Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Integratie

WORKsmart™-Connect integreert naadloos met uw bestaande systemen en software, en geeft u alle voordelen van een totaalapplicatie voor het beheer van uw wagenpark en personeel.

 

  • Sluit uw bestaande systemen aan voor optimale prestaties TomTom WEBFLEET connect - Belangrijkste kenmerken

    WORKsmart™ kan worden gebruikt bij de applicaties die u gebruikt voor verzendingen, het maken van planningen, en service- en boekhoudprocessen. Deze applicaties kunt u uitbreiden met realtime gegevens over uw voertuigen en de status van de werkzaamheden met deze voertuigen. U krijgt direct een overzicht van de huidige en historische gegevens over ritten, gewerkte uren, aankomsttijden, gereden kilometers, enzovoort. Uw bedrijf krijgt zo alle voordelen van totale integratie met de systemen die u al hebt.

  • Profiteer van de ervaringen van uw branchegenoten TomTom WEBFLEET connect - Belangrijkste kenmerken

    De TomTom WORKsmart™-oplossingen worden in honderden verschillende omgevingen al gebruikt door branchegenoten. Deze oplossingen zijn doorgaans zeer snel in te stellen dankzij de ingebouwde flexibiliteit van TomTom WEBFLEET.connect, dat zonder probleem met de meeste zakelijke applicaties kan worden geïntegreerd. In die enkele gevallen waarin dit niet zo gemakkelijk gaat, hebben onze partners de noodzakelijke kennis in huis om dat voor u te doen.

  • Voor ondernemingen TomTom WEBFLEET connect - Belangrijkste kenmerken

    Het integreren van uw processen heeft op allerlei manieren een gunstig effect op uw bedrijf. U zult uw processen soepeler en sneller kunnen uitvoeren dankzij een kwalitatief hoogstaande gegevensuitwisseling. Grotere betrouwbaarheid omdat u met nauwkeurige, realtime en geautomatiseerde gegevens gaat werken. Betere efficiëntie, omdat u sneller en effectiever kunt plannen en reageren. En een grotere productiviteit, omdat uw intelligente bedrijfsprocessen u in staat stellen meer werk per dag te verzetten.