te reizen.

Uw personeel zit minder lang op de weg en heeft meer tijd voor de klant, dankzij onze unieke navigatietechnologie. Er is geen andere leverancier van fleet management die u per bestuurder tot 18% minder tijd op de weg kan bieden. Dit is waarom onze navigatie uniek is.

 

 • De beste kaarten Professionele navigatie

  Wij zorgen ervoor dat onze kaarten altijd actueel zijn, zodat uw chauffeurs zo weinig mogelijk tijd verliezen en efficiënter en productiever hun dagelijkse werk kunnen doen. Elk apparaat wordt met de meest recente kaart geleverd dankzij onze garantie op de meest recente kaart. U kunt elke dag correcties van de TomTom Map Share-community downloaden. Aangezien er constant aan het wegennet wordt gewerkt, geven wij vier keer per jaar nieuwe versies van onze kaarten uit.

 • IQ Routes Professionele navigatie

  Andere leveranciers van navigatiesystemen gebruiken maximumsnelheden voor het berekenen van rijtijden. De IQ Routes-technologie van TomTom gebruikt een database met daadwerkelijke rijtijden voor het berekenen van de snelste route op dat moment, waar u ook naartoe gaat. Er wordt een realistische ETA gegeven doordat er rekening wordt gehouden met verkeerslichten, rotondes en andere obstakels onderweg. Uw chauffeurs kunnen altijd op tijd komen en uw klanten versteld laten staan van de betrouwbaarheid van hun toezeggingen.

   
 • HD Traffic Professionele navigatie

  TomTom HD Traffic levert nauwkeurige verkeersinformatie voor autosnelwegen en provinciale wegen, zodat u onderweg niet voor verrassingen komt te staan door onverwachte vertragingen. Het helpt files te vermijden, brengt het aantal gereden kilometers met 16% terug en zorgt ervoor dat uw chauffeurs 18% minder tijd op de weg zijn. In 2010 heeft de Duitse TÜV SÜD, een onafhankelijk test- en keuringsinstituut, HD Traffic als de beste live verkeersinformatieservice getest.

   
 • Bekroonde navigatie Professionele navigatie

  TomTom bracht in 2004 het eerste, persoonlijke navigatiesysteem op de markt. En sinds die tijd hebben wij steeds de prijzen gewonnen. Onze navigatiesystemen zijn gewoon de beste reisgenoot. Zij zijn gebruiksvriendelijken kunnen direct worden gebruikt. De vele functies van onze navigatiesystemen verhogen de veiligheid van de automobilist, zoals geavanceerd rijstrookadvies en gesproken navigatie-instructies. Deze functies zorgen ervoor dat u zonder stress en zo snel mogelijk op de plek van bestemming komt.

 • WORKsmart fleet management Professionele navigatie

  De navigatiesystemen uit onze PRO-serie zijn veel meer dan een navigatiesysteem. Ze kunnen deel uitmaken van onze fleet management-oplossing zodat alle andere WORKsmart-functies, zoals opdrachtverzending en timemanagement beschikbaar zijn.