Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Managementrapportages

 


Wanneer uw mensen onderweg zijn, geeft de WORKsmart™ fleet management-oplossing u de realtime informatie de u nodig hebt en waarmee u de kosten kunt beheren, de algehele service kunt verbeteren en de productiviteit kunt verhogen.

 • Visueel overzicht Managementrapportages - Visueel overzicht

  Prestaties zijn eenvoudiger te meten wanneer ze zichtbaar zijn. Daarom bevat onze fleet management-oplossing een dashboard met alle informatie die u nodig hebt om winstgevende zakelijke beslissingen te nemen. U krijgt een visueel overzicht van de belangrijkste prestatie-indicatoren die van invloed zijn op de serviceniveaus, de productiviteit en de kosten. U kunt benchmarks voor elk van deze facetten instellen en zien hoe iedere medewerker of groep medewerkers functioneert.

  TomTom WEBFLEET Dashboard
 • Uitgebreide rapporten Managementrapportages - Uitgebreide rapporten

  Met onze webapplicatie voor fleet management kunt u met één druk op de knop diverse typen rapporten maken. U kunt dagrapporten en maandrapporten of op elk gewenst moment rapporten genereren en zelfs het genereren van rapporten inplannen. U kunt kiezen uit ritrapporten, rapporten over het aantal gereden kilometers, het aantal gewerkte uren, enzovoort. Bij elk rapport kunt u kiezen of u het rapport wilt downloaden of als PDF-bestand wilt ontvangen als u het direct wilt bekijken, of als CSV-bestand als u het op een ander tijdstip wilt verwerken.

 • Integratie van gegevens Managementrapportages - Integratie van gegevens

  Verbeter uw bedrijfsprocessen door de prestatiegegevens die zijn verzameld met WORKsmart™ fleet management, te integreren met de applicaties die u voor verschillende taken gebruikt. U kunt de gegevens over de gewerkte uren bijvoorbeeld gebruiken bij uw boekhoudprogramma en programma voor het verwerken van de salarissen. Ook kunt u met de gegevens over zakelijk gereden kilometers facturen voor klanten maken waarop precies staat hoeveel tijd er aan elke opdracht is besteed. Die gegevens kunt u zonder probleem met veel applicaties integreren (zie hierna).

 • WORKsmart™-Insight Managementrapportages - WORKsmart-Insight

  Het kloppende hart van elke WORKsmart™-Insight- oplossing is TomTom WEBFLEET, een webapplicatie waarmee u de vinger aan de pols houdt. U kunt een abonnement op de WEBFLEET-service nemen.

  Deze service kan via een internetbrowser worden gebruikt. Er hoeft niets door de IT-afdeling te worden geïnstalleerd, waardoor u ook flink op die kosten kunt besparen.
  Meer informatie over TomTom WEBFLEET vindt u op de desbetreffende productpagina